Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה לא יודע דמיו בגדול של פנדה כלומר גם הרכב הזה חונה בכל מקום, אמין מאוד, זול לביטוח.

הרכב הזה ממש לא בגודל של פנדה (+30 ס"מ אורך ו 10 ס"מ רוחב), הביטוח זול כי לא עושים לו מקיף ככה שזה לא פרמטר למדוד בכלל, ומחיר הרכישה של הרכב הזה מטורלל. בתמורה מקבלים רכב ישן ומיושן, לא נוח בגרוש, לא ממש חסכוני, חלש, ובנוסף לכל גם נראה מכוער פחד. אני לא אגיד את דעתי על הדגמים של פיאט כי אין לי רצון לפתוח פה ויכוח, אבל בסכום לא קטן של 30+ אלף ש"ח, הדמיו צריכה להיות אחת מהאפשרויות שמגרדות את תחתית הטבלה.

פורסם

נהגת בכלל בדמיו? פנדה מיושנת (המנוע פותח בתחילת שנות ה-90), בסיסית, לא נוחה, קטנה, צפופה ונראת כמו קופסאת נעליים. אף אחד מהרכבים שהוצעו בדיון לא מדהימים. רחוק מזה. להבדיל מכל המכוניות ברשימה לדמיו יש שמירת ערך ואמינות אגדית.

פורסם

בהחלט נהגתי בדמיו. היא עוד יותר מיושנת בכל אספקט אפשרי. רוצה לדבר על מנוע? אין בעיה. ה B5 פותח בשנות ה 80 בכלל. מה שגם אין קשר בין תקופת פיתוח המנוע למה שאתה מקבל בפועל, כל מנוע עובר בחייו מספר עדכונים, וה FIRE של פיאט, זה שפותח בתחילת שנות ה 90, עוד קיים ברכבים שמיוצרים היום, ומה הבעיה עם זה בדיוק? הוא עדיין אמין, חסכוני מאוד, קל וזול לתחזוקה, והכל. אז? בוא נעזוב נקודות לא רלוונטיות במצד.

הלאה-

תא הנוסעים של הדמיו מזוויע, גם בעיצוב וגם באיכות הפלסטיק. המושב הוא פחות או יותר 2 קרשים בצורת L, המתלים לא סופגים שום מהמורה מהכביש, ונסיעה של מעל 50 ק"מ בדבר הזה היא אתגר לגב. אני לא אטען שהפנדה היא שיא הנוחות, אבל לפחות יש לה מושב הגון ומתלים, אה, מתפקדים. בעניין צפיפות- ענק אני לא, אבל ה 1.83 שלי מדווחים שבפנדה לא היה צפוף, ויש תנוחת נהיגה טובה. בנוסף, זו לא נקודה מרכזית, אבל נחמד לפעמים שלרכב יש קצת אישיות והוא לא אפרורי ומשמים.

נ.ב- דווקא בנוגע לאמינות לנסות להציב את הפרטמטר הזה כנגד הפנדה זה רעיון רע, מדובר ברכב סופר אמין, וזה בלי להתחיל לדבר אפילו על החיסכון בדלק ועלויות התחזוקה הגם ככה זולות.

• תוכן חדש...