Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר אתה מפתיע אותי סחתיין על התגובה .

מנואל תקרא טוב כמה פעמים את מה שתמיר רשם לך והוא עוד ילד .:idea: :idea:

לאיפה תחלק בדיוק ואת מי ?

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחלק את הפורום זה רעיון שחזר על עצמו הרבה וכל הזמן נכשל - המסקנה היא שהפורום הזה קטן מידי וזה יצור התפלגות של חברים וכנראה שזה גם יהרוג את המפגשים לגמרי.

היתה כאן טלטלה לא קטנה לאחרונה והתוצאה היא שלאף אחד כרגע לא נשאר כוח\רצון להמשיך לכתוב אבל לא לדאוג, הרוחות ירגעו קצת ונסיון להכניס קצת רוח חיים חדשה לפורום, אני מאמין, תחזור.

במפגשים כמעט תמיד יש חברה שנמשכים יותר לתחום הSPL וחברה שנמשכים יותר לתחום הSQ

לפי מה שהנסיון שלי מראה מכל המפגשים שהייתי בהם - SPL לרוב חברי הפורום הינה תקופה חולפת.

אז יש גלים שבהם מגיעים כמה חברה חדשים ששוב מכניסים את הSPL מחדש בחיתוליו.

כשזה באמת מפריע - הרכבים מוצאים סידור חדש ואין עם זה שום בעיה.

תגיע למפגשים ותבין שמותר לכל אחד לאהוב בתחום הזה את מה שמדבר אליו.

לחבר הפורום שקנה מונו סלסטרה - תתחדש, אני לא יודע איזה דגם קנית אבל סה"כ אין לך כאן איפה ליפול - ציוד מעולה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפיונירים בהחלט שינוי מרענן ובועט לפרצוף. נראה מעניין ונשמח פה בחיפה לראות ולשמוע אותם אז יש לך מעכשיו הזמנה. :-P

מנואל-כוונתך בהחלט טובה אבל לא ישימה כאן.לפחות לא עכשיו.וזו עדיין לא סיבה לעזוב.אני ואחרים בהחלט נשמח לקרוא את דיעותיך בעתיד.

לבחור שקנה את המונו-תתחדש ואם לא קשה ציין את הדגם ומה הוא מגביר.

ואדי-שיחקת אותה! :mm_yeah:

ליאור

פורסם
הפיונירים בהחלט שינוי מרענן ובועט לפרצוף. נראה מעניין ונשמח פה בחיפה לראות ולשמוע אותם אז יש לך מעכשיו הזמנה. :-P

מנואל-כוונתך בהחלט טובה אבל לא ישימה כאן.לפחות לא עכשיו.וזו עדיין לא סיבה לעזוב.אני ואחרים בהחלט נשמח לקרוא את דיעותיך בעתיד.

לבחור שקנה את המונו-תתחדש ואם לא קשה ציין את הדגם ומה הוא מגביר.

ואדי-שיחקת אותה! :mm_yeah:

ליאור

תודה אח שלי המגבר הוא של סלסטרה fa1.6k מגביר סאב של hertz hx300d בתיבה אטומה

פורסם
תמיר אתה מפתיע אותי סחתיין על התגובה .

מנואל תקרא טוב כמה פעמים את מה שתמיר רשם לך והוא עוד ילד .:idea: :idea:

לאיפה תחלק בדיוק ואת מי ?

ישראל אתה משעשע אותי עם התגובה שלך

ועוד כמה תגובות כאן.

חברים! החבר'ה הבכירים של הפורום שהקימו ולימדו את כולנו, כבר לא כאן!

הסיבה היחידה? אין להם במה אמיתית לדבר מקצועית.

איש לא דיבר להפריד מפגשים, אבל לפרק את הפורום ל-2-3 נושאים, זה לעשות סדר.

יש מנהלים במקום הזה? אפשר לבקש מכם טובה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל זה שאתה אנטי SPL זה זכותך, אבל לכתוב דבר כזה "עצוב לראות את מה שקורה היום בפורום שלנו

בעיה שהצפתי לפני שנים בועטת לכולנו בפרצוף כי איש לא דאג לעשות כאן סדר.." בגלל הדעה שלך אז עדיף שתחזור לישון כי הרבה זמן לא היית פה ולא הגבת אז היה יותר טוב אם היית ממשיך לישון עוד כמה ימים.

ועוד משהו אם תגיע למפגש ואני יהיה שם אני מבטיח לך אישית שאני יעשה הרבה רעש כל המפגש :-P :-P {אם צריך אני גם ימלא את הבאגז' במצברים} הכל בחברות.

