Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,האם ניתן להתקין מערכת דאבל דין בקאיה ריו שנת 2003 ?

הכוונה בצורה פשוטה ונקייה?

תודה.ג

dsc_0008[1].jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזה אפשרי לפי התמונה.

כאמור אני לא מכיר את הרכב ומעולם לא ישבתי באחד, אבל לפי התמונה נראה שהמגירה מתחת לרדיו-דיסק קטנה ממנו, כלומר הגודל הוא 1.5 דין ולא דאבל דין.

אתה יכול למדוד את הגובה של המגירה + הרדיו דיסק?

פורסם

אני מכיר את הדש ברכב הזה, ברכב של אחי, הרדיו הוא זה שמחזיק את הדש...

לכן, ההמלצה שלי היא:

אל תגע בכלום, הוא שביר מאוד !!!

שבוע טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אז אני מבין מתשובותיכם שדאבל דין לא יישב בנישה הזו,ואכן במדף הקטן בתמונה מתחת לר"ד הוא כ חצי DIN,סה"כ הגודל הכללי הוא אכן 1.5DIN,בגודל כזה לא ניתן להתקין באופן יעיל ונקי דאבל דין? או שניתן לעשות זאת ע"י התקנה משופרת ומתאם מיוחדש שייקר משמעותית,את העלות הכללית של כל העסק?

פורסם

אין בעיה ? הרי בבירור רואים אצלי שהמידה הכללית שתתאפר בנישה היא אחד וחצי דין לכן שאלתי שאלה נוזפת האם אצלי אצטרך מתאם מיוחד בישביל להתקין דאבל דין ואם כן האם המתאם הזה ייקר לי משמעותית את עלות ההתקנה? והאם בישביל מתאם כזה צריך לחתוך עוד משהו או לשנות משהו בנישה המקורית הקמת אצלי בגודל כללי של אחד וחצי דין ?

תודה מראש

פורסם

אני מדבר לא מתוך ניסיון, אז כך את זה בערבון מוגבל.

מחיפוש קצר מאוד יש את זה: http://www.ebay.com/itm/2002-2003-Kia-Rio-Double-Din-Radio-Install-Dash-kit-/230150359926 והוא כל כך דק שאולי אפילו אין צורך במתאם.

וזה רק חיזק את מה שחשבתי לפני זה: ה HU שלך פשוט טיפה יותר גדול מ DIN1 ולכן הפרופורציות שונות בין ה HU לבין המדף התחתון.

תבקש פאנל של איזשהו HU סטנדרתי בהישג יד (חברים, משפחה) ותשווה. לפי דעתי אתה תראה שה HU שלך יותר גדול מ DIN1 .

פורסם

הממ... או שפשוט תמדוד את זה?

וביתר פירוט:

1. קח סרגל, סרט מידה, מטר.

2. כנס לרכב.

3. מדוד את הגובה שיש שמה.

4. כנס לכל אתר של יצרן ותראה בנתונים מה הגובה של המכשיר ואם אין לך כוח פשוט תרשום את התוצאה כאן ואני כבר אומר לך אם נכנס דאבל-דין.

פורסם
אני לא רואה שצריך שום פנאל שם. פשוט להוציא ולהתקין את הדאבל דין.

אין שום בעיה להתקין 2 דין,זה נאמר לך כבר

לפותח השרשור כמה פעמים אתה צריך שיהיה כתוב לך שאפשר עד שתשתכנע? מכיוון שאתה לא חדש בפורום אתה בטח יודע כבר לסנן את התשובות הרלוונטיות.

פורסם

מדדתי הגובה 10 ס"מ הרוחב 18 ס"מ.

הבנתי שכל דין זה 5 ס"מ אני צודק?

אגב ניתקלתי בקיט מסגרת הזה לרכב :

http://www.ebay.com/itm/2002-2003-Kia-Rio-Double-Din-Radio-Install-Dash-kit-/230150359926

האם אצלי יהיה חובה להשתמש במסגרת הזו שתעגן לי בצורה חזקה את הדאבל דין לד"ש או שאצלי פשוט דוחפים את זה באוויר[ללא חיזוקים רציניים בדש?]

נ.ב:משיטוט קצר ברשת הבנתי שיש הרבה דאבל דין שהמידות בניהם לא הכי אחידות והרבה אנשים נידפקו מכך כאשר סמכו על מידות התקן המקובלות לדאבל דין.

לכן לכל מי שהתעצבן ושכח שהפורום נועד בישביל שישאלו שאלות.שלא יקח ללב-לא עשיתי זאת כדי להכעיס,אלא ליתר ביטחון אישי שלי.

תודה מראש

פורסם

שמע, למרות שלי ככה בעין זה נראה 1.5 דין, יכול להיות שזאת אשליה אופטית מהתמונה ולכן ביקשתי שתמדוד.

גובה לדאבל דין הוא 4" שזה בוא נגיד בערך 10 ס"מ. טיפל'ה יותר.

מכיוון שאני מכיר את יוסי כבר כמה שנים ועדיין הוא לא טעה, אז אני הייתי סומך עליו.

עריכה: יוסי צדק, נכנס. 8)

Picture1.jpg

פורסם

לא הבנתי מה ערכת בתמונה ,התוכל לשפוך קצת אור שמש?:-D

• תוכן חדש...