Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה ללפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום נפטרה ,

לא הראתה סימני חולשה ומתה.

אחרי כשנתיים וחצי שלוש . . דווקא ששמרתי עליה יפה ודי התגאיתי בשרידותה . . אבל מתה.

בכל אופן , מדובר בנייד HP PAVILION DV5 , המקורית נותנת 5200MAH , יש טעם לחפש באיביי חזקות יותר ? זה יאריך לי את זמן הפעולה של המחשב ללא טעינה? (שזו נקודת החולשה של הלפטופ שלי , רק שעה וחצי - שעתיים של עבודה).

ראיתי באיביי בטריה 8800MAH , עולה כפול מרגילה , 25$ לעומת כ50$.

זה שווה את זה בכלל , או שלקנות רגילה?

רגילה (שישה תאים) נעה בין 15$-30$

והכביכול חזקה יותר (12 תאים) 30$-50$

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

נקודת החולשה של המחשב שלך היא, כנראה, שמדובר במחשב גדול ולכן המסך מרוקן את הסוללה מהר. נסה להתשמש במחשב עם הגדרת בהירות נמוכה להארכת חיי הסוללה בין טעינות. סוללה בעלת קיבול יותר גדול תאריך את משך הפעולה ללא טעינה.

נראה לי שלא היתי קונה סוללה ב-ebay מסיבה פשוטה מאד: אינך יודע מה אתה קונה. הסוללה מכילה רק תאים אלא גם מעגלי בקרה, ואם אינך קונה סוללה מקורית אינך יודע אם מעגלים אלה יתאימו למחשב. יתכן אפילו מצב שבו המחשב יסרב לטעון את הסוללה. כפי שלא תקנה "חלפים סיניים" עלומי שם לרכב אני ממליץ לך לרכוש סוללה מקורית, גם אם היא עולה יותר.

לי יש נסיון טוב עם סוללות HP - יש מחשב DV3 שמתקרב לגיל 3 עם סוללה מקורית 6 תאים שהגיעה עם המחשב ועוד סוללת HP בת 9 תאים שנרכשה כעבור כמה חודשים (איני זוכר את הקיבול המדויק כעת) והן עובדות בינתיים מצויין עם רמת שחיקה בסביבות 15%, כאמור - לאחר קרוב ל-3 שנים. ומדובר במחשב שסבל התעללות לא קטנה.

ועניין אחרון - DV5 היא משפחה גדולה מאוד, עליך לוודא כי הסוללה שאתה רוכש מתאימה ל-DV5 הספציפי שבידך, לפי מספר דגם מדוייק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה לא פשוטה.

המחיר באי.ביי לסוללה מקורית (לפחות כתוב כך) מתחיל מכ 35$ , בעוד שבזאפ המחיר מתחיל מכ 500 ש"ח.

הפרש המחיר ממש גדול.

יהודה

פורסם

למיטב זכרוני סוללת 9 תאים ל-DV3 שקניתי לפני כשנה וחצי עלתה בסביבות $140. ובבדיקה כעת באתר HP ארה"ב סוללות 6 תאים עולות סביב $120-130. קשה לי להאמין שסוללה מקורית חדשה נמכרת תמורת $35, וכאמור לעיל, לא הייתי מסתכן בסוללה עלומת שם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק טוב טוב את מקוריות הסוללה שנמכרת ב35$.

בד"כ המחיר באיביי לסוללות מקוריות זול בכמה עשרות דולרים בלבד מבחנות מקוונת של היצרן.

פורסם

בשביל 35$ אני מוכן להמר , מקסימום היא לא תהיה טובה אני אזמין מקורית.

הזמנתי כבר בטריות תחליפיות למכשירי טלפון ואפילו למברגה מקצועית של דה-וואלט, לא התאכזבתי..

אגב , ללפטופ המדובר הזמנתי מטען בפחות מעשרה דולר מאיביי והוא עובד מצוין.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון. אני מאז ומתמיד מזמין סוללות מוזלות (תחליפיות) לניידים.

אני לא חושב שיש כל הגיון לקנות אחת ב150$ כאשר ניתן לקנות אחת תחליפית ב40$.

אם המחשב שלך זולל חשמל תקנה סוללת 9 תאים.

פורסם
בשביל 35$ אני מוכן להמר ,

השאלה היא האם אינך מהמר על כל המחשב. אין לי תשובה על שאלה זו.

פורסם

למה דווקא תשעה תאים אם יש גם של 12?

אני מקווה שאני לא מהמר על כל המחשב , יש לי הרגשה ש" יהיה בסדר" וש "לי זה לא יקרה" :-)

פורסם
למה דווקא תשעה תאים אם יש גם של 12?

אני מקווה שאני לא מהמר על כל המחשב , יש לי הרגשה ש" יהיה בסדר" וש "לי זה לא יקרה" :-)

אם 12 לא מוסיף יותר מידיי משקל למחשב שלך (בכל זאת זה עדיין מחשב נייד) אז לך על זה.

אני מעדיף 9.

פורסם

הזמנתי 12 תאים , חמישים דולר כולל משלוח . אעדכן..

• תוכן חדש...