Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אני לא מגיב בפורום הזה אבל הפעם מגיע לכם התייחסות גם מהצד שלי...

לפי מה שזכור לי מהמפגשים כולם רק מחכים לישראל שיבוא ויעשה קצת רעש אם שתי המפלצות! אחרי שכולם מבינים שהם לא יכולים לשבת אצלו באוטו יותר מ-10 שניות הם הולכים לשמוע במכוניות אחרות לבחון סטים ולראות מגוון רחב של סט אפים מכל הסוגים...

אף פעם זה לא הפריע למישהו במפגשים וברגע שכולם נרגעו וישראל מקבל את כתר המלכות spl הוא גם נרגע ומכבה לטובת הsq וכל שער החדשים כדי שיוכלו לבחון מערכות.

אני לא מכיר את המתלונן הראשי באופן אישי אבל אני יכול להגיד לך שלחלק את הפורום או את המפגשים לא יביא לך את התוצאה שאתה רוצה או מחפש...אתה רוצה יותר מקצועיות בפורום? תתחיל בזה שצריך להסביר טוב טוב לכל אחד כאן שפותחים נושה נשארים בנושה המדובר! איך היה במפגש דרום כמו בכותרת? לא יודע וחבל שלא באתי! זהוא ! אתה רוצה לדבר על מה דעת הקהל בניהול הפורום או איך המפגשים צריכים להראות? תפתח נושה חדש ונדון עליו. זה נחשב לניהול מקצועי של פורום! ולא להכניס לנושה סיכום מפגש ולהתווכח על דברים שאינם רלוונטים לנושה...כי זה הדבר שחוזר על עצמה כל הזמן וזה מה שגורם לקהל להפסיק להתעניין בפורום כי ההתייחסות לנושה המדובר חורגת כל פעם לדעות אישיות שלא מעניינות עף אחד....דוגמא קלאסית להגזמה כזו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398501

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 למייקי.

גם אני הגעתי למפגשי מרכז האחרונים ולא שמעתי תלונה אחת מאף אחד על רעש שמפריע.

לצערי בקושי טעמנו מערכות spl אמתיות פה, למרות שיש כמה מערכות בודדות שבאמת נכנסות לקטגוריה הזו.

לפצל את המפגשים רק יעשה דבר אחד, יפלג את הקהילה הזו עוד יותר, וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים. SQ או SPL - זה לא משנה, צריך לדעת לפרגן גם אם זה לא לטעמך. אני כידוע לכם חולה spl, אבל יודע להעריך מערכת SQ, וגם ליהנות ממנה.

תגיעו למפגשים, תפרגנו תצחקו תדברו תדיינו. מי שלא מתאים לו - שלא יבוא.

ועם כל הכבוד מנואל, אני לא מכיר אותך אישית או פה בפורום אפילו, אבל במפגשים בהם נוכחתי לא היו רק מערכות SPL. דווקא ההפך, הרוב שם בעלי מערכות SQ בעיניי. אז פעם ב יש מפגש יבש.. זה לא אומר כלום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...