Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפשת לרכוש רכב משפחתי (רצוי נורמלי ולא קטן מידי)שיכנסו מאחור כסא ילדים ובוסטר.

חשוב שיהיה חסכוני לנסיעות של לפחות 60 קילומטר ביום

כרגע אנחנו עם רכב שעושה 1:11 גג ומחפשים משהו הרבה יותר חסכוני. אוטומט :-)

הבעיה היא שהתקציב שלנו הוא גג עד 40K שח.

אני ממש אשמח לקבל המלצות..

תודה

פורסם

קודם כל כשאת אומרת רכב לא קטן מידי? מה זה אומר. גם רכב קטן יחסית, סתם לצורך דוגמא ניקח פיז'ו 206 מספיק מרווח כדי לקחת שני נוסעים מבוגרים ו2 ילדים במושבים, הבעיה, לדעתי, מתחילה באיזור הבגאז'. וכאן שוב נשאלת השאלה מה הצרכים.

יש רכב נוסף במשפחה?

יש הרבה נסיעות עם הרבה ציוד?

ולמה אני שואל, משום שצריכת הדלק הנוכחית שהצגת (11 ק"מ לליטר) היא פחות או יותר צריכת הדלק הממוצעת לרכב משפחתי 1.6 אוטומטי במדינת ישראל (מאזדה3 לצורך העניין).

כך שאם את רוצה להוריד את צריכת הדלק את צריכה לחשוב יותר יצירתי, הווה אומר, לנסות למצוא רכב קטן ומרווח (למשל הונדה ג'אז, או סקודה פאביה סטיישן), לקנות רכב משפחתי בגודל מלא עם גיר ידני או רכב משפחתי עם מנוע דיזל או הסבה לגז, במקרה של גז או דיזל צריך כמות נסיעה גבוהה כדי לעשות אותם משתלמים ואני לא בטוח שכמות הנסועה שלך מספיקה (את יודעת כמה את עושה בממוצע בשנה או בחודש?).

אם לא יוצא לך לסוע נסיעות רבות עם מטען רב הייתי מנסה למצוא רכב סופר מיני (ידני אם אפשר), ולמצוא פתרון לנסיעות עם המטען הרב (גגון למשל).

או בקיצור, עוד מידע יעזור לייעץ לך.

• תוכן חדש...