Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי סיאט איביזה 2011 5 דלתות 1.4 ידנית, ואני מעוניין להתקין בה מערכת aftermarket.

הרכיבים שברשותי שפורקו מהרכב הקודם:

1. HU - אלפיין ida-x305 עם imprint

http://www.alpine-usa.com/product/view/ida-x305

2. מגבר audison lrx4.5

3. סאב - hertz es200 8 inch

מחיפוש בפורום הבנתי שהדלתות של האיביזה בעייתיות(ואני לא מתכוון לבצע איטום בדלתות) , איזה קומפונט יתאים לסט אפ בצורה הטובה ביותר?

מה דעתכם על רמקולים אחוריים?נחוצים באיביזה?

התקציב שלי הוא 700 ש"ח לקומפוננט(פתוח גם ליד 2 אבל מעדיף winwin.)

ועוד שאלה, האם מישהו התנסה בהזמנה מחול של מתאם לרדיו דיסק לא מקורי?האם ניתן למצוא מתאם כזה באיכות טובה (מבחינת הפלסטיק- שייראה כמו הפלסטיק המקורי)?

http://www.ebay.co.uk/itm/Seat-Ibiza-CD-Stereo-Surround-Metal-Black-Fascia-Panel-/250704922576?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a5f2d87d0

תודה לעוזרים

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

הרמקול המומלץ ביותר על גבי הפורום בטווח המחיר הזה הוא Morel Dotech Ovation.

אין מה להגיד, עושה את העבודה שלו . במיוחד ביחס למחיר, התמורה גדולה. לי אישית גם יש סט כזה.

פורסם

השאלה איך השילוב של הMOREL עם המגבר הנ"ל ועם הדלתות של האיביזה.

לפי מה שראיתי ה-morel לא נצילים במיוחד 90DB אם אני לא טועה.

חשבתי לכיוון ה-focal 165a ? מה דעתכם?

מה בעצם יעבוד הכי טוב בדלתות הבעייתיות של האיביזה?

(ואם מישהו יכול להסביר בקצרה למה הם כלכך בעייתיות אני אשמח)

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

הדלתות שם בעייתיות מיכיוון שמנגנון החלון יושב שם על דיפון הדלת ואי אפשר לפרק את דיפון הדלת מבלי לפרק חלון ומנגנון חלון, ואם תירצה לעבוד בנוחות על דיפון הדלת תאלץ לפרק גם את חיפוי המראה. בקיצור הדלתות שם מצריכות עבודה מרובה. גם ההגבה שם היא לא סטנדרתית. בקיצור עדיף מישהו שיודע והתנסה ברכב הזה.

פורסם

הפוקל יותר נציל משמעותית מהמורל?

מה לגבי רמקולים אחוריים ? צריך לדעתכם?

פורסם

היה לי דוטק, באיביזה החדשה פעם, היה לי גם איטום.

היתי מציע לך ללכת על ההרץ בגלל הנצילות הגבוהה שלו, המגבר שלך לא מוציא הספק חזק מספיק כדי לשלוט על הדוטק באופן טוב.

הרץ אנרג'י, לא היי אנרג'י

פורסם

למה הרץ אנרג'י, ולא היי אנרג'י?

פורסם

אולי אני אחפש היי אנרג׳י יד 2 ,

ההם ההבדלים בנצילות ביניהם משמעותיים?

פורסם

מה לגבי דוטק אוביישן עם JBL1004? לא יפתח אותו? או שעדיף באותו מחיר לרכוש אנרגי למרות ששמעתי שהדוטק לא רואה את האנרגי הרגיל.

• תוכן חדש...