לא לכל אחד יש כסף להביא סאבים בהמות ברמה או ציוד ברמה {גם אם זה לכיוון SPL} אבל להרבה יש רצון לעשות הרבה רעש ואם זה מה שגורם להם להנאה מי אני או אתה או כל אחד שיקטול בנאדם בגלל החיבה שלו ל-SPL ואותו הדבר תקף גם לאנשי ה-SQ.

בדיבור שלך אתה מרחיק אנשים במיוחד את הבחור שהבנתי שהוא היה במפגש וישב בצד {הוא לא ממש מוכר או מכיר אנשים זה לפי מה שהבנתי מבוריס}

אני בטוח שיותר מחצי מהחברה פה התחילו עם ציוד פשוט או "זבל ".

פורסם

מנואל אתה צודק שהותיקים לא פה וזאת עקב הדרדרות שהתחילה לפני שנים וממשיכה

פשוט בתחילת דרכו של הפורום היינו קבוצה קטנה שכולם מכירים ומכבדים את כולם

ככול שכמות האנשים גדלה כך גדלו המריבות וחדשים לא הכירו וותיקים ולפעמים קטלו אותם

כך החלה הנשירה, אני אישית לא מגיב כבר המון זמן אפילו שנים.

מידיי פעם אני נכנס קורא כי עדיין הנושא מעניין אותי אבל מיד אני יוצא כי יש המון התנגחויות,

הפורום ניהיה מיוחצן ועוד ועוד

מנואל גם אם אתה חושב שאתה תפסיד, עדיף לך לקרוא הודעות בלי להגיב ואולי לשקול לא להגיב

כי איך שאומרים העולם שייך לצעירים - בחברות - ואני בן 26 אז שלא תטעו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
מנואל זה שאתה אנטי SPL זה זכותך, אבל לכתוב דבר כזה "עצוב לראות את מה שקורה היום בפורום שלנו

בעיה שהצפתי לפני שנים בועטת לכולנו בפרצוף כי איש לא דאג לעשות כאן סדר.." בגלל הדעה שלך אז עדיף שתחזור לישון כי הרבה זמן לא היית פה ולא הגבת אז היה יותר טוב אם היית ממשיך לישון עוד כמה ימים.

לא לכל אחד יש כסף להביא סאבים בהמות ברמה או ציוד ברמה {גם אם זה לכיוון SPL} אבל להרבה יש רצון לעשות הרבה רעש ואם זה מה שגורם להם להנאה מי אני או אתה או כל אחד שיקטול בנאדם בגלל החיבה שלו ל-SPL ואותו הדבר תקף גם לאנשי ה-SQ.

בדיבור שלך אתה מרחיק אנשים במיוחד את הבחור שהבנתי שהוא היה במפגש וישב בצד {הוא לא ממש מוכר או מכיר אנשים זה לפי מה שהבנתי מבוריס}

+1 לגוניור

פורסם

יש אפילו שרשיר כזה - עם איזה ציוד התחלת ומה יש לך היום - או משהו כזה.

שרשיר מבדר ונחמד :-)

אני בטוח ששמתם לב שבזמן האחרון מאוד נרגעו כאן העניינים, אמנם אני באופן אישי עדיין מרגיש אי נעימות מכל ההמולה שהיתה כאן אבל היא כמובן היתה נדרשת.

תשמעו - הגישה שלנו צריכה להשתנות עכשיו וזה בדיוק הזמן שבו צריכים להיות אופטימיים ולהבין שמכאן צריך לקחת את הפורום למעלה וקדימה.

אל "תשללו את" אלא תנסו להבין איך "להסתדר עם"

לצערי אני מאוד עסוק בתקופה האחרונה וגם לא מצפה לי תקופה קלה יותר בזמן הקרוב - למרות שאתם רואים אותי כל הזמן בפורום, אני עובד מאוד אינטנסיבי ומאוד קשה.

אני מקווה שיהיה לי זמן מתישהו בימים הקרובים לקרוא איזה מאמר נחמד ולהתחיל לפתוח דיון בנושא סאונד - דיון טהור, נקי שלא קשור לשום מותג.

יש חבר פורום שאני אמרתי לו שאני אחזור אליו עם סרטוט של קרוס פסיבי שהוא ביקש שאני אבנה לו - לא שכחתי אותו פשוט אני לא מספיק להגיע לזה.

חברים יקרים,

תתחילו לפתוח שרשירים על נושאים שמעניינים אתכם - לא להתבייש בבקשה.

התקנת מערכות, העברת חוטים, בניות פיבר, רפדות וגימור, תיאוריות סאונד

תתחילו לפתוח שרשירים על ציוד שמעניין אתכם ותבקשו כשאתם פותחים את השרשיר להתייחס אך ורק למותג הנבחר ולא להשוות בינו לשום מותג אחר ולדעת שחוות הדעת שתקבלו הינן ממבטו האישי של המגיב ולא יותר.

