Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Natco, אתה צודק. על ידע (והיכולת למצא פתרון לבעיה) צריך לשלם ולעיתים הרבה. גם אם הטיפול בפועל הוא ניענוע לולבים במשך 20 שניות.

אבל ופה יש אבל אחד גדול, איך זה שהמוסך מתנהל עם מחירון טיפולים שמתאים את עצמו לפרצוף של הלקוח?

להזכירך, ההבדל בין הצעת המחיר הראשונה שניתנה על ידי מנהל 1 והצעת המחיר השניה שניתנה על ידי מנהל 2, בעבור אותו טיפול, עולה על 25%.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

זה באמת לא תקין ומזכיר מוסכי מדרכה.

אבל צריך לשמוע גם את הצד השני (של המוסך).

על פניו נראה מוזר שמוסך רציני מתנהל כך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לא מבין אנשים שעדיין הולכים למוסך היבואן לאחר גמר אחריות.

לחבר התקלקל לוח המכוונים בפוקוס, 4000 ש"ח במוסך מורשה, 600 ש"ח במכון המתמחה בנושא.

מוסך מורשה רנו, מנורת לד בלוח מחוונים שמהבהבת (לא קריטי, כולל התאורה שמאירה חלק לא קריטי).

לוח מחוונים חדש: 5,000 שקל

שיפוך לוח מחוונים: 2,500 שקל

גם אני הבנתי את מה שאתה אומר ו"רמז המחירים" של המוסכים המורשים (אלף שקל לגומיה שאוטמת את הדלת ברכב, לפני מע"מ ועבודה) והולך לבקש הצעת מחיר ממוסך אחר.

רק לא ידעתי שההפרש הוא כזה

פורסם
Natco, אתה צודק. על ידע (והיכולת למצא פתרון לבעיה) צריך לשלם ולעיתים הרבה. גם אם הטיפול בפועל הוא ניענוע לולבים במשך 20 שניות.

אבל ופה יש אבל אחד גדול, איך זה שהמוסך מתנהל עם מחירון טיפולים שמתאים את עצמו לפרצוף של הלקוח?

להזכירך, ההבדל בין הצעת המחיר הראשונה שניתנה על ידי מנהל 1 והצעת המחיר השניה שניתנה על ידי מנהל 2, בעבור אותו טיפול, עולה על 25%.

אין פה שום מחירון

זו תקלה לא סטנדרטית וכל איש אבחון מעריך את משך התיקון בצורה שונה ובדרך כלל לוקח מקדם בטחון להפתעות לאחר שמפרקים בהתאם לניסיונו

מהכרות עם התקלות כאלו קיבלת מחיר הגון מאוד וזול יחסית

פורסם

לאחר בדיקה התברר שבבית הפיוזים, בחיבור של החוטים, יש שם "תקע ושקע", אז כמו שבעלי הצרפתיות יודעים שזו מחלה די נפוצה ובקיצור הפלסטיק נמס, אי אפשר היה לנתק ולנקות אלא רק לעשות חיבור ישיר(הלחמה של 2 חוטים).

משתמע באופן חד משמעי מדברי פותח השרשור שהמחיר נקבע שרירותית. מדובר על הלחמה של שני חוטים ולפי דברי פותח השרשור - תקלה נפוצה. אין הרבה הפתעות. :evil:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אצלי באוטו, מגאן 2, אני יכול להעיד על 3 פעמים במקומות שונים, שהיו בעיות בחשמל רק בגלל פלסטיק שניתך או קורוזיה.

אני בטוח שאני לא הראשון והאחרון עם בעיות כאלה כי בסופו של דבר זה צרפתיות ואין מצב שרק אצלי הם נתקלו עם זה. הם רואים את זה יום יום. אחרי 5 דקות מצאו את הבעיה, כנראה שיש כבר נסיון עם זה.

מה שעוד מוזר, הבחור שהלחים לי, זה אותו הבחור שעשה לי את האבחנה בפעם הראשונה, זאת אומרת שאם הוא אמר למנהל מה צריך לעשות, אז הוא אמר את זה פעמיים אבל בפעם הראשונה משום מה החליטו שזה יעלה יותר.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
הי, מה צפית שיענו לך, נסינו לדפוק אותך אבל אנחנו לא עקביים?

לא מבין אנשים שעדיין הולכים למוסך היבואן לאחר גמר אחריות.

לחבר התקלקל לוח המכוונים בפוקוס, 4000 ש"ח במוסך מורשה, 600 ש"ח במכון המתמחה בנושא.

אתה מבין ששלמת 300 על הלחמה של חוט?

לדעתי מוסך שאינו שייך ליבואן היה לוקח לך חצי מזה.

יתכן מאוד שטעו , או ההצעה הראשונה הייתה טעות או אולי אייל טעה במחיר הנמוך.

לדעתי אין כמעט תחליף למוסך השירות של היבואן , להם יש את הידע , הנסיון ואת ההכשרה לאיבחון נכון של תקלות וליקויים ברכב בו הם מומחים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אצלי באוטו, מגאן 2, אני יכול להעיד על 3 פעמים במקומות שונים, שהיו בעיות בחשמל רק בגלל פלסטיק שניתך או קורוזיה.

אני בטוח שאני לא הראשון והאחרון עם בעיות כאלה כי בסופו של דבר זה צרפתיות ואין מצב שרק אצלי הם נתקלו עם זה. הם רואים את זה יום יום. אחרי 5 דקות מצאו את הבעיה, כנראה שיש כבר נסיון עם זה.

מה שעוד מוזר, הבחור שהלחים לי, זה אותו הבחור שעשה לי את האבחנה בפעם הראשונה, זאת אומרת שאם הוא אמר למנהל מה צריך לעשות, אז הוא אמר את זה פעמיים אבל בפעם הראשונה משום מה החליטו שזה יעלה יותר.

אני מכיר רנו קצת יותר ממך וקונקטור שניתך זה לא שכיח לא במגאן 2 ולא ברנו בכלל, לפחות לא יותר מאשר מוצאים ברכבים אחרים

בעיות מגעים רופפים זה משהו אחר ויותר שכיח אם כי היום כבר לא פוגשים את זה כל כך

קבלת תמחור מעולה ואחר כך קבלת תמחור עוד יותר מעולה כי רצו לתת לך הנחה (אני לא הייתי מחמם את המלחם שלי בפחות מזה)

אני לא מוצא פסול בעניין

בסופו של דבר תיקנו לך את התקלה והכל תקין עכשיו

פורסם

אין לי בעיה עם התמחור, להגיד לך את האמת הייתי מוכן לשלם את ה400 שקל.

מה שמפריע לי זה איך נקבעים המחירים זה הכל.

נקווה שההלחמה תחזיק להרבה זמן :lol:

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...