Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו חדשה, מה הקאטצ'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני מנסה לעזור לאבא שלי לרכוש מכונית חדשה, אוטומטית וקטנה.

מכונית בסדר גודל של הקליאו,פיאסטה,מאזדה 2, פולו וכו'.

בקיצור הגענו לאולם תצוגה של רנו ומסתבר שהקליאו זולה בכ-15 אלף ש"ח מהמתחרות.

היא עולה 90 אלף בעוד כל השאר (פולו,מאזדה2,סוויפט,סי3,פיאסטה וכו') עולות בסביבות 105 אלף.

לקליאו החדשה יש גם 5 כוכבי בטיחות.

אז מה פה הקטצ' והאם זוהי רכישה מוצלחת לפנסיונר שרוב הנסיעות שלו הן לסופרמקט ופעם בשבוע נסיעה בינעירונית?

תודה רבה וגמר חתימה טובה!:-P

פורסם

אין קאץ' משמעותי. השאלה שצריכה להישאל בעצם היא למה המתחרות עדיין נמכרות במחירים מופקעים. מה שקרה לרנו הוא שהם הביאו דגם ידני (עם מנוע חלש יותר) ב-70K וכך בעצם הם "תקעו" את עצמם כי ההפרש בין הידני לאוטומט (שגם יש לו מנוע חזק יותר, אבל מבחינת אבזור לא הרבה יותר משמעותית) היה פשוט חסר כל הגיון. לכן הם היו צריכים להוריד גם את המחיר של הדגם האוטומטי לרמה מעט שפויה יותר (ועדיין הם מרוויחים יפה מאוד, אין מה לרחם עליהם).

פורסם

הקטע הוא שכל שאר המתחרות אמורות לעלות בערך אותו המחיר.

זה השאר ממשיכים להיות יקרנים לא אומר שיש קאטצ

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

מסכים עם שאר התגובות אבל מה שעודד אותם להוריד מחיר היא גם העובדה שמדובר בדגם ותיק יחסית שאמור להתחלף בקרוב והם בטח מקבלים עליו מחירים לא רעים מהיצרן.

גמר חתימה טובה וצום מועיל.

פורסם

תודה על התגובות. אז אני יכול לקנות את הקליאו עם אבא שלי ולישון בשקט?

בעיקרון כמו שכתבתי, הרכב ישמש לנסיעות לסופר ולביקור הנכדים..

פורסם

בשקט בשקט עושה רושם שקרסו הופכים לאלטרנטיבה די אטרקטיבית אל מול היבואנים האחרים. בשבועות האחרונים הם הביאו אותה בכמה יציאות מאוד אטרקטיביות לדעתי:

• פלואנס דיזל אוטומט (מצמד כפול!) ב-120 אלף ש"ח.
  • קליאו 1.2 ידנית ב-70 אלף ש"ח, ועוד עם מלאי יחסית זמין (אספקה בנובמבר).
  • קליאו 1.6 אוטומטית ב-90 אלף ש"ח (כך מסתבר כעת).
  • מיקרה ידנית ב-75 אלף ש"ח.
  • ניסאן NV200 קומבי ב-140 אלף ש"ח.
  • וכן, גם רנו לוגאן. רכב שבע מקומות בפחות מ-100 אלף ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש גם סיטרואן C3 1.6 אוטומט ב90 אלף ש"ח, והוא אוטו יותר מודרני ועם טיפה יותר קסם מהקליאו.

זה היה מחיר מבצע, לא?

פורסם

המחיר של הC3 לא תקף יותר כי היה מדובר במבצע מוגבל בזמן. מצד שני, אפשר לפנות ללובינסקי ולברר אולי הם החליטו להאריכו לאחר החגים.

בהפרש של 15K אני חושב שלא צריך לחשוב יותר מידיי. ביחוד שהצרכים מהרכב הם כמו שפורטו.

כמובן רצוי לקחת לנסיעת מבחן.

בהצלחה וגמר חתימה טובה.

פורסם
הקאצ' שאנחנו רגילים שדופקים אותנו במחירים,אז אם מורידים במחיר זה נראה לנו לא בסדר כי אנחנו רגילים ליקר.

אתה מאוד צודק.

כל מוצר שיוצר במפעל עלותו X, ומחיר המכירה שלו קופץ לפי שלושה או ארבעה,למה?,כיוון שלאחר היצור צריך לשווק ולמכור,ולהרוויח הרבה,ויש עוד כמה בדרך שצריך להתפרנס.

אם היצרן והסוכן והמשווק וכולם יחד מחליטים להרוויח קצת פחות,אז המחיר יכול לרדת פלאים,וכנראה כאן "הטריק" שאינו טריק כלל.

אני מניח שבעקבות המחאות החברתיות האחרונות,אנחנו נבין סוף סוף איך עשקו אותנו במשך שנים-כולל בתעשיית הרכב,ואיך אנחנו עזרנו להם בכך שבחרנו "מותגים",ולא התיחסנו לחברות פחות ממותגות שמכרו את אותו המוצר במחיר הרבה יותר זול.

שווה לבדוק מה ערך הקליאו בצרפת ואירופה על מנת שנבין כמה אנחנו פריירים.

פורסם
יש גם סיטרואן C3 1.6 אוטומט ב90 אלף ש"ח, והוא אוטו יותר מודרני ועם טיפה יותר קסם מהקליאו.

הייתי באולם תצוגה שלהם וכעת המחיר 103 אלף..

פורסם
הייתי באולם תצוגה שלהם וכעת המחיר 103 אלף..

עצה קטנה - לגשת לאולם, להגיד שאתה מתלבט בין הסיטרואן לרנו ולראות איך בדרך פלא המחיר יחזור ל-90. הרי ממילא, ברגע שהרכב שווק ב-90 השוק זוכר את זה וכיד שניה המחיר יהיה לפי בסיס של 90. המשמעות היא שרק אדיוט מושלם ישלם יותר מכך.

כשאנשי מכירות מריחים לקוח "אמיתי" הם מגלים גמישות מופלאה... רק תראו להם רצון לקנות מיידית ותראו בעצמכם.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...