תתחילו להזיז את הפורום - כמו שאחד אמר כאן - העולם שייך לצעירים.

אבל הידע נמצא אצל הבוגרים - תעזרו לנו להגיע למצב שאנחנו רוצים להעניק אותו ולהעביר אותו הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועוד משהו אם תגיע למפגש ואני יהיה שם אני מבטיח לך אישית שאני יעשה הרבה רעש כל המפגש :-P :-P {אם צריך אני גם ימלא את הבאגז' במצברים} הכל בחברות.

+100!

ואדי מה קשור מה שרשמת לסיכום המפגש?

A3

K04 Inside

פורסם
מנואל אתה צודק שהותיקים לא פה וזאת עקב הדרדרות שהתחילה לפני שנים וממשיכה

פשוט בתחילת דרכו של הפורום היינו קבוצה קטנה שכולם מכירים ומכבדים את כולם

ככול שכמות האנשים גדלה כך גדלו המריבות וחדשים לא הכירו וותיקים ולפעמים קטלו אותם

כך החלה הנשירה, אני אישית לא מגיב כבר המון זמן אפילו שנים.

מידיי פעם אני נכנס קורא כי עדיין הנושא מעניין אותי אבל מיד אני יוצא כי יש המון התנגחויות,

הפורום ניהיה מיוחצן ועוד ועוד

מנואל גם אם אתה חושב שאתה תפסיד, עדיף לך לקרוא הודעות בלי להגיב ואולי לשקול לא להגיב

כי איך שאומרים העולם שייך לצעירים - בחברות - ואני בן 26 אז שלא תטעו

אני אנטי לגמרי של האימרה "העולם שייך לצעירים" בכל תחום שהוא

אני בן 23, אני יודע שידע יש לי, אבל למדתי בדרך הקשה שאין מחיר לנסיוןן!

את הסיבה שהבכירים כבר לא מופיעים על דפי הפורום אתה אמרת, כמות גדלה ואיש לא מכיר את רעהו..

בגלל זה עוד יותר נכון לחלק את הפורום באתר וניתן גם את המפגשים לחלק, כך שמפגשיים יהיו כוללים אבל לחלק את החניה ל-3 תחומים. זה יצור תחושה יותר מקצועית, זה יעזור לתת אינדקציה למתעניינים צעירים.

ישראל - לא מבין למה אתה יוצא עליי, "עצוב" אמרתי לא כי ה-SPL שולט במפגשים, אלא כי האנשים אומרים כבר כמה סיכומים ברצף. מפגש יבש, מעפן, רייקני, מלא בצעירים ולא מועיל..

בהיותי מתחיל בן 16-17, נמשכתי תחילה לעוצמה המכונה SPL.

אני לא אנטיSPLיטס. אבל אני חושב שלכולם מגיעה במה כן בפורום וכן במפגשים,

העובדה שאתה אומר שבמפגש הבא שאני יגיע, תעשה רעש רב ככל הניתן, זה רק מראה שאתה לא מחפש שיוויון הזדמנויות וצדק.

אם במפגשים שלנו אין לאנשי ה-SQ הזדמנות להעריך את הרכיבים כראוי, בגלל SPLיסטים כמוך אז למה בכלל לעשות מפגשים משולבים? מה הפואנטה? אם אנחנו לא נותנים פתרונות למציאת האיזון החברתי בפורום, אני אחזור ואומר 'עצוב מאוד'.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לגבי הרעש שאמרתי זה היה קודם כל בציניות ודבר שני לא ניתקלתי בחברה שביקשו ממישהו שינמיך את המוזיקה אצלו או אצלי והם קיבלו סירוב.

במפגשים המערכת אצלי עובדת אחרי שאנשים באים מבקשים ממני "להרעיש" קצת ואם זה מפריע אני ישר מכבה

זה שהמפגש האחרון היה יבש או מעאפן וכו' לא אומר כלום קורה שמידי פעם יש מפגש דליל גם במרכז וגם בצפון חבל שלא היית במפגש דרום האחרון.

בקיצור אם אתה לא מחבב סטייל SPL למה אנשים שמחבבים SPL יאהבו אותך את אנשי ה-"SQ" ?

תלמד לחיות עם שני הקבוצות ואם יהיה רעש במפגש שיפריע לך אתה יכול לבקש שינמיכו או לא להגיע בכלל.

פורסם

דראגסטר, אם אתה לא "אנטי" spl איך זה שכל סיכום מפגש דרום, מרכז אתה תמיד מציין שהspl הפריע לך וצריך לארגן מפגשים בנפרד?!

תישאר בבית ותקשיב למערכת שלך בשקט וזהו.

לא הולכים להפריד פה אנשי SQ SPL!

A3

K04 Inside

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...