Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי רכב מסוג פיאט 99 דור ראשון מנוע 1.2 80 כ"ס

ניגשתי לטסט ונכשלתי בזיהום אוויר. הרבה מעל המותר הערך המותר הוא 0.3 יצא 7.4%

הטסטר אמר לי ש90% זה חיישן חמצן מבירור העלות של מקורי עולה 400 שקלים

לפני שאני רץ להחליף איך אני יכול לוודא שזאת אכן התקלה.

מה עליי לבדוק ? האם יש חיבור סקאנר למחשב רכב שימצא לי תקלה בוודאות ?

בנוסף הרכב גם שותה יותר דלק ממה שפונטו ממוצעת צריכה לשתות (לא בדקתי ערכים מדוייקים)

תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כל מוסך שמתמחה בפיאט יסרוק לך את מחשב הרכב ויגיד לך אם החיישן חמצן תקול (נקרא חיישן למבדה - LAMBDA). אם כן החיישן הזה תקול, תתנחם בכך שהחלפה שלו אמורה לשפר לך משמעותית את תפקוד המנוע, וגם בכך ש 400 שקל זה מחיר ממש נמוך. ברכבים מודרניים יותר, או ברכבים של פולקסווגן מאותן שנים החלפת החיישן עולה בסביבות ה1000 שקל.

פורסם

ספר לי על זה ...

אני בעלים של סיאט איביזה FR :) המחירים חלפים לפונטו פשוט מצחיקים

קניתי שתי צינורות בלם ב70 גומיה להגה ב25 פלאגים 40

ממש כמו רשימה לסופר

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אחח חבל שכבר לא מייצרים מכוניות כאלה זולות לאחזקה, שאתה משלם על חלק כמו שהוא באמת שווה ולא כל מיני ספרות משוגעות. גם לי יש סיאט, קצת ישנה אפילו, ועדיין כל חלק קטן וכל טיפול פשוט כואבים בכיס.

פורסם

אם איני טועה זהו החיישן חמצן של ריכבך עם הקונקטור. הוא אמור להיות ממוקם על סעפת הפליטה לפני הממיר הקליטי, קרוב לראש המנוע. פשוט וקל להחלפה כל עוד אתה יודע מה אתה עושה.

LB1023.jpg

LB1023_2.jpg

פורסם

"המומחים" במכון טסטסים.

בכול אופן הרכב הולך לבדיקה בסקאנר לגילוי תקלות

בגלל זה לא רצתי להחליף במוסך שבמתמחה בזיהום אוויר מכון שעובד איתם והעלות גם פי 2 מבחוץ.

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...