Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממזרים חסריי כבוד ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לבי איתך.
  2. חוטאים בלשון הרע כל אלה שמאשימים את כל שוטרי מ"י (אני פגשתי כמה שוטרים שהיו בסדר).
  3. לידיעתכם, אי אפשר להוריד ט"א מאבן, אלא רק ממשטח חלק, ולמה נראה למישהו שלמ"י יש את הט"א של כל אזרחי ישראל? חוץ מזה, גם אם ימצאו ט"א על הרכב - עדיין כל שכן יכול לטעון שהוא נגע במקרה ברכב כשעבר לידו, לא? בקיצור, אני דווקא מבין את השיקול של לא לבזבז משאבים ואת זמנם של השוטרי התח', שכמו שכתב חבר אחר - די עסוקים.
  4. אגב, כדי להגדיל את מס' השוטרים ואת איכותם נדרש לעלות מיסים, או להתנדב.
  5. הרגשה הלא מבוססת שלי היא שלא מדובר בילדים, אלא במישהו שהגיע לסגור חשבון באופן יסודי.
  6. איך אף אחד לא שמע את קולות ההרס?
  7. לא עלינו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לבי איתך.
  2. חוטאים בלשון הרע כל אלה שמאשימים את כל שוטרי מ"י (אני פגשתי כמה שוטרים שהיו בסדר).
  3. לידיעתכם, אי אפשר להוריד ט"א מאבן, אלא רק ממשטח חלק, ולמה נראה למישהו שלמ"י יש את הט"א של כל אזרחי ישראל? חוץ מזה, גם אם ימצאו ט"א על הרכב - עדיין כל שכן יכול לטעון שהוא נגע במקרה ברכב כשעבר לידו, לא? בקיצור, אני דווקא מבין את השיקול של לא לבזבז משאבים ואת זמנם של השוטרי התח', שכמו שכתב חבר אחר - די עסוקים.
  4. אגב, כדי להגדיל את מס' השוטרים ואת איכותם נדרש לעלות מיסים, או להתנדב.
  5. הרגשה הלא מבוססת שלי היא שלא מדובר בילדים, אלא במישהו שהגיע לסגור חשבון באופן יסודי.
  6. איך אף אחד לא שמע את קולות ההרס?
  7. לא עלינו.

סמוך למקום שבו עמד הרכב גרים מספר אנשים שאני מכיר (אנשים טובים) שהתקשרו למוקד אצלנו בישוב, אבל או שהמוקד לא העביר את ההודעה למשטרה, אושהמשטרה לא הייתה יכולה להגיע והתלונה נשכחה.

פורסם

בוא אני אפתור לך את הבעייה, מצא את מי שהתקשר למשטרה.

במידה ומישהו באמת התקשר הגש תלונה. במוקד 100 של מקום מגורך

כל השיחות מוקלטות, נבדוק אם נפתח אירוע, במידה ונפתח אירוע מסודר

אני מוכן להתחייב שאם האירוע לא זכה לטיפול מישהו יחטוף על זה.

במידה ולא הוגשה תלונה מסודרת למוקד, או שהגיעה ניידת ופעלה על פי הנוהל

אתה מתחייב להתנדב למשטרה למשך שנה (בתנאי שתימצא מתאים וראוי)

לפחות משמרת בחודש בתחום מגוריך!

הולך? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אחלה הצעה!

בכל מקרה קשה לי להאמין שלא הגיעה ניידת, אולי הגיעה מאוחר יותר בגלל אירועים חריגים שהיו באותו זמן אבל אח''כ בהחלט הייתה חייבת להגיע. לדעתי המוקד לא העביר זאת למשטרה או לא העביר זאת כמו שצריך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
...

לאחר מכן, נאלצתי לחכות עוד שעה עד שהגיע הבחור מהמז"פ, לקח טביעות אצבע ודגימת דם.

עד היום (המקרה מלפני כשנתיים) לא שמעתי כלום (אני רוצה את הנובלס שלי חזרה! :wink:).

אם אותו פורץ בדיוק היה פורץ לרכב של אולמרט לדוגמא, יום למחרת הפורץ היה נעצר כבר.

משתתף בצערך, אכן רכב חביב ביותר :cry:

עכשיו אני מבין מדוע הגיעו אלי אמש שני שוטרים, כדי לקחת דגימת דם, הם עדיין מחפשים את הפורץ שלך. נו טוב, לוקח זמן לעבור שמונה מליון תושבים... זה מסביר גם מדוע המשטרה לא מצאה מקום בסדר העדיפויות שלה לחפש את הוונדלים שגרמו נזק למכוניתו של פותח השרשור.

