Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן הייתי במוטך בצ'ק פוסט לטיפול, לאחר מכן קפצתי לסוכנות כדי לברר פרטים על עוד פאביה! האמת הייתי סגור על זה לאחר מחשבה רבה, אבל הסוכן הנחמד אמר שהיו להם 600 רכבים וכולם נחטפו תוך כמה ימים, ולכן אין מלאי עד 2012, וגם אז המחיר עלה ל- 75K ש"ח.

מי שמצליח להשיג את הרכב לפני 1.1.12 יישלם 69K ש"ח, אבל לפי ההתנפלות ההמונית על הפאביות לא נראה לי שיהיה מלאי זמין. מה קרה לעדר שלא קונה יותר מאזדה 2 ומתנפל על סקודה פאביה? בקיצור אם אתם זקוקים לרכב בטווח הקרוב תקנו פונטו/מאזדה 2/ סוויפט/ קורסה/ איביזה/ פולו וכל סופר מיני אחרת.

פורסם
לא מזמן הייתי במוטך בצ'ק פוסט לטיפול, לאחר מכן קפצתי לסוכנות כדי לברר פרטים על עוד פאביה! האמת הייתי סגור על זה לאחר מחשבה רבה, אבל הסוכן הנחמד אמר שהיו להם 600 רכבים וכולם נחטפו תוך כמה ימים, ולכן אין מלאי עד 2012, וגם אז המחיר עלה ל- 75K ש"ח.

מי שמצליח להשיג את הרכב לפני 1.1.12 יישלם 69K ש"ח, אבל לפי ההתנפלות ההמונית על הפאביות לא נראה לי שיהיה מלאי זמין. מה קרה לעדר שלא קונה יותר מאזדה 2 ומתנפל על סקודה פאביה? בקיצור אם אתם זקוקים לרכב בטווח הקרוב תקנו פונטו/מאזדה 2/ סוויפט/ קורסה/ איביזה/ פולו וכל סופר מיני אחרת.

אפשר גם לקנות פיאט אונו.

משפחה לא מחליפים STIO (-:

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

יש לי שאלה קשורה חלקית.

ברורה לי מה ההתלהבות מהמחיר הסופר אטרקטיבי,

אבל הייתי שמח לדעת מה הולך עם הפאביה החדשה, עם ה TSI

האם גם עליה יש סוג של מבצע או משהו?

אני יודע שהיא דיי נחטפה בהתחלה, אבל עכשיו יש תחושה שהיא ממש ב LOW RADAR מה שנקרא

כי רוצים להעיף את המלאי של הישנות או משהו כזה.

פשוט לי החדשה SPORT מאוד קורצת, אבל 97K נשמע קצת יקר עכשיו שיש כל הרבה אלטרנטיבות אחרות...

פורסם
פשוט לי החדשה SPORT מאוד קורצת, אבל 97K נשמע קצת יקר עכשיו שיש כל הרבה אלטרנטיבות אחרות...

חבוב, אין מלאי עד אפריל - וגם אז יש רק אחת (אלא אם נחטפה כבר). משלוח הבא אחרי הוא רק לקראת יולי, עם מסירה לקראת אוגוסט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ביררתי כמעט בכל המקומות, ביטוח ישיר ו9 מליון הכי זולות אך הן דורשות קודן, מאלו שלא דורשות כלום הביטוח הוא סביב ה5000 ש״ח לחובה פלוס מקיף בהנחה שאתה מעל 24 עם עבר נקי, אשמח אם למישהו יש הצעה טובה יותר.

שלום חברים,

גם אני הזמנתי את הרכב המדובר ב 69K . אמרו לי שיכנס הרכב בסוף אוקטובר לארץ אך בסופו של דבר הרכב נכנס מוקדם יותר- לפני שבוע.

לגביי הביטוח, בעוד שבוע אני אמור לקבל את הרכב ורציתי לדעת מה האפשרויות וההצעות שקיבלו חברי הפורום. קיבלתי הצעה 5550 שח לביטוח עם דרישה להתקנת עלוקה (800 שח במוסך מורשה, הביטוח - מעל 24 ללא עבר).

דעתכם?

פורסם
שלום חברים,

גם אני הזמנתי את הרכב המדובר ב 69K . אמרו לי שיכנס הרכב בסוף אוקטובר לארץ אך בסופו של דבר הרכב נכנס מוקדם יותר- לפני שבוע.

לגביי הביטוח, בעוד שבוע אני אמור לקבל את הרכב ורציתי לדעת מה האפשרויות וההצעות שקיבלו חברי הפורום. קיבלתי הצעה 5550 שח לביטוח עם דרישה להתקנת עלוקה (800 שח במוסך מורשה, הביטוח - מעל 24 ללא עבר).

דעתכם?

שירשור שעלה לפני יומיים שאמור לעודד בנוגע למחירי הביטוח של פאביה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400133

אנחנו כרגע מגבשים סוג של קבוצת רכישה. אם אתה מעוניין שלך לי הו"פ

• תוכן חדש...