Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת רדיו-דיסק "משתעלת" - המשך סיפור

שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

כתבתי בעבר שרכשתי רכב עם מערכת רדיו-דיסק שלא קוראת את כל הדיסקים (במיוחד צרובים) וכשהרכב עולה על מהמורות המערכת "משתעלת". המלצתם לי להחליף אותה.

ובכן, ניגשתי לחנות אודיו והטכנאי בדק את המערכת ואמר שמדובר במערכת יקרה שעולה בסביבות ה-1500 ש"ח (מערכת סוני, כולל שלט הממחובר להגה).

הוא המליץ לי לנקות את המערכת עם דיסק יעודי ואם הדבר לא יעזור יש לשלוח את המערכת למעבדה ששם יחליפו את הלייזר. הטכנאי אמר שחבל למכור.

אחרי ניקוי ראש דיסק המצב עדיין לא טוב אז האם מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה ואמינה למערכת משתעלת :p ?

חוץ זה מערכת סוני שעולה 1500 שקל הנקנתה לפני שנה אמורה לעשות כאלה בעיות ? :shock:

מה נהיה...ואני חשבתי שסוני מוציאת תחת ידע רק מוצרים איכותיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ידוע שהעין שסוני מתקינה במכשירי הרדיו דיסק שלה חלשים ולא אמידים לטווח ארוך

היו לי ואני מוכר עם הבעיה הזאת בסוני

היו לי גם מכשירים אחרים שלא עשו בכלל את הבעיה הזאת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

כתבתי בעבר שרכשתי רכב עם מערכת רדיו-דיסק שלא קוראת את כל הדיסקים (במיוחד צרובים) וכשהרכב עולה על מהמורות המערכת "משתעלת". המלצתם לי להחליף אותה.

ובכן, ניגשתי לחנות אודיו והטכנאי בדק את המערכת ואמר שמדובר במערכת יקרה שעולה בסביבות ה-1500 ש"ח (מערכת סוני, כולל שלט הממחובר להגה).

הוא המליץ לי לנקות את המערכת עם דיסק יעודי ואם הדבר לא יעזור יש לשלוח את המערכת למעבדה ששם יחליפו את הלייזר. הטכנאי אמר שחבל למכור.

אחרי ניקוי ראש דיסק המצב עדיין לא טוב אז האם מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה ואמינה למערכת משתעלת :p ?

חוץ זה מערכת סוני שעולה 1500 שקל הנקנתה לפני שנה אמורה לעשות כאלה בעיות ? :shock:

זה היה ככה מהתחלה ?

האם המערכת עומדת בזווית מסויימת או מקבילה לריצפת הרכב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

זה היה ככה מהתחלה ?

האם המערכת עומדת בזווית מסויימת או מקבילה לריצפת הרכב ?

המערכת מחוברת למתקן כמוב,ן אם זה מה שאתה מתכוון, נראה לי שמקבילה לרצפת האוטו.

הטכנאי שבדק את המערכת הכניס דיסק והפעיל את המערכת , נתן מכה באחת הדפנות והמערכת הפסיקה להשמיע לכמה שניות וחזרה לסורה. זאת בדיוק הבעיה שאני מדבר עליה כשאני עולה על מהמורה בכביש. הטכנאי אמר שמדובר בעינית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המערכת יושבת בזווית

של כמה מעלות טובות התופעה מוכרת וידועה הייתה לי מערכת JVC שגם סבלה מהמיקום הלא נוח

למשל למכשירי פיוניר פשוט לא איכפת להם באיזה זווית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אים הכנסת דיסק ניקוי אז הרסת יותר ממה שהיה

ודבר שני להחליף עינית זה לא עניין זול

אלא אים כן אתה מכיר מישהו שיכול לעשות לך את זה

אים לא אז זה יעלה לך כמה מאות וזה כבר לא משתלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...