Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש, ב15/09/2011 נכנסתי לצמיגי בני-פנחס בבאר שבע לתקן צמיג. האבחון של בעל העסק היה שאני צריך להחליף את הצמיג, ואני יכול לקנות חדש או יד שנייה. בחרתי בצמיג יד שנייה ב120 ש"ח כולל מע"מ.

אתמול בלילה אני שומע רעשים חריגים בנסיעה- מתברר שהצמיג התפנצ'ר וזה הג'נט שפוגע בכביש, והחלפתי אותו.

היום הסתכלתי לראות מה קרה, ואני מגלה שהצמיג התפרק לגמרי! הוא חתוך ב5 מקומות ובמקום אחד הוא קרוע לחלוטין ואפשר להכניס כמה אצבעות ולמשש את הפנימית.

חשוב לי לציין שעצרתי מייד ואין נזק לפנימית של הצמיג, עד כמה שהצלחתי למשש דרך החור הענק.

האם אני יכול לבוא בטענות כלפי בעל העסק, או שזה בעייה שלי? יכול להיות שגם הג'נט ניזוק...

הייתי עם כל המשפחה, ואני מאמין שאם היה מדובר במהירות יותר גבוה, זה היה יכול להיגמר רע.

מה דעתכם?

פורסם

רצית לצאת בזול עם הצמיגים... זה עולה ביוקר.

אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך שקנית צמיג משומש וסיכנת את חייך.

תגיד תודה שלא הייתה שום פגיעה בנפש, זה יכול להיגמר בתוצאה "קצת" יותר גרועה.

אני מאמין שאת הלקח שלך לפעם הבאה למדת...

פורסם

120 שקל לצמיג משומש?

אתה לא חושב שעדיף לך להוסיף עוד קצת ולקחת אחד חדש?

אתה לא יודע מה עבר על הצמיג, זה לא מחשב משומש שאפשר להחליף בו חלקים זה צמיג, שאתה נוסע עליו.

לא משנה הטעות שלך כבר נעשתה, לדעתי פשוט תעיף תצמיג לפח ותקנה חדש, אתה רק תעשה לעצמך טובה שתיסע על גומי חדש ולא משומש שיתפוצץ לך כמו שקרה עכשיו.

Opel Adam S 2017

פורסם

נעשה כאן חטא על פשע:

החטא הראשון הוא עצם העובדה שפותח השרשור התקין ברכבו צמיג משומש. חשוב לציין שאינני מתנגד באופן גורף למעשה כזה, אלא שאם כבר באמת מתקינים צמיגים כאלה, יש לרכוש אותם ישירות מהאדם שעל הרכב שלו הם היו מותקנים, ורצוי שזה יהיה אחד כזה שאתם מכירים אותו וסומכים עליו. ברכב הקודם שלי התקנתי צמיגים משומשים שרכשתי מאדם כזה, שזמן קצר לאחר שהתקינם אצלו החליט להגדיל את הג'אנט. הצמיגים היו במצב חדש ועם תאריך ייצור תקין, ובנוסף גם ידעתי מהו אופי הנהיגה של האיש, ככה שאי הוודאות בעיסקה שעשיתי פשוט לא היה קיים.

הפשע הוא התקנת הפנימית בצמיג רדיאלי. השאלה ששאלתי בתגובתי הקודמת היתה רטורית - למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג כיום צמיגים דיאגנוליים למכוניות, וטוב שכך. מי שמתקין פנימית בתוך צמיג רדיאלי הוא אדם קמצן, רשלן, מזלזל בחיי אדם, בעל חוסר הבנה מינימלי בבטיחות, ומעל הכל: עושה מעשה שמנוגד לחוק.

אף צמיגאי שמכבד את עצמו לא יעז לעשות עבודה כזאת, בהכירו את השלכותיה הבטיחותיות החמורות, כמו גם את האפשרות שיאבד את תעודת המקצוע שלו. הבעיה היא שלצערנו פועלים בארץ לא מעט צמיגאים שלא מכבדים את עצמם, והמקרה של פותח השרשור הוא התוצאה של המצב הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין שם פנימית ממש, התכוונתי לחומר הפנימי שמתפורר אם נוסעים על הצמיג בלי אוויר הרבה זמן.

אין למי שמתעסק עם צמיגים מינימום של אחריות ללקוח, שהוא מוכר צמיג שמיש???

בנאדם נכנס לפנצ'ריה ומקבל זבל שמסכן לו את החיים, ובעל העסק פטור לחלוטין? זה החוק?:twisted:

פורסם

ואני אוסיף לקנות צמיג משומש זה כמו לקנות קונדום משומש :-D הייתה קונה גומי משומש שיכול להשאיר אותך בחיים?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לך תראה מה בפנצ'ריה יגידו לך. בטח יגידו לך בוא קח עוד צמיג משומש ב100 שקל. בעיקרון את בחרת לקנות זבל משומש

ב120 שקל, צמיג חדש והכי פחות איכותי לא ייעלה ככה.

בכל מקרה, צמיגים זה הדבר הכי חשוב ברכב למען הבטיחות במיוחד שהחורף בפתח.

אין שום סיבה בעולם לחסוך בצמיגים ולסכן את חייך, עדיף לקנות ביוקר מאשר לצאת אחר כך בנזקים יותר גדולים.

בכל מקום יגידו לך את זה, ובזמן האחרון יותר ויותר מבינים את העניין של איכות הצמיגים.

אני מקווה שהבנת והפנמת ותקנה צמיגים חדשים ואיכותיים, אין מה להתפשר, אני חשוב שהפקת לקחים.

פורסם

אני אכנס אליו מחר ונראה מה היוא יגיד.

וכן, את המסר הכללי בשרשור אני חושב שהפנמתי:-)

תודה לכולם וחג שמח.

פורסם

אראל'ה, תחסוך מעצמך את הנסיעה. הצמיגאי ינפנף אותך מכל המדרגות.

שניכם כאן לא בסדר, אתה שהתקמצנת על צמיג (!!!) והעדפת לשים צמיג משומש (!!!!) מאשר לשים צמיג חדש ותקני (וצריך שניים זהים על אותו הסרן, אבל ניחא). מה עבר לך בראש? אתה באמת עד כדי כך סומך על אבינו שבשמיים?

הצמיגאי לא בסדר בכך שהוא מכר צמיג משומש וניצל את האין-חוק במדינה שמאשר פשע כזה. לא מין הנמנע שהצמיג נקרע לגזרים עקב שינוי כיוון הגלגול, אבל כמו ששמת לב ה"חסכון" של ה 100 ש"ח שחסכת אז בא לך עכשיו בהפוכה.

אם אין לך כסף אל תחזיק אוטו. הזלזול שלך בחייך ובחיי הסובבים אותך פשוט בלתי נתפס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...