Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת חניה ראשונה - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב (או שלא טוב),

היום, היום השני בו אני מחזיק את הרכב שלי וכבר הספקתי לעשות תאונה. בעת יציא מחניה פגעתי עם דלת שמאל שלי בפינה ימנית בצד אחורי של רכב חונה. לפי הנראה לעין יש רק קילופי צבע, ברכב שלי לעומת זאת המצב הרבה פחות טוב, יש מעיכה קטנה בדלת הנהג וקילופי צבע.

התנצלתי והשארתי שם וטלפון על פתק.

מה יהיה עכשיו? האם הוא יפנה לביטוח? האם הביטוח מכסה את הנזק שלו (יש לי צד ג')? אני מבין שבגלל שאין לי מקיף את הנזק לרכב שלי אני אלאץ לתקן מכספי נכון? אם באמת אין מעיכות אצלו כמה יעלה תיקון צבע? מה עוד אני צריך לעשות?

תודה רבה לכולם.

פורסם

פשוט מאוד תחכה לטלפון ממנו ותקווה לטוב שהסיפור ייסגר בסביבות אלף פלוס שקל. פחחות היום זה גניבה.

ודרך אגב שירבו נהגים כמוך שמשאירים טלפון כי רוב הנהגים בארץ 90% היו פשוט נוסעים משם..

פורסם

רגע, אם הסיפור יסגר על סכום גבוה יותר מסכום ההשתפות העצמית של צד ג' שלי, האם אני יכול לערב את הביטוח? אם כן האם זה שווה לי?

ואני חייב להודות שכשחזרתי הביתה הייתי בפאניקה ולא ידעתי מה לעשות, אבא שלי המליץ לי להשאיר טלפון.

ועוד שאלה, האם תיהיה ירידת ערך לרכב שבו פגעתי, אם התיקון הוא אכן רק קוסמטי?

פורסם

מסיר כובע בפני אביך!

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני לא חושב שכדאי לערב ביטוח בהתקלות מסוג זה, שכן הפגיעות הן יחסית זניחות (קצת שפשופים, קצת קילופי צבע).

זה יפה שהשארת מספר טלפון, אבל לפי דעתי לא יהיה טעם לנפגע להפעיל ביטוח (לפי תיאור הפגיעה).

פורסם

תודה רבה!

אם נצא מהנחה שהפגיע היא אכן קוסמטית נטו (קילופי צבע) מה לדעתכם עלות התיקון? האם זה באמת יכול להגיע לאלף+ ש"ח?

מה לגבי הרכב שלי? כמה יעלה לי ליישר את העיקומים בדלת? מי מתעסק בזה?

תודה רבה.

פורסם
תודה רבה!

אם נצא מהנחה שהפגיע היא אכן קוסמטית נטו (קילופי צבע) מה לדעתכם עלות התיקון? האם זה באמת יכול להגיע לאלף+ ש"ח?

מה לגבי הרכב שלי? כמה יעלה לי ליישר את העיקומים בדלת? מי מתעסק בזה?

תודה רבה.

אני לא חושב שלהעריך נזק כשאתה לא רואה אותו בעצמך זה במקום,כך שמהבחינה הזאת אנחנו לא יכולים לעזור לך.

רצוי ללכת לפחח ולבקש הצעת מחיר לתיקון הפגיעה. (לפי התיאורים שלך,זה לא אמור לעבור את האלף ש"ח אבל אי אפשר לדעת)

חג שמח.

• תוכן חדש...