Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

zed audio draconia II

AUDI-BOY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חבר מעוניין במגבר הזה להגברת סאב וקומפוננט AUDISON K6.

השאלה שלי היא האם יש מגבר בטווח מחירים של 2500-3000 טוב יותר מהמגבר הנ"ל?

יש למישהו מושג.

לי יש את הלוויתן אבל הוא עדיין לא מורכב אז לי חוות דעת משל עצמי עדיין.

תודה

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע הכל יחסי, לי היו בעיות של רצפת רעש וציפצופים ספונטניים בטוויטרים ומידים.

אני ממליץ לחבר שלך לחכות עד שאתה תתקין את שלך, לשמוע אותו ואז להחליט אם הוא רוצה או לא.

כמה שזה לא נשמע מבאס בשבילך כי כבר קנית אותו, אני חושב שזה הצעד הנכון ביותר.

פורסם

לי יש את הלוויתן מהסדרה הראשונה.

בעיניי זה מגבר מעולה ומאוד ייחודי.

בסכום ששילמתי עליו לא הייתי יכול לקבל אפילו תוצאה קרובה יותר, לא הייתי מדגדג את זה אפילו אם הייתי מחפש שישה ערוצי הגברה.

הלוויתן הוא מגבר מאוד בעייתי לצערי - הסדרה הראשונה יצאה לשוק רוויית תקלות וכל המגברים שהגיעו לארץ ללא יוצא מן הכלל היו תקולים.

יצא מהם רעש של היסס מכל הערוצים ותיקון אחד שהוצע ע"י היצרן היה מאוד מסובך לביצוע ותיקון שני של היצרן שהיה יותר פשוט אותו אני ביצעתי עדיין מלווה בתוכו בעיה בהדלקה של המגבר - לפעמים הוא ישר נכנס לסוג של הגנה ומכבה את היציאות שלו שזה מאוד מרגיז.

אבל כמגבר - אם מתייחסים לאודיו נטו - בעיניי, הוא פשוט מדהים.

יש כאלה שטוענים שיוצא ממנו סאונד יבש, יש כאלה שמודים שהם בחיים לא היו חושדים אפילו לרגע שמדובר במגבר קלאס D.

אלה שטוענים שיוצא ממנו סאונד יבש - היו מודעים היטב לזה שיש ברכב את המגבר הזה - במחבן עיוור, מעניין מה היתה התוצאה.

לגבי הדרקוניה

זה מגבר 4 ערוצים עם הספקים קצת יותר נמוכים מזה של הלוייתן, אפרופו הלוויתן יודע לעבוד בשני הספקים שונים לכל ערוץ שזו אחת הסיבות שהלכתי עליו.

אבל זה מגבר מאותה סדרה והוא צריך לעמוד בקו ישר עם הלווייתן מבחינת האיכות שלו.

בשביל מגבר 100*4 יש במחיר הזה חלופות לדרקוניה אבל אני לא חושב שהן חלופות טובות יותר, פשוט חלופות.

והדרקוניה מוצהר 100 וואט לערוץ בפועל אני מאמין שהוא יהיה הרבה הרבה יותר חזק.

הייתי ממליץ לך על החלופות שעוברות לי בראש אבל אני חושב שזה אסור כאן - אם תרצה, תפנה אליי בהודעה פרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה.

דבר שני לי יש את הלוויתן מהסדרה השנייה. לפי מה שהבנתי מסטפן כל הבעיות תוקנו. מקווה שלא יהיו לי שום זמזומים ורעשים.

דבר שלישי למה אסור להמליץ על מגבר אחר? אז לשם מה קיים הפורום?

האם בטווח של 2500 -3000 יש מגבר שעולה על הדרקוניה זו השאלה.

תודה

פורסם

שמע בגלל המלצות על מוצרים ומתקינים שיש יצוג להם בפורום נוצרו אי נעימויות, לכן הדבר הכי טוב בשבילך כדי להמנע מהמלצות שלא תמיד הכי נכונות בישבילך. תגיע לאחד המפגשים ותנסה לשמוע ציוד ולהחליט מה טוב בשבילך.

פורסם

להגיד לך שמגבר אחר יעלה עליו? לא יודע וגם לא יכול - זו גם בדיוק הסיבה שלא ממליצים כאן בצורה כזו יותר.

אני יכול לתת לך חלופות - אבל זה גם יהיה התפקיד שלך לעשות שיעורי בית עליהם במידה ותחליט ללכת על אחת האופציות.

אני לא אפנה אליך בהודעה פרטית כי זה לא לעניין אבל אני כן יכול להציע לך לפנות אליי בהודעה פרטית כי ככה זה גלוי לכל חברי הפורום ולדעתי הם גם בוטחים בי מספיק שאני לא אהיה מגמתי בהמלצות שלי כלפיך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד פעם הסרדין זה...

אדי, אם לא האיתה מחפש קיצורי דרך ומשפר אותו לפי אך שסטיב אמר לכולם, היה לך מגבר תקין ב100% ללא שום בעיות.

הפולנים אלו....

למרות בעיות ,השירות של זד אודיו הוא טוב ביותר שראיתי בחיים שלי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני - די ומספיק

אני תיקנתי את הלוויתן לפי תרשים שסופק לי ישירות מסטיב.

מסכים איתך לגבי שני דברים:

1. המגבר פצצה.

2. אתה אנגרי בירד אמיתי!

מה קרה?!?! :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

היה לי את ZED דיוס. היה מגבר מעולה (חזק בטירוף!)

עשה שמות ב12W7 כשחובר אליו.

כשחובר לאוטופיה 3 חלקים בפסיבי נשמע מעולה.

עשיתי ניסוי צד אחד חובר לZED השני חובר XETEC P-2.

והיה הבדלים מינוריים ביותר בסאונד. מבחינת אופי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סוף סוף תגובה מהסוג שציפיתי לה כל כך הרבה זמן!

אלי - תודה!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...