Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לזוג+תינוק 50K-55K

UriAvitan
שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

דגש על אמינות, נוחות, בטיחות וחיסכון בתחזוקה ובדלק.

חשבתי על האופציות הבאות:

סובארו B3 2008

פורד פוקוס 2008

רנו מגאן 2008

מיצובישי לנסר 2008

איזו עדיפה והאם יש אופמיה טובה יותר?

אין לי בעיה עם גיר רגיל אבל לשאר המדינה יש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לבדוק, מה יש במלאי בקרסו טרייד אין במסגרת המבצע של מגאן והאחריות:

http://www.carassotradein.co.il/news.asp?id=17&ref=carsforum

מגאן מכונית נוחה מאוד, מרווחת מאוד ובטיחותית מאוד. יש לה בגאז' גדול.

אחריות היבואן עלולה לעזור לחששות בקשר לאמינות ל 3 שנים הקרובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לבדוק, מה יש במלאי בקרסו טרייד אין במסגרת המבצע של מגאן והאחריות:

http://www.carassotradein.co.il/news.asp?id=17&ref=carsforum

מגאן מכונית נוחה מאוד, מרווחת מאוד ובטיחותית מאוד. יש לה בגאז' גדול.

אחריות היבואן עלולה לעזור לחששות בקשר לאמינות ל 3 שנים הקרובות.

מה לגבי הפוקוס??? ומה ההבדל בין הצורה החדשה לקודמת מלבד הגיר ואיזו גרסה עדיפה?

כמה שאלות,,,,עייפתי את עצמי ((((:

אשמח לתשובות בהקדם כי התכנון הוא לרכישה עד סוף השבוע.

בברכה,

אורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל האופציות הן משפחתיות רגילות שנפוצות מאוד בליסינג. פוקוס 2008 אמינה, בין המרווחות לרמה אבל גם בין העגלתיות והשתיניות (בסביבות 1:10). הייתי 3 שנים עם כזאת בליסינג והיא היתה מעולה לצרכים משפחתיים (עכשיו עם פוקוס מנוע 2000).

הפוקוס החדשה זה עולם אחר לגמרי (מנוע חזק יותר, חסכונית יותר עקב 6 הילוכים במקום 4, אך פחות מרווחת גם לנוסעים וגם למטען).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המכוניות שכתבת הן יותר מראויות, אך יש ביניהן המון הבדלים.

לדעתי הסובארו והמיצובישי הן הנחותות יותר, פחות מרווחות ופחות נוחות.

המגאן נראית לי כעיסקה מאוד משתלמת היום, במיוחד עם האחריות המורחבת של קרסו.

בכללי, המגאן הזאת זו הרכב הטוב בקטגוריה הזאת לדעתי. מרווחת מאוד, נוחה, מנוע סביר ושקטה מאוד. עם האחריות והאמינות הצפוייה לה אני חושב שהייתי הולך עליה.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך חבר שעובד במגרש מכוניות, ואתה מכבד את דעתו - תשאל אותו, איזה רכב לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע אלטרנטיבה שבטוח לא חשבת עליה - ומרבית הישראלים גם כן לא חשבו...

ניסאן נוט: מרווחת, פונצקיונאלית, בטוחה, מאובזרת, זריזה, אמינה, וחסכונית בדלק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שעובד במגרש מכוניות אומר להתרחק מהרנו כי היא בעייתית בטירוף.

מה ההבדל בין הדגם של הפוקוס תחילת 2008 לבין זה של סוף 2008 ?

המגאן ממש לא בעייתית בטירוף ויש נתונים סטיסטיים שמוכיחים זאת כמו למשל נתונים של מספר כניסות למוסך.

זאת ועוד, במסגרת מבצע ה"הכל כלול" שלנו תקבל על רנו מגאן ממודל 2008-2009 אחריות מלאה לשלוש שנים. שאל את עצמך האם היינו מעיזים לתת אחריות מלאה לשלוש שנים לרכב בעייתי? שאל את עצמך האם יש חברה אחרת בשוק שנותנת אחריות מלאה לשלוש שנים על רכבים שנחשבים לאמינים יותר ואם לא אז מדוע?

גם ניסאן נוט היא אופציה מצויינת. היא טיפה יותר יקרה מהמגאן אבל בהחלט מומלצת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגאן מכונית מצויינת, זולה ונותנת המון על כל שקל שהיא עולה. מצד שני לא הייתי ממליץ לבן אדם שברשימת הציפיות שלו מהרכב שם "אמינות" במקום הראשון לקנות כזאת.

מצד שני לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות לאנסר בשום מחיר ואת הסובארו אפשר לקנות בתנאים מסויימים (בזול מאוד!!!).

מה שמשאיר אותנו עם הפוקוס שלדעתי היא מכונית עם חסרון אחד משמעותי והוא המנוע ובכל שאר הפרמטרים (נוחות, בטיחות, מרווח, מתלים, היגוי) היא פשוט מעולה.

חבל רק שהיא עולה איזה 30-40 אחוז יותר ממגאן :)

*שים לב שב2008 הפוקוס עברה מתיחת פנים(יש 08' משתי הצורות), לא משהו משמעותי, אבל עדיין החדש הוא קצת נחמד יותר.

ובקשר לניסאן נוט, היא בהחלט אופציה לא שגרתית ואולי לא רעה כ"כ, תתן לך אמינות, צריכת דלק טובה, ביצועים זריזים, יחסית הרבה מרווח באוטו קטן. עדיין מבחינת איכות נסיעה היא לא תשתווה למגאן\פוקוס (שזה לא נורא אם אתה מבלה את רוב חייך בתנועת גוש דן והשרון התקועה) אבל בתור הורה טרי אתה בטח רוצה את המכונית הבטוחה ביותר ועם 4 כריות אויר בחלק מהגרסאות (אם לא בכולן) וציון נמוך יותר במבחני ריסוק (מהרנו והפורד) היא לא תתן לך לסוע בראש שקט.

תוצאות מבחן ריסוק ניסאן http://euroncap.com/tests/nissan_note_2006/257.aspx

מבחן ריסוק פורד http://euroncap.com/tests/ford_focus_2004/204.aspx

מבחן ריסוק מגאן http://euroncap.com/tests/renault_megane_2002/146.aspx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...