Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע לרנו קליאו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני בעלת רנו קליאו אוט' שנת 98. הרכב מושבת כחצי שנה כי כשנסעתי בכביש החוף בין קיסריה לגבעת אולגה והרכב התחמם מאוד, לא יכולתי לעצור בצד, כי עבדו בכביש שהפך צר מאוד. נגרם נזק והמוסכניק אמר כי הנזק הוא "פאקונג ראש" ועלות התיקון 5000 ש"ח.

התלבטתי קשות מה לעשות, העמדתי את הרכב. הסיבה שקשה לי להתמודד עם הנושא היא

שאני חולה ב2 מחלות קשות אחת מהן סרטן, בעלי החליט להיפרד לאחר שהתבררה המחלה הראשונה ועזב למרות הסרטן. אינני עובדת כבר זמן רב וכמובן המצב הכלכלי ממש אינו טוב.

הבן פגוע מאוד מאוד רגשית מכל ההתרחשויות ולמרות שמבין שאני חולה מאוד, תלו רק בי ומכביד עלי.

בקשתי הגדולה, אם מישהו מכיר מוסכניק אמין עם נשמה שאוכל להיעזר בו להכשיר את הרכב לנסיעה, כדי שאוכל להיות מעט ניידת. מישהו שלא אחשוש ששודד את מעט הפרוטות שלי.

שוב תודה רבה מראש !

פורסם

גם אם,כפי שקורה הרבה,מגלים בפתיחת הראש שצריך גם יישור שטח והשחזת שסתומים ותושבות - לא צריך להגיע ל 5, וודאי שלא אם זה רק פאקונג.

פורסם

אם לא יימצא מוסך שמטוב ליבו יפתור לך את התקלה המשביתה בסכום סמלי בלבד, וכל מה שאת צריכה זה רכב בסיסי במצב נסיעה - אולי עדיף לך כבר למכור את האוטו למגרש לחלקים, לקבל עליו 2000-3000 ואחרי זה לראות כמה את יכולה להוסיף כדי לקנות איזה רכב נוסע במצב סביר.

גם ככה רנו קליאו זה לא בדיוק רכב אמין שכדאי לסמוך עליו אחרי שהתקלה הזו תיפתר.

פורסם

שטרייכר, איזה מגרש יתן על גרוטאה ללא מנוע 2000 ש'?

תכיר לי אותו, אני רוצה לעשות איתו עסקים.

כנראה שהתבלבלת ב0 אחד.

רכבים כאלה במצב נסיעה עם טסט לא מקבלים את המחיר שציינת.

ולאחר התיאור ששמעת, מאיפה אתה בדיוק מציע לה להוסיף עוד כסף?

ואיזה אוטו היא תקנה בפחות מעשרים אלף ש"ח שלא יצטרך יישור קו מאסיבי?

סתם לתקתק אותיות על המקלדת זו לא חוכמה גדולה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

במגרש ברזל אפשר לקבל 1000 שקל.

אם ראש המנוע נהרס כתוצאה מהתחממות, את חייבת לקחת בחשבון שגם הגיר נהרס. אולי המוסכניק שלך עשה לך טובה (גם אם לא בכוונה) שנתן לך מחיר גבוה. הוא פתח לך את הדלת להיפטר מהנבלה, לעשות מאמץ ולקנות משהו שנוסע.

אישית הייתי ממליץ לך בשום פנים ואופן לא להוציא שקל אחד על קליאו ישן אוטומטי שעבר רתיחה!

מה שכן, אם את אמיתית (השם מוטי לא מתחבר לי טוב עם בחורה), פני אלי בה"פ, אני אנסה לברר אצל שכנים לגבי רכב טוב בתקציב נמוך עד נמוך מאוד.

פורסם
שלום חברים, אני בעלת רנו קליאו אוט' שנת 98. הרכב מושבת כחצי שנה כי כשנסעתי בכביש החוף בין קיסריה לגבעת אולגה והרכב התחמם מאוד, לא יכולתי לעצור בצד, כי עבדו בכביש שהפך צר מאוד. נגרם נזק והמוסכניק אמר כי הנזק הוא "פאקונג ראש" ועלות התיקון 5000 ש"ח.

התלבטתי קשות מה לעשות, העמדתי את הרכב. הסיבה שקשה לי להתמודד עם הנושא היא

שאני חולה ב2 מחלות קשות אחת מהן סרטן, בעלי החליט להיפרד לאחר שהתבררה המחלה הראשונה ועזב למרות הסרטן. אינני עובדת כבר זמן רב וכמובן המצב הכלכלי ממש אינו טוב.

