Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורך חיי מנוע רנו מגאן 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע של מגאן? מישהו יודע כמה אורך חיים שלו ? מדובר במנוע בנזין 1600 ?

מציעים רכב עם 210000 ק"מ שטופל היטב מיד 1 .... כמה יכול עוד המנוע לסחוב

ושאלה נוספת ברשותכם מה מחיר של מנוע מפירוק ?

פורסם

אני הייתי דואג יותר לאורך חיי הגיר מאשר אורך חיי המנוע - בכל מקרה תריץ כאן שרשיר שתיעדתי בו עסקה שעשיתי עם קרסו טרייד אין על מגאן 2008 ביזנס - אולי זה יתן לך קצת יותר מידע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי חבר שעשה עם שלו כבר 300 אלף ללא בעיות .

הוא כרגע מחליף רכב אבל זה כי נגמרה תקופת הצנע ואפשר להתחיל להנות מהחיים .

לי יש רנו מגאן עם כמעט 200 אלף על השעון ונוסעת מעולה (קצת קשה לה בבוקר לאחרונה ... : )

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

גיר רגיל, עקרונית אתה יכול להיות שקט לעוד 100K ק"מ. הרכב הוא נוח, חזק ובטוח יחסית לתקופתו במחיר רכב באיזור 15K יכולה להיות עיסקה מאוד משתלמת.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מצטרף למחמאות.

ברשותי מינואר 2009 מגאן סדאן שנת 99 ידני מהדגם המוקדם (96-99) מנוע K7M,נקנה עם 122,00 ק"מ וכעת על 186,000 ק"מ.

לא מתחמם,סוחב יפה(בתקופה האחרונה אני הרבה בחיפה,לרוב עם עוד אנשים וציוד),צריכת דלק של 1:14,טיפולים לפי הספר - כל 20,000 או שנה.

עבר 3 טסטים מכה ראשונה.

במידה והרכב שאתה מתעתד לרכוש טופל כיאות,כולל טיימינג,לדעתי אין לך סיבה לחשוש מנושא המנוע בפרט והמכני בכלל.

בברכה,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

לאבי בזמנו הייתה מגאן 97' שהגיעה ל250 א' ק"מ בכבוד רב עד שקוואליר החליטה לגדוע את חייה בעודה באיבה. הרכב טופל לפי הספר ושרד היטב. המנוע עד יומו האחרון סחב יפה, לא עישן, לא הרעיש ולא דרש הוספת שמן בין טיפולים.

קח בחשבון שמ 2001 ואילך מדובר במנוע אחר....

פורסם

אין בעייה למנועים לעבור גם יותר מ 300K. אם המנוע לא עובר טראומה או הזנחה הוא יכול לחיות עוד הרבה מאוד.

אני עשיתי עם הרכבים שלי הרבה יותר מזה וכולם נמכרו במצב מכאני מעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...