Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני הזמנתי את הרכב ב 6 לדצמבר ואת כל הסכום העברתי ב15.. בחיפה. עדיין אף אחד לא דיבר איתי

ניסית לדבר עם הסוכנות? לשאול מה הסטטוס?

פורסם

היום התקשרתי מספר פעמים, אך לא ענו לי. העבירו אותי למרכז קבלת הודעות של סיאט, לקחו ממני פרטים והבטיחו לחזור בהקדם. את הרכבים מקבלים בצ'מפיון בחוף שמן. מחר אני אהיה באיזור אקפוץ לראות מה המצב שם.

פורסם
היום התקשרתי מספר פעמים, אך לא ענו לי. העבירו אותי למרכז קבלת הודעות של סיאט, לקחו ממני פרטים והבטיחו לחזור בהקדם. את הרכבים מקבלים בצ'מפיון בחוף שמן. מחר אני אהיה באיזור אקפוץ לראות מה המצב שם.

כן הם אף פעם לא עונים שם, אתה צריך להתקשר אישית לטלפון של הסוכן.

שיהיה לך פרטים/יזמינו אותך לקבל את הרכב, אשמח שתעדכן כאן.

פורסם
טוב. האוטו שלי מגיע היום. קיבלתי מספר שלדה ורישוי לטובת הביטוח. ידברו איתי בהמשך היום.

התקשרת לסוכנות או שהתקשרו אלייך? מה אמרו לך?

פורסם

אני התקשרתי. מסרתי פרטים. האמר שהאוטו אמור להיות בסוכנות. נתנו מספר של בן אדם המוסר את הכבים. דיברתי איתו. הוא אמר שהמובילית עדיין לא הגיעה והוא ידבר איתי יותר מאוחר.

פורסם
אני התקשרתי. מסרתי פרטים. האמר שהאוטו אמור להיות בסוכנות. נתנו מספר של בן אדם המוסר את הכבים. דיברתי איתו. הוא אמר שהמובילית עדיין לא הגיעה והוא ידבר איתי יותר מאוחר.

מה המספר שאליו התקשרת כדי לתת את הפרטים?

ומה המספר של מוסר הרכבים איתו דיברת?

האם הזמנת בסוכנות בחיפה שממוקמת בבת גלים? אצל סוכן ששמו שחר (עם כיסא גלגלים)?

מצטער על עומס השאלות פשוט ממש דחוף לי לקבל את הרכב (ושילמתי באותו מועד איתך)...

פורסם

פורסם

ניסית לענות לי על השאלות מלמעלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...