Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות שכזו ללכת לבן אדם שברשתו רכב X ולהגיד לו לדוגמא שתוך 3-4 חודשים אני נותן לו כל חודש שלישו או רבע מהסכום על צ'קים? אני יודע שזה לא מקובל אבל זה אפשרי?

תודה לעונים .

פורסם
יש אפשרות שכזו ללכת לבן אדם שברשתו רכב X ולהגיד לו לדוגמא שתוך 3-4 חודשים אני נותן לו כל חודש שלישו או רבע מהסכום על צ'קים? אני יודע שזה לא מקובל אבל זה אפשרי?

תודה לעונים .

אפשרי, עושים את זה, זכרון דברים.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בתיאוריה זה אפשרי, אבל תלוי מאוד ברצון המוכר...

(ומה עם העברת בעלות ? תחשוב לרגע שאף אחד לא יסכים להעביר את הרכב על שימך, כשעדיין לא שלמת את כל הסכום. ניתן אולי לשעבד בצורה כלשהי למוכר, עד פריעת כל התשלומים. זה קצת מסובך, לא ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

שום בנאדם פרטי לא יסכים לזה, איפה ההגיון בדבר? הוא נותן לך רכב שלם, לא מנוע, בעוד חודש גיר, אחרי זה צמיגים..

הוא בטוח לא צריך להיות הגוף המממן - קח הלוואה מהבנק ותסתדר איתם איך שאתה רוצה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשמכרתי את האאודי שלי , התקשר איזה בחור עם הצעה דומה, לי בתור מוכר זה הסריח מכול הכוונים כששמעתי את זה בטלפון, סרבתי בנימוס.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

תלוי ביניכם. גם תלוי מאוד מתי הבעלות עוברת, ומה יגיד הביטוח.

לצורך העניין - נגיד ולא בוצעה העברת בעלות, המוכר נתן את הרכב ומאז לא מצליח למצוא את הקונה. כל הפרטים שנתן שקריים, תעודת הזהות מתבררת כמזויפת - המוכר לא יודע היכן נמצא הרכב שלו. מעניין האם זו גניבה לעניין הביטוח, או שזו בעיה של המוכר.

בגדול בגדול - לדעתי יהיה לך קל יותר להלוות מהבנק או מבני משפחה, מאשר מהמוכר שאין לו יכולת אכיפה לגביך כמעט בכלל, וזה חייב להיות מבוסס על אמון. אגב, שקול לבקש הלוואה מהמעסיק שלך, יש כזו אפשרות חוקית.

אפילו אם תשלם קצת ריבית, נגיד 1000 או 2000 ש"ח על תקופה של חודשים אחדים, זה יכול לצאת לך משתלם.

פורסם

כן , אבל הבעיה שההורים שלי יש להם כרגע איזה 10 - 15 עכשיו לתת

וזאת קצת בעייתיות .

לכן שאלתי אם תהיה אפשרות , אבל כנראה שלא תהיה ברירה אחרת אלא להשיג עוד מזומנים ... פשוט בושות להתקשר לבן אדם ולאמר לו דבר שכזה כי בתאכלס אף אחד לא היה מסכים לזה . למרות הכל תודה לכל העונים וגמר חתימה טובה !

פורסם

מכרתי פעם אוטו בצורה כזו...

פיג'ו 309. 1.3 ידנית 'פרופיל'. עולה לי חיוך כשאני נזכר בה. 1:16 מחוץ לעיר.

האוטו היה אחרי תאונת שלדה בה הוא נחצה לשתיים והולחם. לי זה נודע רק כשמכרתי. (כן, בדקתי אותו קודם במכון שבדיעבד היה מקומבן עם הבן-אלף יונות שמכר לי אותו, השם יקום דמו).

כל מי שהתקשר הודעתי ישר מה עבר על האוטו. הגיע בחור צעיר, אמר שלא איכפת לו, אבל יש לו רק חלק מהסכום, והוא יתן לי עוד שיקים לחודש הבא, ולחודש שאחרי.

הסכמתי. הכל נפרע בלי בעיה. העברת בעלות עשינו עם התשלום הראשון. שהנבלה תעבור לחזקתו.

השיקול שלי היה "הכי גרוע שיכול להיות זה שהאוטו נמכר במחיר של התשלום הראשון".

אבי עליו השלום, היקר והאהוב, השתולל מעצבים איך אני עושה עסקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...