Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להמליץ לך איזה DUNLOP לא לקחת, והדגם הוא SP490. מעבר לזה כדאי שתעשה קצת שיעורי בית מהאתר אינטרנט שלהם, שלא ינסו למכור לך כל מיני יצירות מופת כמו הדגם הנ"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי הדיעה שלי רק הולכת לבלבל אותך:

א) לפני כ-3 שנים כאשר היה לי רכב עם צמיגים במידה דומה לשלך (195/50/15) מחירי הצמיגים הספורטיביים היו קצת דרומה מ-500 ש"ח לצמיג (איזה צמיג תבחר בסופו של יום זה תלוי באופי הנהיגה שלך והדרישות שלך). כלומר בשורה תחתונה המחיר שקבלת נשמע סביר.

ב) כיום יש לי רכב עם צמיגים ב-2 מידות מעלייך + מידה מאוד בעייתית ונדירה (205/45/17) ומחיר הצמיגים לאחרונה הפתיע אותי לטובה, קבלתי 2 הצעות קצת דרומית ל-600 ש"ח עבור T1R. כלומר ההצעה שקבלת דיי יקרה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא הבנת.

600 ש"ח ל 205.40.17 זה בסדר. 500 ש"ח ל 185.55.15 זה יקר.

גש לאנטון ביפו. אני לא מאמין שה 185 יעלה יותר מ 450, לפני מיקוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

350 שקל בערך לצמיג, מידה 185/55/15, מישהו יכול אולי לנחש? כי הם סוגרים עכשיו, ולא הצלחתי להבין בדיוק מה הדגם

מתחיל בT או C

CYGNUS יכול להיות?

כנראה מדובר ב DIGNOS D-01.

וזה מחזיר אותי למה שרשמתי השרשור הקודם שלך - תקנה KLEBER HP2\3 או YOKOHAMA C.DRIVE.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירים של הטויו עלו, זה ידוע.

על הנוכחיים (225.45.17) שילמתי 2200 משהו כזה , לפני שנה וחצי. כעת המחיר הוא 600-650 ליחידה.

לפני שנה וחצי שילמתי על 205.55.16 מחיר של 1800 ש"ח, כיום אני מניח שגם זה עלה.

[יצא שהחלפתי רביעייה ברכב הקודם, מכרתי אותו אחרי שבועיים ואז שמתי עוד רביעייה ברכב החדש. נכון יצאתי פראייר :)]

נ.ב. אם אתה הולך על איזור ה350-380 ליחידה, תעשה לעצמך טובה וקנה קונטיננטל פרימיום קונטקט ולא כל מיני דגמי כניסה של דאנלופ ושות'.

זה היה המחיר בצמיג ישיר נכון ללפני חודש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני יכול להמליץ לך איזה DUNLOP לא לקחת, והדגם הוא SP490. מעבר לזה כדאי שתעשה קצת שיעורי בית מהאתר אינטרנט שלהם, שלא ינסו למכור לך כל מיני יצירות מופת כמו הדגם הנ"ל.

איתמר.

אשמח אם תוכל להרחיב קצת מה לא בסדר בצמיג הזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
המחירים של הטויו עלו, זה ידוע.

על הנוכחיים (225.45.17) שילמתי 2200 משהו כזה , לפני שנה וחצי. כעת המחיר הוא 600-650 ליחידה.

לפני שנה וחצי שילמתי על 205.55.16 מחיר של 1800 ש"ח, כיום אני מניח שגם זה עלה.

[יצא שהחלפתי רביעייה ברכב הקודם, מכרתי אותו אחרי שבועיים ואז שמתי עוד רביעייה ברכב החדש. נכון יצאתי פראייר :)]

נ.ב. אם אתה הולך על איזור ה350-380 ליחידה, תעשה לעצמך טובה וקנה קונטיננטל פרימיום קונטקט ולא כל מיני דגמי כניסה של דאנלופ ושות'.

זה היה המחיר בצמיג ישיר נכון ללפני חודש.

רשמתי לפני, תודה.

פורסם
אשמח אם תוכל להרחיב קצת מה לא בסדר בצמיג הזה.

חבר שלי רכש רבעייה כזו לרנו מגאן שלו. הייתי איתו במעמד הרכישה ווידאתי טוב טוב את תאריך הייצור של ארבעת הצמיגים טרם הרכישה. חצי שנה לאחר מכן כל ארבעת הצמיגים מגלים סימני יובש מתקדמים כאשר לצמיג אין אפילו שנה מתאריך הייצור.

איתמר.

פורסם

תודה רבה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למיטב זכרוני, DUNLOP SP 490 מיוצר באינדונזיה.

חבר שלי קנה 4 צמיגים כאלה להונדה CRV מודל 99.

הוא לא סובל אותם, הם רועשים ואוחזים יותר גרוע מ KENDA הישנים שהיו על הרכב לפני כן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...