Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SoundstOrm vs. SoundstrEAm ?!

qazim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

טיב המוצרים, ארץ ייצור.

לפי מה שהבנתי מחיפוש קצצר הסטורם זה חיקוי של הסטרים.

בנוסף, מה אתם אומרים על סדרת ה- rubicon ? (סאבוופרים)

תודה רבה

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם
שלום

טיב המוצרים, ארץ ייצור.

לפי מה שהבנתי מחיפוש קצצר הסטורם זה חיקוי של הסטרים.

בנוסף, מה אתם אומרים על סדרת ה- rubicon ? (סאבוופרים)

תודה רבה

.

לסאונדסטרים יש סדרה חדשה וישנה עם אותו שם לאיזה rubicon אתה מתכוון כי הסדרה הישנה מצויינת החדשה פחות טובה.

פורסם

הסאונדסטרים היא חברה אמריקאית מבוססת וטובה - יש לה ליין רמקולים גבוה שהוא בהחלט ליין טוב ומוצלח

זו חברה שמייצרת מגברים או לפחות יצרה מרמת המיינסטרים ועד רמת ההיי-אנד

לגבי סאונדסטורם - גם כן מדובר ביצרן אמריקאי עם אני זוכר נכון, לא חושב שמדובר בחיקוי לסאונדסטרים אבל בהחלט לא מדובר במותג מאותה הרמה, רחוקים מלהיות.

עוד לא יצא לי לשמוע סאב מסדרת הרוביקון שלהם (לא שזכור לי לפחות) אבל עד כמה שאני יודע - הסדרה הישנה היתה טובה.

יכול להיות אולי שלניר, גרין יש קצת נסיון או חשיפה למוצרים שלהם דאז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...