Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מדפסת לייזר של זירוקס מסוג phaser 3117 והיא עושה בעיות מידי פעם בהכנסת הדפים כך שאני צריך לעזור לה ולהחליק יחד איתה את הדף פנימה כי הדף נתקע ממש בהתחלה של לקיחת הדף.

לא חקרתי (עדיין יותר מידיי) איך עובד שם המנגנון של משיכת הדפים אבל אם אני לא טועה יש שם גומי שנדבק לדף ומכניס אותו שנראה יבש.

אני מעדיף לחסוך כסף ולא לקנות מדפסת חדשה אבל רציתי לדעת האם יש אופציה לתקן דבר כזה אולי להחליף את הגומי במידה וזו הבעיה והאם כדאי בכלל?

זו תקלה נפוצה?

תודה

פורסם

חפש את גלגלת הגומי שקודמי הראה איך היא נראית.

קח סקוצ' וסבון ושפשף אותה במרץ מכל הכוונים.

עם הזמן הנייר נדבק לגלגלת הזאת (נקראת גליל גריפה) והופך אותה לחלקה.

ניקוי שלה יחזיר אותה לקדמותה.

וגם אם לא כמה שקלים לאחת חדשה בכל מעבדה לתיקון מדפסות.

פורסם

פירקתי את הגומי מהמדפסת וצירפתי תמונות, תמונה אחת עם הבקעים עבור הגומי כפי שהיה כלפי חוץ (במגע עם הדפים) והתמונה השניה החלק הפנימי של הגומי לאחר שסיבבתי אותו שיהיה חיצוני.

כרגע חיברתי את הגומי כך שהחלק הפנימי כלפי חוץ והמדפסת מצליחה לקחת דפים (עד שיוכח אחרת), ככה שאני מבסוט.

תודה לעוזרים

IMAG0661.jpg

IMAG0664.jpg

• תוכן חדש...