Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהה מה יש לך.. מה ההבדל אם אני שם סידי MP3 או מכניס דיסק און קי.

ומה זה מבחינתך "לשמוע חפיף"?? לפי התאוריה שלך גלגלצ זה גם כמו לקרוא ספר בזמן נהיגה.

באמת אין הבדל בין CD, MP3 וכ' ברכב, לכן חבל על הכסף. לשמוע חפיף הכוונה למוזיקה שאין הבדל אם אתה שומע אותה או לא שומע אותה בכלל ואפשר גם בלעדיה.

מי שרוצה לעסוק במוזיקה ברצינות שיקנה כלי נגינה, ילמד תאוריה והרמוניה ויתאמן בנגינה לפחות 3 שעות ביום.

מי שלא יכול לעשות את זה - שיקנה מערכת טובה לבית ויקשיב בבית ב-100% ריכוז ובלי לעשות שום דבר אחר באותו זמן.

נהיגה והקשבה למוזיקה לא הולכים ביחד כי שניהם דורשים 100% תשומת לב. מי שמקשיב למוזיקה ברכב גם עושה עוול למוזיקה (בהנחה שהיא שווה הקשבה) וגם מסכן את עצמו.

לא ממש אכפת לי מה יגידו בפורום אודיו כי הדברים האלה נכונים ולא זקוקים לאישור של מישהו. להפך: שמי שמנסה להקשיב ברכב - שייקח את הדברים האלה ברצינות ויחשוב עליהם.

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב יודע מה אתה צודק, שיניתי את דעתי... ודיברתי עכשיו עם הסוכנות בהרצליה, הם אמרו שבמקום לשדרג את המערכת אפשר לקנות כינור מקורי של סיאט ב4000 ש"ח ומקבלים 10 שיעורי הרמוניה חינם, שווה? שמישהו יתקשר לסוכנות של ראשון לשאול כמה עולה שם לשדרג לפסנתר....

פורסם
טוב יודע מה אתה צודק, שיניתי את דעתי... ודיברתי עכשיו עם הסוכנות בהרצליה, הם אמרו שבמקום לשדרג את המערכת אפשר לקנות כינור מקורי של סיאט ב4000 ש"ח ומקבלים 10 שיעורי הרמוניה חינם, שווה? שמישהו יתקשר לסוכנות של ראשון לשאול כמה עולה שם לשדרג לפסנתר....

עכשיו אתה מדבר ברצינות. רק שתדע לך שב- 4000 ש"ח אי אפשר לקנות אפילו את האבק שיש על כינור טוב.

פורסם

אני מחר מקבל את הרכב בסוכנות ת"א

לדברי הסוכן לא ידוע לו כי חודש הבא יהיו ג'אנטים מקוריים ב1900 שקל

יש משהו שכדאי לבדוק בעת קבלת הרכב? משהו שכדאי לשים לב אליו?

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם
אהלן עומר, תתחדש.

חשבתי אתה שולח אותנו לראות סט של תמונות אבל רק אחת בקטנה?

טוב, אולי תהיה יותר נדיב בהמשך, גם לגבי התרשמותך מהביצועים של האוטו 8)

איך היא ביחס לאיביזה של אבא שלך? עולם אחר?

תודה על המידע לגבי הרמקולים, תסתכל בתמונות הבאות ,אתה יכול להגיד איזה מבין שני הרמקולים הללו של Helix הם מתקינים באוטו מאחורה?

תודה, תעשה חיים.

[ATTACH]271748[/ATTACH]

[ATTACH]271749[/ATTACH]

היי CLOSE2U מה קורה ידידי??

האמת מזג האוויר לא מרשה לי אפילו לצאת החוצה, יהיו תמונות בהמשך..

הרמקולים נראים כמו שבתמונה התחתונה...בטופס המסירה יש אולי קוד הדגם, אבל אני ראיתי את הרמקול מתחת לאור השמש והוא נראה כך..

**האמת האוטו מרגיש חלש מה TSI :( אבל מה לעשות?? חוסכים ומשדרגים :)

יש לי עוד שאלות טכניות,, האם זה המקום לשאול ???

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אהלן.

מקבל את הרכב שבוע הבא.