הבן פגוע מאוד מאוד רגשית מכל ההתרחשויות ולמרות שמבין שאני חולה מאוד, תלו רק בי ומכביד עלי.

בקשתי הגדולה, אם מישהו מכיר מוסכניק אמין עם נשמה שאוכל להיעזר בו להכשיר את הרכב לנסיעה, כדי שאוכל להיות מעט ניידת. מישהו שלא אחשוש ששודד את מעט הפרוטות שלי.

שוב תודה רבה מראש !

אם את צריכה הסעה לטיפולים אשמח לעזור לך בעניין.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם את צריכה הסעה לטיפולים אשמח לעזור לך בעניין.

נגעת בענין כאוב. במכוני הסרטן (אני די הרבה במכון שרת בהדסה עין כרם ב 3 שנים האחרונות לצערי) רואים רק את העמותות הדתיות שלא מבקשות פרוטה. אין זכר לאגודה למלחמה בסרטן שעושה שימוש בתלמידים וימי הקש בדלת. אפילו פינות קפה אין שלהם. כלום. יוק. כל פינות הקפה של אגודות דתיות.הסעות - מלא הצעות בחינם (חוץ מיד שרה הידוע לכולם) על לוחות המודעות במחלקות.- שוב, רק עזר מציון, האגודה של הרב פירר ופרטיים שמציעים. - רק דתיים לא ידועים כי לא מוציאים על פרסומות . שאלתי חולים מסביבנו בחדרי כימו. יש מספיק זמן לקשקש בזמן שהדודות הדתיות מביאות שתיה ואוכל למלווים. אף אחד לא יודע מה עושה האגודה.

פורסם
שטרייכר, איזה מגרש יתן על גרוטאה ללא מנוע 2000 ש'?

תכיר לי אותו, אני רוצה לעשות איתו עסקים.

כנראה שהתבלבלת ב0 אחד.

רכבים כאלה במצב נסיעה עם טסט לא מקבלים את המחיר שציינת.

ולאחר התיאור ששמעת, מאיפה אתה בדיוק מציע לה להוסיף עוד כסף?

ואיזה אוטו היא תקנה בפחות מעשרים אלף ש"ח שלא יצטרך יישור קו מאסיבי?

סתם לתקתק אותיות על המקלדת זו לא חוכמה גדולה.

היה לי רכב שהלך לו מנוע .. ולא אמשיך ואספר על שאר המכלולים כי אני לא זוכר מה כן עבד .... הצעתי אותו למכירה ביד 2

ולאחר 24 שעות בדיוק הגיע מישהו מירושלים עם גרר ו 3000 שח מזומן !!! לא למכור למגרש כי הם בטוח לא ייתנו סכום כזה . אולי יש מישהו שמכלולי הרכב שווים לו את הסכום הזה . כדאי לנסות .

לגבי רכב סביר בסכום של עד 10000 שח - יש המון ... מה שאת צריכה זה רק מישהו שמבין בנושא ומוכן לוותר על מספר שעות בשבילך וניתן למצוא מכוניות טובות מאוד ואמינות גם בסכומים הללו.

בלי קשר לאמור , אם את צריכה עזרה כלשהי ( לא בתחום הרכב ) אשמח לעזור . אני מדבר על הסעות , מוצרים כלשהם , אם חסרים לך , ועוד ... את יכולה לפנות אליי בה"פ או ב 050-7777290 .

בריאות

אסף

פורסם

מחמם את הלב לראות את הרצון של האנשים כאן לעזור! כל הכבוד לכולם!

אני לצערי לא ככ יכול לעזור לך בתחום הרכב אבל אם יש עזרה אחרת שאני לתת בהסעות, קניית מצרכים וכו, אז בשמחה!

0523291382

פורסם
במגרש ברזל אפשר לקבל 1000 שקל.

אם ראש המנוע נהרס כתוצאה מהתחממות, את חייבת לקחת בחשבון שגם הגיר נהרס. אולי המוסכניק שלך עשה לך טובה (גם אם לא בכוונה) שנתן לך מחיר גבוה. הוא פתח לך את הדלת להיפטר מהנבלה, לעשות מאמץ ולקנות משהו שנוסע.

אישית הייתי ממליץ לך בשום פנים ואופן לא להוציא שקל אחד על קליאו ישן אוטומטי שעבר רתיחה!

מה שכן, אם את אמיתית (השם מוטי לא מתחבר לי טוב עם בחורה), פני אלי בה"פ, אני אנסה לברר אצל שכנים לגבי רכב טוב בתקציב נמוך עד נמוך מאוד.

כמובן, ללא מטרות רווח (למקרה שהובנתי לא נכון).

• תוכן חדש...