Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני חייב לשחרר קיטור.

אחרי מספר חודשים של שיפוץ חלק מהשינויים שנגררו היו העתקת נקודת גז במטבח.

התקשרתי לאמישרגז והם הודיעו לי שיגבו ממני כמה מאות שקלים על העתקת הנקודה והמחיר ישתנה עקב אורך תוספת צנרת הנחושת,

עד כאן אין בעיה ,

אבל המתקין אחרי שהרים את הצינור הודיע לי שעד שהמטבח לא יושלם הוא לא יכול להתקין את הברז [נשמע תמוה אבל בנתיים עוד בגבולות ההגיון הסביר].

היום סיימו להתקין את דלתות הארונות במטבח, התקשרתי לאמישרגז והסברתי שאני צריך המשך התקנה,

הודיעו לי חגיגית שעל הסיומת הקטנה הזאת אני חייב לשלם להם עוד 204 ש"ח !

הם כמובן תופסים אותי שבוי ואין לי שום אפשרות ללכת למתקין אחר בנקודה זו.

אלא אם כן יש למשהו רעיון יצירתי [ולא ,אופציה לעבור לחשמלי לא ברת ביצוע עקב כיריים מגז שקיימות ברשותי]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כמה שלמת עד עכשיו?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום.

לי היה קטע מסריח איתם בדיוק כמו שלך.

לי יש יתרון שאני בעל כתב הסמכה לניהול מוסך מה עשיתי?

פשוט זרקתי אותם לכול הרוחות והזהרתי אותם שלא יתרידו אותי והתקנתי את הכול לבד.

מה עשו הזונות מאמישרגז שלחו לי בקורת הביתה על התקנת צנרת גז בלי רשיון אבל הם לא ידעו אם מי יש להם עסק.

הסברתי להם שליפי החוק מותר לי ויותר כי הוסמכתי להחליף צינורות בלמים ברכב ומשאיות אז מותר לי ההחליף צינור גז מעפן.

וראה איזה פלא אישרו את הכול לא קיבלו שקל ואני קונה גז ממי שאני רוצה כלור הכי זול

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שהוא צריך מוסכניק ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה אמנם ספורט לאומי לקטר אך אני מתקשה להבין על מה אתה מלין.

200 ש"ח לביקור של טכנאי גז כולל ברז והתקנה זה סביר למדי ועדיין עומד בתחום שאמישראגז התחייבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

200 שקלים זה סביר, אבל לא 580, שזה מה שהוא ישלם על סיום "ההתקנה".

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

200~ לביקור הראשון

180~ תוספת להארכת הצינור

200~ לביקור השני והרכבת ברז

נשמע סביר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכל מקרה אין לי ברירה ,

כמו שאמרתי תופסים אותי חזק בעגולים ועוד אומרים לי "תשרוק".

ככה אני מרגיש.

קרוב משפחה עבר לכיריים חשמליות [אינדוקציה] ופשוט שמח על ההתנתקות מהבירוקרטיה.

אני לא יכול גם מטעמים כלכליים ישירים [הכיריים עצמם בד"כ יותר יקרות ב 50% מכיריים של גז].

וגם באופן עקיף [אם אני קונה כריים שפועלות בשיטת אנדוקציה אני חייב להחליף את כל הסירים בבית לסירים בעלי תחתית מתכת עבה].

אני אתקשר לאמישרגז בראש מורכן היום.:-(

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

עוד שניה חברת חשמל מתחילה להחשיך את המדינה (בעיות פיננסיות קשות ולחץ לצמצומים שלא יתקבלו יפה ע"י ועד העובדים לפי העיתונים) לפחות תוכל לעשות קפה בניגוד לקרוב המשפחה שלך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

להבא פשוט תדאג שהצינור יגיע עד הארון ותקרא להם רק בשביל חיבור הברז ובדיקת דליפות.

עם אמישראגז יצא לי להלחם לפני כמדומני 2-3 שנים עד לרמה שהם באו ולקחו לי את המונה גז (בהתחלה הם שמו פקק, הוצאתי אותו) בגלל בדיקת בטיחות שהטכנאי שלהם סירב לאשר בטענה שצינור הגז (מגומי) צריך להיות קצר והברז צריך להיות בהישג יד (הוא לא היה).

חשבתי על העניין והבנתי שמבחינה בטיחותית הם צודקים. הארכתי את הצינור עם מחברים עמידים (חיבורים של מזגנים חזקים פי כמה ממחברים של גז "רגיל") ומיקמתי את הברז היכן שהטכנאי ביקש. קראתי להם לביקורת והסברתי להם שיש לי חבר שעובד באחת מחברות הגז והוא עשה לי את העבודה.

הטכנאי לא הבין למה יש מחבר ענקי של מזגנים אבל היה מרוצה. בדק דליפות, בדק את הברז, בדק את הכיריים - חיבר את השעון והלך לדרכו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התקשרתי לתאם הזמנה והפקידה אמרה לי שהם לא מנתקים או מחייבים אותי לבצע את ההתקנה של הברז דרכם,

אבל לאור העובדה שהם כן יבואו לבדוק את תקינות ההתקנה אני לא רוצה לספק להם אפשרות להשחיל אותי שוב אז אני אבצע את זה דרכם .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אין חובה לבצע את התיקונים דרך חברת הגז !

תעשה מה שאתה רוצה, ע"י מי שאתה רוצה.

החובה שלהם היא לבדוק תקינות וללא עלות (וגם בזה החברות נזכרו אחרי שכפו עליהן).

כשבאו לבדוק בביתי והיה צורך בהחלפת הכרז - שמעתי את המחיר שלהם, הזמנתי טכנאי גז פרטי בפחות מחצי מחיר, וכבר איני זוכר אם הסתפקו באישור שלו או באו לבדוק אחרי שסיים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...