Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים 93-95.

השאלות בכותרת...

תודה :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

?......

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

דלתות - מפרקים את המסגרת מסביב לידית הפתיחה עם מברג (בקליק) ופותחים ברגי פיליפס מכל צידי הכיסויים. זהירות על הכבל של הח"ח (לפרק קונקטור). בדלת האחורית גם בורג בתוך הידית.

דשבורד - לא צריך לפרק להחלפת ר"ד.

:turn-l:
פורסם

אז איך זה מבוצע עם הר"ד, קניתי סאני יד ראשונה עם הטייפ מהחברה לדעתך יכנס שם פיוניר במסגרת? איך אוכל לשלוף אותה?

בס"ד

פורסם

אני יודע איך לפרק רדיו טייפ אבל לא בסאני, בסוויפט פירקתי את כל היחידה המרכזית (אפשר לחשוב, 3 ברגים סה"כ) ושם יש תא נשלף כזה שבו נמצא הרדיו דיסק...

פה הסיפור שונה.

בס"ד

פורסם

הערב אני מאוד מאוד אשמח להתחיל לעבוד (זמן פנוי!) אז אם למישהו יש עצה בישבילי אשמח?

בס"ד

פורסם

פירקתי והרכבתי בסאני שלי מספר פעמים ר"ד, ומעולם לא פירקתי דשבורד לצורך זה. מוציא את הרדיו טייפ, מפרק את המגירה, שם מגירה חדשה, של הר"ד, ומכניס את הר"ד. פשוט וקל.

:turn-l:
פורסם

תודה, פשוט לפני שאני מתחיל לפרק רציתי לוודא שאכן כך הסיפור... בסוויפט לדוגמא הסיפור קצת שונה והייתי צריך לגשת ממש לעומקו של דאשבורד (סה"כ 3 ברגים).

עריכה,

אז ככה, כנראה צריך לפרק את הדאש בגלל שהרדיו טייפ העתיק הזה תקוע שם כמו עצם בגרון ואין אפשרות לשלוף אותו...!

יש עוד רעיונות?

בס"ד

פורסם

טוב אז אני מעדכן, לקחתי יוזמה פשוטה ושברתי את האמ-אמא של הפנאל של הרדיו טייפ עד שהתגלו הברזלים ושלפתי... חסך לי המון המון המון עבודה תודה לאל...

תודה יובל.

בס"ד

פורסם

התקנתי ופירקתי כמה עשרות רדיוטייפים/דיסקים במכוניות שונות. בשום מקרה לא היה צריך לפרק שום חלק מהדשברד, כולל בסוזוקי סוויפט. ובוודאי לא היה צורך בשום פעולה אלימה, כמו שבירת פנלים. נראה לי שאתה עושה משהו לא נכון.

ברוב המקרים מכשירים נעולים למגירת ברזל על ידי שתי לוחיות קפיציות בצדדים. ועם מכשיר חדש מספקים "מפתחות" לשיחרור הנעילה.

וגם כשאין מפתחות אפשר לשלוף את המכשיר די בקלות על ידי הכנסת מברג דק מהצדדים.

פורסם

המכשיר הנוכחי שהוצאתי היום היה מאובטח עם שני ברגים משני צדדיו של הפנאל,

אם אתה מכיר את הסאני אתה בטח יודע שאיפה שנמצא הרדיו דיסק זה בעצם במין עמק שכזה...

אין גישה לאותם הברגים שנועלים את הרדיו דיסק!, תאמין לי שניסיתי אבל מה שלא הלך במוח הלך בכוח ודווקא זה מה שהצליח,

אגב לא היה צריך להיות כזה אלים כדי לשבור משהו שיושב בשמש 19 שנה...

בס"ד

פורסם

חבר'ה, העניינים מתקדמים כבר התוקן הרדיו דיסק, 2 קומפוננטים בדלתות ושתי וופרים במגש האחורי.

יש הכנות לחיווט והכל מסודר אבל!... איפה לעזאזל יש איזה חור בקיר האש שלא תקוע מאחורי כל המזגן השמן הזה שאני אוכל להכניס דרכו חשמל למגבר? כבר התייאשתי אני כל היום מחפש שם איזה חור עם קצת מקום והכל תפוס פשוט אוטו צפוף!

האם יהיה בטוח לקחת מתח מהמתח סוויץ של הרדיו דיסק למגבר?

בס"ד

פורסם

השאלה שלך היתה צריכה להפתח בפורום אודיו בכלל.

בגדול אין שום סיבה לעשות שום דבר בכוח - זו גישה לא נכונה שאח"כ מסתיימת בחיפוש בפירוקיות לחלפים.

כל המכוניות היפניות והקוריאניות הן מכוניות שמתפרקות כמו לגו והן נורא נוחות לעבודה במובן של מיגון ובידור.

אם הHU (רדיו דיסק או יחידת ראש בשפת האודיופילים) מאובטח אתה צריך לנסות להגיע אליו קודם כל ע"י פירוק תא הכפפות ממקומו (לרוב זה תפוס בברגים או אפילו רק בתיקתקים כאלה ואחרים) ואז להתחיל לפרק את מרכז הרכב מלמעלה למטה או ההפך - כל רכב והחוקיות שלו.

תשים לב אם צריך לשלוף בעדינות כפתורי מזגן ויחידות דומות.

עבודה מסודרת וסבלנית ואתה אמור להיות בסדר.

בכל מקרה - לגבי כבל מתח ראשי - הרבה פעמים אם לא מוצאים שום חור ייעודי למעבר או שעושים חריץ עם סכין יפנית בגומייה של הצמה הראשית ודרכה מעבירים את הכבל או שמוצאים מקום נוח לקדוח בור חור עם מקדח קוני ולשים גומיית מעבר - רק תדאג שאתה קודח במקום שמעבר לקיר לא גובל בשום מיכל מים או חיווט.

בורג קודח קצר יכול להיות כלי עזר יוצא מן הכלל + מברגה עם תאורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבל שלא צילמתי לכם את הסיטואציה שבה אני מנסה בכל ואריאציה לשלוף את הפאנל הזה,

בישביל לפרק את הקונסולה בסאני צריך לפרק בערך חצי אוטו וממש לא מתאים לי... הלכתי על הדרך הקלה ולא שברתי כלום בדרך, מה טוב ? :)

לא אכפת לי אם יעבירו לפורום אודיו אבל אני מחפש מישהו שיש לו נסיון ברכב הספציפי לגבי איפה להעביר כבל בגלל שאני לא ממש רוצה לקדוח חורים עצמאיים ולגרום לנזק מיותר, אולי אני קצת פדנט אבל בהחלט מעדיף שזה יהיה במקום מסודר.

בס"ד

• תוכן חדש...