Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפה בכפיש החוף לפני כמה חודשים לכיוון צפון

Picture 002.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז לצבא מותר קפיצים משופרים???

למה טוב רכב ממוגן פצצות בזמן שאין לו פאקינג חלונות וגג מקנבס???

קו---------------------------------------

פורסם

זה הsandcat שבנוי על פורד f350 בגרסא הפתוחה, יש כאלה כבר בצבא יש מצב שהגרר לוקח אותו מהמפעל שנמצא בסאסא...

ובקשר למיגון לא יודע עם יצא לך לעבוד לדוגמא באיזור הדרום בצבא, אבל לא נעים שיורים על האמר פתוח מקלצ... אז אתה יודע לפחות שיהיה מיגון מינימלי... תיהיה בטוח שהרכב הזה לא הולך לעבוד באיו"ש. 8)

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

זה רכב שפלאסן סאסא מייצרים, אם אני זוכר נכון על בסיס של משאית קלה, אם אני זוכר נכון איווקו, הרכב מיועד לצבא האמריקאי, כלי רציני ביותר, אם תרצו עוד פרטים אבדוק מחר בפלאסן.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

עזוב את הגיפ, תראה איזו אנטנת קשר התקינו לו מקדימה :wink:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

גם אני לא מבין מה הרעיון ברכב סיור מבצעי שנראה ממוגן אבל נטול חלונות וגג ברזנט. ככל הזכור לי אנחנו עדיין לא שווייץ :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כי נראה לי שזה יותר רכב שנועד לסיור מהסוג שאמורים לבצע פלסרי חי״ר ושריון , שצריכים ניידות וורסיטיליות על חשבון מיגון.

אולי זה אמור להחליף את ההאמרים הפתוחים או לעבוד איתם במקביל.

V5

פורסם

לפי החצובה בתמונה השנייה - מיועד לשאת אמצעי תצפית/ציון/נ"ט ולכן אין לו גג קשיח.

אזני ההרמה מעידות על יכולת תובלה אווירית (תליה בסלינג ממסוק?).

• תוכן חדש...