שאלה קטנה-מקווה שלא נאיבית-איך יתכן שחברה כל כך גדולה ומכובדת(גם בקנה מידה עולמי)מתנהגת בצורה כל כך מרושלת וחוסר תיאום בין כל הסוכנויות בארץ שמעלה גיחוך.מהרגע שהחלטתי לרכוש את הרכב ועד היום קיבלתי תחושה של חוסר מקצועיות תשובות לא מתואמות ותחושה של שוק..מקווה שבטיפולים בהמשך המוסכים ברמה אחרת כי זה קצת מדאיג.

דרך אגב-מתלבט אם להוסיף רמקולים-מפחד שיהרוס את האיכות של המערכת המקורית.

פורסם

עוד משהו קטן-גם צריך לדעת לפרגן שצריך.הנקודת אור היחידה בכל ההתנהלות של הקניה היא גיא כלב-הסוכן שטיפל בי.הוא נראה לי מנהל תצוגה של הרצליה-מקצועי ברמות רק חבל שהמקום עבודה שלו לא כזה.

פורסם

תמונות לאחר הרכבת המגנזיום

[ATTACH]271808[/ATTACH]

[ATTACH]271809[/ATTACH]

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
גם אני קיבלתי את הרכב שלי בסוכנות בהרצליה לפני שבוע

אני חושב שקיבלתי את האוטו ללא הרצה.האם יש עוד מישהו ללא הרצה.ומה אני צריך לעשות בתקופת ההרצה וכמה זמן היא נמשכת.

בנוסף ברגע שאני מכניס את המפתחות לסוויץ' האורות חניה ואורות הדרך דולקים למרות שהכפתור על מצב כבוי.

דיברתי עם הסוכנות והם טענו שזה נורמלי ושזה כחלק מתקן אירופאי.האם לאחרים זה אותו דבר?

כן, זה נורמלי. באמת עניין של האירופאים שרוצים שהאורות ידלקו כל השנה, כמו שאצלנו מחייבים רק בין נובמבר למרץ. כדי שלא תשכח להדליק אותם אז זה פונקציה אוטומטית שגם מכבה אותם כשסוגרים סוויץ' ככה שאין פחד להשאיר אותם דולקים ולגמור מצבר. בארץ זה פחות נחוץ בעיקר בחודשי הקיץ, אבל עדין מומלץ. נדמה לי שבמוסך יכולים לבטל לך את זה, אבל זה לא מזיק ורק מועיל, אז מה זה מפריע לך?! בכל מקרה, תתחדש ותהנה מהאוטו.

פורסם

גם אני קיבלתי את הרכב של שנינו נראים אותו דבר איזה יפהפה השחור אה??

כמה עלו הגאנטים ? אלו הגאנטים המקוריים? מאיזה סוכנות רכשת את הרכב והיכן קנית את הגאנט? תודה לתשובותך....

פורסם

הג'אנטים האלה סליחה אבל משעממים ת*ת הייתי לוקח את ה1900 שקלים הללו מוסיף משדרג מידת נעליים: גם צמיגים יותר אוחזים וגם ג'אנטים הרבה יותר מחמיאים ותאמינו לי שזה לא יעלה בתוספת של יותר מ2000 שקל(על ה1900 ששמתם)

פורסם
איך עובד ההיל הולד?

בזינוק בעליה כשאתה לוחץ על הקלאצ' ומרים את הרגל מהברקס המערכת ממשיכה לתפוס את הברקס ל3 שיות בערך וכך הרכב לא מדרדר

פורסם
גם אני קיבלתי את הרכב שלי בסוכנות בהרצליה לפני שבוע

אני חושב שקיבלתי את האוטו ללא הרצה.האם יש עוד מישהו ללא הרצה.ומה אני צריך לעשות בתקופת ההרצה וכמה זמן היא נמשכת.

quote]

בסוכנות ממליצים לא לעבור את ה 3K-3.5K ב1500 ק"מ הראשונים. אני מחמיר ולא עובר את ה3K

פורסם

אלו ג'אנטים מקוריים של סיאט שנרכשו יד שנייה.

לאחר ניסיון מר של רעידות עם ג'אנטים סיניים זולים (כמו אלו שימכרו לכם ב-1900 ש"ח) החלטתי שאני רוכש מקורי או לא רוכש בכלל....

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...