ברור שבמקרה של רכבו של אולמרט הטיפול היה מהיר יותר, אצלו זה סיגרים לא נובלס.

ארז רונן

פורסם
עכשיו אני מבין מדוע הגיעו אלי אמש שני שוטרים, כדי לקחת דגימת דם, הם עדיין מחפשים את הפורץ שלך. נו טוב, לוקח זמן לעבור שמונה מליון תושבים... זה מסביר גם מדוע המשטרה לא מצאה מקום בסדר העדיפויות שלה לחפש את הוונדלים שגרמו נזק למכוניתו של פותח השרשור.

ברור שבמקרה של רכבו של אולמרט הטיפול היה מהיר יותר, אצלו זה סיגרים לא נובלס.

או שנעשתה בדיקת DNA (שעולה המון כסף) ומשמשת בעיקר בעבירות "כבדות" ולא נמצאה התאמה במאגר

ט.א נרשמו ובעתיד כאשר יתפס הפורץ (או לא) ישמש גם התיק שלך כנגדו בכתב האישום....

אבל אף אחד לא עידכן אותך...כי נמסר לך בשעת המעמד ליצור קשר עם התחנה בעוד זמן מה....

אגב המשטרה ואולמרט לא דוגמא טובה, כי המשטרה האשימה את אולמרט בעיברות רבות ואין הרבה אהבה שם!

אחפש לך דוגמאות אחרות מתאימות יותר-רן

פורסם
או שנעשתה בדיקת DNA (שעולה המון כסף) ומשמשת בעיקר בעבירות "כבדות" ולא נמצאה התאמה במאגר

ט.א נרשמו ובעתיד כאשר יתפס הפורץ (או לא) ישמש גם התיק שלך כנגדו בכתב האישום....

אבל אף אחד לא עידכן אותך...כי נמסר לך בשעת המעמד ליצור קשר עם התחנה בעוד זמן מה....

אגב המשטרה ואולמרט לא דוגמא טובה, כי המשטרה האשימה את אולמרט בעיברות רבות ואין הרבה אהבה שם!

אחפש לך דוגמאות אחרות מתאימות יותר-רן

פנינה רוזנבלום , דוגמא יפה יותר ...

כאשר גנבו לה את היגואר לפני מספר שנים התגובה היתה מהירה והרכב הוחזר.....

מה לעשות, (התחושה לפחות) שהיחס לסליברטי הוא גבוה יותר ויעיל יותר

וזה הוצג גם באחת מתוכניות התחקירים בטלביזיה (מצטער אבל לא זוכר איזה )

חג שמח לכולם...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מה, ציפית שהיחס לסלבירטי יהיה גרוע יותר?

כמו שסבתא שלי היתה אומרת: הכי טוב להיות בריא ועשיר (ומפורסם)...

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
מדינת משטרה

במקום לתפוס גנבים וונדליסטים

מפריעים לנו לעשן עננים בשקט

טפי

לפי התגובה אני מבין, שלמרות הפרעת המשטרה, אתה ממשיך לעשן עננים.

ארז רונן

פורסם

חג שמח לכולם...

זה פועל לשני הכיוונים, היחס לסלבס מוקצן גם במעידתם.

ארז רונן

פורסם

חג שמח לכולם...

מרגלית צנעני, אייל גולן, משה קצב, לא ממש יסכימו איתך......

אגב כמעט בכל מקום היחס לסלבס הוא אחר מהיחס שאתה מקבל, אבל זו לא מדיניות.

במציאת רכב גנוב, לא פעם משחק המון המזל, ביגואר התקנו מערכות איתור מיוחדות. - רן

פורסם

הבעיה היא לא במשטרה, אלא בתרבות שלנו. תרבות של חדש ונוצץ, כשמה שישן הוא בהגדרה נבלה, גרוטאה. מה כבר אכפת למישהו מגרוטאה..??

זה לא רק מכוניות. לשכנים של ההורים שלי יש בית יפה וגדול. אבל הוא עמד כמה שנים סגור ומסוגר, כי המשפחה בחו"ל. יום אחד אני קולט את הילדים של השכנים שמשחקים בכדורסל (ובדרך כלל "רק" פוגעים במכוניות החונות ברחוב וגורמים להן נזקים קלים) זורקים את הכדור על התריסים של הבית. זריקה ועוד זריקה, ועד שאני יוצא מהחצר לשאול אותם מה הם עושים, אני קולט אותם בצהלות גיל, כי הם "הצליחו" לשבור תריס. מבחינתם זה מגניב. הבית הזה ישן ומוזנח, אז מה אם שברו לו תריס? הם לא הבינו מה אני רוצה מהם. החלק העצוב הוא שגם ההורים שלהם לא ממש הבינו. חורבה, מה אכפת לך?

