Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פחות אהבתי את מנועי ה 1.8T נראים לא חסכוניים, תקנו אותי אם אני טועה.

לדעתי, אם מדובר ברכב שני שנוסע פחות מ-15K בשנה אז צריכת הדלק לא צריכה להיות פקטור. האם פער של כ-200 ש"ח בחודש (בין רכב חסכוני לבין רכב פחות חסכוני) זה משמעותי בעיניך? אני מניח שלא.

אם ירידת הערך מטרידה אותך, אז אני מציע לך להוריד את התקציב באופן דרסטי ולרכוש רכב בן 3-4 שכבר ספג חלק ניכר מירידת הערך. יש אחלה רכבים במצב טוב במחיר שבין 80-100.

פורסם

הדלק הוא לא הפקטור המרכזי פה אלה איכות הסביבה. מעדיף רכב שפחות מזהם, האמינות חשובה, הבטיחות, הנוחות וכמובן איכות הנסיעה.

פורסם
אם אתה מחפש רכב נוח שיודע להתנהג ספורטיבי, חסכוני בדלק, בטוח מאוד, וכמה שפחות מזהם- הג'ולייטה 1.4 מולטיאייר תפורה עליך.

גם שירוקו 1.4 יכולה לבוא בחשבון ללא ספק!

פורסם

הייתי היום בסוכנות אודי בחיפה

אתה יכול לקבל עם קצת מיקוח ב170 אלף על הכביש אודי A3 חמש דלתות עם חבילת האבזור (קסנון סאן רוף, מחשב דרך ועוד דברים.. לא זוכר מה) - ללא צבע מטאלי

ב163 תקבל את גרסת ה3 דלתות המאובזרת וב150 ללא חבילת האבזור (מחיר על הכביש כולל צבע מטאלי)

מדובר בדגמים בעלי מנוע 1.2 TFSI

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

כמה שאלות על הגולף 1.4 tsi מה הצריכת דלק שלה במהירות סבירה, כמה הצריכה שלה ב 130 בערך (כביש 6) ואם יש איזה משו ספציפי שצריך לבדוק באוטו, כמובן שנלך איתו לבדיקה והכל.

תודה

פורסם

סיאט איביזה 1.2 TSI מאוד טובה וחסכונית כמו ששמעתי

אבל גם הFR תעשה את העבודה אני מאמין.

והאיביזה חיצונית מאוד יפה, פנימית נכון יש בה הרבה פשטות! אחלה רכב שוק טוב

• תוכן חדש...