Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קניית רכב יד שנייה הרבה מאוד אנשים מכניסים את הרכב לבדיקה. השאלות העולות הן :

מה המוסכניק בודק ברכב?

מהי העלות הממוצעת לבדיקה?

והאם בעל המוסך מתחייב בצורה כלשהי שתוצאות הבדיקה שקבלתי נכונות?

תודה רבה למגיבים :wink:

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם
לפני קניית רכב יד שנייה הרבה מאוד אנשים מכניסים את הרכב לבדיקה. השאלות העולות הן :

מה המוסכניק בודק ברכב? - את כול המכלולים ברכב קרי בולמים, מצב המנוע, בלמים, מערכת ההיגוי מערכת החשמל, וסריקת תקלות.

מהי העלות הממוצעת לבדיקה? אני מכיר מוסכניקים שלא גובים כסף עבור הבדיקה לכן אינני יודע מה המחיר המקובל.

והאם בעל המוסך מתחייב בצורה כלשהי שתוצאות הבדיקה שקבלתי נכונות?בדרך כלל המוסכניק לא מתחייב על תוצאות הבדיקה אלא אם סוכם ביניכם אחרת.

תודה רבה למגיבים :wink:

בדרך כלל אנשים אשר קונים רכב יקר מבצעים שתי בדיקות. בדיקה אחת במוסך לשם קבלת חוות דעת ראשונית והאם בכלל כדי מבחינה כלכלית לקחת את הרכב לבדיקה במכון.

בפורום רכב כללי תוכל למצוא שפע של מידע וטיפים לפני קניית רכב משומש.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה ידידי :-o

בתכנון רכב על ס"כ של 10K +- לא איזה רכב יוקרתי אך אני רוצה להכניס אותו לבדיקה ולדעת בדיוק מה אני קונה.

קשה לי קצת להאמין שאני אכנס למוסך והמוסכניק פשוט יואיל בטובו לבדוק לי את הרכב ללא תשלום, בכל זאת אנשים צריכים להתפרנס :lol: .

האם מישהו יודע מהי עלות של בדיקת רכב במוסך "בדיקה לפני קניה"? והאם אני מקבל דוח מפורט על כל מה שנבדק?

מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין? :?

ושוב תודה 8)

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

לא כול מוסך יבדוק רכב לפני קנייה ובטח לא ללקוח מזדמן.

חוקית, גם לא בטוח שמותר ללמוסך תיקון רכב להציע שירות בדיקת רכב לפני קנייה.

מוסך רגיל לא בנוי לבצע זאת באופן שגרתי, כמו מכון בדיקה וזה בדרך כלל שירות שמוצע ללקוחות ותיקים של המוסך, שאז ברור שהלקוח, יקנה מה שיקנה, ימשיך לטפל ברכב במוסך.

יש מוסכים מסויימים שכן שיש להם שירות בדיקת רכב כזו, אך לרוב הם מכוונים לסוג מסויים של דגמי רכב בגלל הנסיון שיש להם בטיפול בדגם והכרות עם התקלות הרגילות של הדגם ותיקון שנדרש.

פורסם

מה שמעניין אותי-זה חוסר בדיקה בשסי (אפשר להזנין רק ביקה הזאת) ותקלות חמורות במכניקה.

לא מאמין שהם יכולים לגלות הרבה למרות מכשור המתקדם שלהם.

מכאן-הרוב "לא תקין" וניסוכים שלהם, שרובם כסת"ח.

Mark

OPEL INSIGNIA 2.0 TURBO EDITION 95 KKm

פורסם
האם מישהו יודע מהי עלות של בדיקת רכב במוסך "בדיקה לפני קניה"? והאם אני מקבל דוח מפורט על כל מה שנבדק?

ושוב תודה 8)

אתה בטח מתכוון ל"מכון בדיקה לפנ קניה"

עלות בדיקת רכב פרטי רגיל היא בערך 400-500 שקל.

תקבל ד"ח מפורט עם ציון התקלות שנמצאו.

במקרה של רכב, שמחירו 10.000 ש"ח הדו"ח הזה יהיה מלא בתקלות והכל או כמעט הכל יסומן בו כ"לא תקין"

ולכן, כשמדובר בסדר גודל מחיר כזה באמת מומלץ לבדוק במוסך ולא במכון לבדיקות קניה.

תבדוק עם הוריך, אולי שי מסוך בו הם מטפלים קבוע במכוניות של המשפחה, ותנסה לפנות לשם.

אולי הוא יסכים לתת חוות דעת לא מחייבת על הרכב.

• תוכן חדש...