Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט 5*7??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתם יכולים לראות בעצמכם, כמו שאמרתי יצא לי במדידה 18.5 לרוחב ו12.5 לגובה

http://imageshack.us/photo/my-images/812/15407580.jpg/

לא מודדים ככה :roll:

פרק את דיפון הדלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עד כמה שאני זוכר יש סטים של הרץ אנרג'י והיי אנרג'י במידה 5X7.

את האנרג'י אני לא כל כך אוהב בעיקר בגלל הטוויטר אבל ההי אנרג'י כן טוב.

הקטע הוא שאם התקציב לשני הדברים הוא 1000 ש"ח זה לא יספיק.

אמיר

אמיר לגבי אנרגי' אתה צודק שקיים דגם כזה אבל לגבי היי אנרגי' לא קיים קומפוננט כזה 5X7

פורסם

אני כמעט בטוח שזה 6.5 תלך למי שאתה רוצה לרכוש את הקומפוננט והוא כבר ייפרק ויבדוק

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

פורסם

זה קצת בעיה בשבילי, אני גר בירושלים ואין בדיוק מקומות טובים שמוכרים רמקולים.

ככה שהרעיון היה לקנות יד שניה/אינטרנט ורק לעשות את ההתקנה כאן..

בעיה.

פורסם

אני חושב שהרמקול בדלת בגודל '6.5 ועל הדש 4'.

הכי טוב שתפתח ותבדוק.

אתה לא יודע לעשות זאת? תשאל במשפחה אם מישהו יודע להתעסק עם זה, אולי חברים קרובים או שכנים שמבינים בזה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הצלחתי לשחרר את כל המסביב אבל איזור הידית עדין היה תפוס, לא ידעתי איך לשחרר אותו..

אז צילמתי מה שהצלחתי. ממה ששראיתי הרמקול שנמצא שם הוא 4" השאלה אם ניתן להלביש שמה 6.5"(כי ראיתי חורים נוספים על הדלת). ניסיתי לצלם מה שיכולתי, תגידו מה אתם אומרים...

img0560w.th.jpg

img0562y.th.jpg

img0566lyt.th.jpg

img0567pn.th.jpg

או שזה בכלל 5.25"?

פורסם

בתור בעל בלאנו שנת 2000, המידה המקורית היא אכן 4 אינץ' (אם אני לא טועה, אני קיבלתי עם הרכב עם קומבינה של הגבהה וורמקול אחר לא זוכר איזה גודל הוא היה, כמעט בטוח שזה שהיה 4 אינץ')

עם הגבההת עץ (כפולה! עם רק טבעת אחת החלון ישפשף את הרמקול) אתה תוכל לשים שם 6.5.

יש לך בדיפון 2 ברגים, אחד בידית פתיחת דלת ועוד אחת במרכז הידית השניה יש שם פלסטיק שמכסה את הבורג,

לאחר מכן את הידית של פתיחת הדלת אתה מזיז מעט שמאלה (את כל הידית, תחזיק מהמסגרת ותזיז)

והופ הדיפון בחוץ.

פורסם
בתור בעל בלאנו שנת 2000, המידה המקורית היא אכן 4 אינץ' (אם אני לא טועה, אני קיבלתי עם הרכב עם קומבינה של הגבהה וורמקול אחר לא זוכר איזה גודל הוא היה, כמעט בטוח שזה שהיה 4 אינץ')

עם הגבההת עץ (כפולה! עם רק טבעת אחת החלון ישפשף את הרמקול) אתה תוכל לשים שם 6.5.

יש לך בדיפון 2 ברגים, אחד בידית פתיחת דלת ועוד אחת במרכז הידית השניה יש שם פלסטיק שמכסה את הבורג,

לאחר מכן את הידית של פתיחת הדלת אתה מזיז מעט שמאלה (את כל הידית, תחזיק מהמסגרת ותזיז)

והופ הדיפון בחוץ.

אתה יכול להסביר את הקטע של הידית, שמה נתקעתי..

ושמדדתי זה היה 5" מקצה של הרמקול לקצה השני. עם הגבהה זה יכול להיות 6.5?

פורסם
אתה יכול להסביר את הקטע של הידית, שמה נתקעתי..

ושמדדתי זה היה 5" מקצה של הרמקול לקצה השני. עם הגבהה זה יכול להיות 6.5?

הלכתי עוד פעמים לרכב, ניסיתי לדחוף את הידית המז***** הזו וכלום לא עזר..

בכל מקרה עם פלטות הגבהה יהיה מקום ל-6.5"?

פורסם

http://www.lyonssystemsserver.com/breakerpro/1060/1060-280111-121546-301-010-PTIMG.jpg

זאת הדלת תסכים איתי?

יש לך בורג אחד בידית פתיחת הדלת ואז אתה "מחליק" את הידית ימינה או שמאלה (בהתאמה לדלת שאתה מנסה לפתוח), עם טיפה לחץ

כלפי פנים, כלומר לוחץ עליה לכיוון פנים הדלת ואז לאחד הצצדים, היא תפוסה במין קליפס הזזה, ובידית התחתונה יש עוד בורג,

שמכוסה ע"י פסלטיק עגול, תפתח את הפלסטיק עם מברג ישר דק, ואז יש שם בורג פיליפס, ואז נשאר להוציא את המשולש שממול למראה החיצונית, והשאר זה קליפסים של משיכה עדינה החוצה.

וכן, לאחר שתשים הגבההות תוכל בוודאות לשים 6.5, אם אתה מאזור המרכז או שתיהיה כאן בסופ"ש אשמח להפגש איתך ותוכל לראות איך זה אצלי ברכב.

פורסם
http://www.lyonssystemsserver.com/breakerpro/1060/1060-280111-121546-301-010-PTIMG.jpg

זאת הדלת תסכים איתי?

יש לך בורג אחד בידית פתיחת הדלת ואז אתה "מחליק" את הידית ימינה או שמאלה (בהתאמה לדלת שאתה מנסה לפתוח), עם טיפה לחץ

כלפי פנים, כלומר לוחץ עליה לכיוון פנים הדלת ואז לאחד הצצדים, היא תפוסה במין קליפס הזזה, ובידית התחתונה יש עוד בורג,

שמכוסה ע"י פסלטיק עגול, תפתח את הפלסטיק עם מברג ישר דק, ואז יש שם בורג פיליפס, ואז נשאר להוציא את המשולש שממול למראה החיצונית, והשאר זה קליפסים של משיכה עדינה החוצה.

וכן, לאחר שתשים הגבההות תוכל בוודאות לשים 6.5, אם אתה מאזור המרכז או שתיהיה כאן בסופ"ש אשמח להפגש איתך ותוכל לראות איך זה אצלי ברכב.

כן יש לי דלת כזו..

את ההחלקה הזו אני לא מצליח, אני אולי כבר אסתמך על זה שיש לך 6.5 וזהו..

• תוכן חדש...