Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד 99, ידנית- כדאי או לוותר?

spoty1
שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

במהלך חיפושינו אחרי רכב מצאתי מישהו מהעבודה שמוכר דייהטסו שרייד 99,ידנית , אני מכיר את המוכר ויודע שהוא די פדנט ודואג לטפל ברכב, אבל משיחה איתו נראה לי שיש 2 בעיות פוטנציאליות:

1)הרכב עם נסועה נמוכה יחסית (120000 ק"מ)- אבל מעולם לא החליפו רצועת תזמון.

2)כדי לעבור את הטסט(את בדיקת זיהום-האויר) הוא נאלץ להעביר את הרכב טיפול שעולה בערך 300 ש"ח.

הסיבה העיקרית שאני מעוניין ברכב היא שאני נהג חדש ורכב חדש ויקר יותר יאלץ אותי לעשות ביטוח מקיף מאוד יקר, את המחיר של הביטוח לרכב הזה (חובה + ג) אני יכול להרשות לעצמי, הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר , כדאי לרכוש אותו או לחפש רכב יקר יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

במהלך חיפושינו אחרי רכב מצאתי מישהו מהעבודה שמוכר דייהטסו שרייד 99,ידנית , אני מכיר את המוכר ויודע שהוא די פדנט ודואג לטפל ברכב, אבל משיחה איתו נראה לי שיש 2 בעיות פוטנציאליות:

נורה אדומה! + אזעקה! מעולם לא הוחלף טיימינג? איך המנוע שורד לעאזזל??

לדעתי ע"פ המשפט הזה מדובר בנבלה שלא טופלה!

2)כדי לעבור את הטסט(את בדיקת זיהום-האויר) הוא נאלץ להעביר את הרכב טיפול שעולה בערך 300 ש"ח.

300 ש"ח זה כלום! השאלה אם הרכב עבר תחזוקת שבר, ורכב שתוחזק על השקל

ועם עיגולי פינות/קומבינות/חלטורות, לא שווב להתקרב אליו, - כי אתה תאכל את כל הנזקים

מהתחזוקה הקלוקלת הזאת! - לא מומלץ בעליל

הסיבה העיקרית שאני מעוניין ברכב היא שאני נהג חדש ורכב חדש ויקר יותר יאלץ אותי לעשות ביטוח מקיף מאוד יקר, את המחיר של הביטוח לרכב הזה (חובה + ג) אני יכול להרשות לעצמי, הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר , כדאי לרכוש אותו או לחפש רכב יקר יותר?

חפש לך סיריון חמודה שטופלה ועברה טיימינג בזמן, אם יש אופציה לראות ספר טיפולים - מה טוב!

גם אם הבנדם פנדנט, סביר להניח שהוא עיגל פינות איפה שהיה יכול,

חפש לך מכונית קטנה וחסכונית,

אני התחלתי מסובארו GL ידנית 1.6

עבורך? זה הרכב המושלם!

Subaru_Leone_Sedan_1984.jpg

מילה שלי - לא תתאכזב!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

אם הרכב יד 1 שמור ויפה חיצונית+ פנימית בהחלט הייתי הולך על זה!

טיימינג לרכב הזה לא יקר! תנסה להוריד לו מהמחיר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה למה הוא לא עבר טיימינג מעולם!

אני הייתי מתרחק מרכב כזה.

בתקציב של הפחנועים האלו אפשר למצוא מכוניות קצת יותר חסכוניות, לא פחות אמינות וגם הרבה יותר בטיחותיות (ע"ע פיאט פונטו ספייס)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספייס בשנתונים הראשונים שלה קשה למצוא,השאלה גם באיזה מחיר מוכרים את שרייד,אגב האם הוא נשאל לפשר אי החלפת הטיימיג אם הוא כזה פדנט?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי ששאלתי אותו לגבי הרצועה- הוא אמר לי שבמוסך מעולם לא דיברו איתו על הנושא, ואני מאמין לו ( תאמין לי, אם היו אומרים לו- הוא היה מחליף)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספייס בשנתונים הראשונים שלה קשה למצוא,השאלה גם באיזה מחיר מוכרים את שרייד,אגב האם הוא נשאל לפשר אי החלפת הטיימיג אם הוא כזה פדנט?

למה קשה למצוא?

תאמין לי, חיפוש ביד 2 הניב לי תוצאות בלי שום בעיות, הרבה רכבים טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אומר שאי אפשר,אך יחסית קשה,באיזה תקציב\שנתון חיפשת?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...