Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי הרדאר שיציל אותנו מהגאטסו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה במצלימות הגאטסו היא פריסתן הרחבה, מה שיהפוך את הנסיעה להאצה-האטה-האצה וחוזר חלילה, עיניין מתיש למדי.

אני כבר מצאתי את הדבר שיציל אותי מאימת מכמונות המהירות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

... אמר ולא יסף.:shock:

מה בדיוק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני פשוט נוסע בוולבו 73' שלי.

רמת הרעש מעל 90 קמ"ש בלתי אפשרית בעליל, וכך אני גם מוגן לחלוטין מכל מצלמות המהירות ואקדחי הלייזר, גם מגלה שיש לנו ארץ יפה,גם נהנה ממבטי הנהגים החולפים ובסוף מגיע לרמזור ביחד עם אלו שעקפו אותי במהירות..

פורסם

חן, בלי להעליב חלילה, אבל רובנו התגברנו על המחדל של אשת הברזל ב-73 ואת הטראומה שאפפה את כל המדינה.

מהירות השיוט גדלה ללא הכר ונופי המדינה השתנו ועטו בטון ואספלט והפכו פחות מרנינים לעין הצמאה לנוף הטבע.

ובכל זאת, התמלאתי קינאה בלהבין שהזמן עצר מלכת לחלקנו והם פתורים מלהתמודד עם בעיות העתיד.

חן חן לך, יש לך יתרון עצום עלי :lol:

פורסם

אה, טוב, נו, גם זה פיתרון. האמת שאני משתמש בו כבר כמה שנים.

ככה זה, מזדקנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חן, בלי להעליב חלילה, אבל רובנו התגברנו על המחדל של אשת הברזל ב-73 ואת הטראומה שאפפה את כל המדינה.

מהירות השיוט גדלה ללא הכר ונופי המדינה השתנו ועטו בטון ואספלט והפכו פחות מרנינים לעין הצמאה לנוף הטבע.

ובכל זאת, התמלאתי קינאה בלהבין שהזמן עצר מלכת לחלקנו והם פתורים מלהתמודד עם בעיות העתיד.

חן חן לך, יש לך יתרון עצום עלי :lol:

כמובן שזה נאמר בצחוק, ולא פעם טענתי שבמקום להלחם בטחנות רוח, יש צורך פשוט לעלות את מהירות הנסיעה המירבית המותרת בכבישים טובים, שבהם המהירות המותרת לא השתנתה מאז 73'..

בתקופה האחרונה חלה תזוזה בנשוא, אם כי לא מספיקה, ולזה אנו צריכים לשאוף.

וזה אפשרי בהחלט, צריך רק לללחוץ במקומות הנכונים.

פורסם
קנייה בחו"ל ואין לנו תמיכה בארץ! באסה!

אם ככה אפשר לנסות לארגן קניה קבוצתית בארץ, אני מניח שקיימת אפשרות להנחה בקניה גדולה יחסית.

במחיר שפוי יותר נשמע כמו פתרון מתאים לממהרים שרוצים שילוב של גלאי GPS ורדאר- במקום להחליט על אחד מהם (נראה שהטרנד האחרון הוא הצ'יטה) או במידה ורוצים גם גלאי רדאר להאלץ להשתמש בשני מכשירים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...