ועוד סיפור. לפני כמה וכמה שנים הייתי עובר כל יום במשך הרבה זמן ליד מרצדס ספורטיבית משנות ה70 שחנתה דרך קבע אי שם בפתח של תקווה בשולי אחת השכונות, דרכה הייתי מקצר בדרכי לרכיבה דרך הפרדסים לעבודה. היא היתה מכוסה, וכל פעם שעברתי לידה חשבתי לעצמי שיום אחד הבעלים שלה בטח יוריד את הכיסוי ויחזיר לה את הכבוד המגיע לה. ראו שהיא חשובה למישהו, שדאג לחזק את הכיסוי פעם בכמה שבועות, ובאופן כללי היא נראתה די טוב.

עד שבל"ג בעומר אחד, היא כבר לא. בבוקר, עברתי על ידה בדרך לעבודה ובכיתי. הכיסוי היה מונח על הרצפה. כל החלונות שבורים. ניכר בה שגם קפצו על הגג. ועל מכסה המנוע. בתוכה, היו אבנים וקרשים, שמישהו השקיע הרבה זמן בלהעביר אותם דרך שלושת החלונות של המרצדס המסכנה. כל הפלסטיקים בפנים היו שבורים. שברים טריים, כואבים. זו היתה הפעם הראשונה שראיתי אותה בלי כיסוי והיא היתה במצב נהדר... עד אותו הלילה. אחרי זה המצב שלה החל להתדרדר והיא הפכה לגרוטאה מהר מאוד, עד שנעלמה מהשטח. ברור לי שכמו הברטה, גם המרצדס הזו זכתה להתעללות בגלל שהיא שונה, היא "ישנה". גרוטאה. למי אכפת?

זה, כמו אלימות של בני נוער כלפי הומלסים למשל, בא מאותו מקום, לדעתי. מקום של "דברים" שהם "לא שווים", כי הם ישנים, כי הם מוזנחים, כי הם שונים. אז אפשר לפגוע בהם. זו התרבות שלנו, מאיפה שאני מסתכל על זה. וזה עצוב.

אסף.

פורסם

הבעייה היא אחרת, הבעייה שאיבדנו את הערכים, החינוך את הפחד מסמכות.

הספורט הלאומי הוא הפיכת המשטרה לשק החבטות הלאומי, בניגוד לצבא שהוא

צבא העם (דובר רוסית אמהרית ואנגלית) נוח ומהנה "דפוק"את כחולי המדים.

להציג את המשטרה באור רע, להעביר דחקות, לקלל את השוטר שנת לך דו"ח

חוקי בנוכחות הילדים, "אז מה אם אתה שוטר, למה מי אתה?".

להוריד את הרגל מהגז רק כשרואים ניידת משטרה, רק בשביל לא לקבל דו"ח

ולא בשביל "לשמור על עצמך".

אני רחוק מלהיות מליץ שלהמשטרה או דוברה, ותאמינו שלי שהביקורת

שלי נשמעתהייטב החדרים הפנימיים שלה. וחלק מהתזוזת ביחס המשטרה

לדברים מסויימים הוא תוצאה ישירה שלה.

אבל לפני שמפנים אצבע מאשימה ראוי להסתכל קצת פנימה-רן

פורסם

רן , כאן אני חולק עליך,

לדעתי המשטרה "הרוויחה" ביושר את התדמית שלה, ואין לה מה להלין רק על עצמה.

ותקצר היריעה מלספר את הדברים כאן. החל מ"העלמות" השוטרים מהרחוב , המשך ביחס שמקבל האזרח שבא להתלונן על עולמו ש"חרב" לו (פרצו לו לבית/לרכב/לעסק) וכלה באוזלת ידה בטיפול במספר נגעים רב (מי אמר משפחות הפשע , דמי חסות , אלימות ברחובות וכד') עד אשר האזרח מוותר וכבר לא מתלונן (ואז הסטטיסטיקה מתיישרת)

ההבדל העיקרי בין הצבא למשטרה הוא שבמשטרה האזרח נתקל ביום יום ואילו בצבא , רק דרך התקשורת.

ואולי האשם הוא במערכת המשפט המקלה ולא במשטרה אולם שוב, האזרח נתקל במשטרה ולא במערכת המשפט.

אני חושב שכולם כאן מאחלים למשטרה טובה יותר, סמכותית יותר, נוכחת יותר וצריך להשקיע משאבים לצורך כך, אולם יכול להיות שמשהו למעלה נוח לו עם משטרה "חלשה" .......

חג שמח ומועדים לשמחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...