Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאף אחד זה לא מפריע שהעיריות של כל עיר בערך משקות את הדשא והצמחיה באי תנועה באמצע הכביש, אבל בעצם המים מסיימים את דרכם לא בשורשי הדשא ובאדמה אלא על הכביש!!!

מכוניות אני מבין שזה לא כ"כ מפריע להן, אבל אני מוצא את עצמי רוכב ב40 קמ"ש ברחוב אחוזה ברעננה שהכביש ריק!!

מישהו שלח מכתב בנוגע לעניין? מישהו עשה משהו בעניין? ואם כן מה הייתה התגובה של העייריה?

פורסם
לאף אחד זה לא מפריע שהעיריות של כל עיר בערך משקות את הדשא והצמחיה באי תנועה באמצע הכביש, אבל בעצם המים מסיימים את דרכם לא בשורשי הדשא ובאדמה אלא על הכביש!!!

מכוניות אני מבין שזה לא כ"כ מפריע להן, אבל אני מוצא את עצמי רוכב ב40 קמ"ש ברחוב אחוזה ברעננה שהכביש ריק!!

מישהו שלח מכתב בנוגע לעניין? מישהו עשה משהו בעניין? ואם כן מה הייתה התגובה של העייריה?

יש לי הצעה :

תשלח מכתב בנוגע לעניין, זה ייחשב כאילו עשית משהו בעניין, ואח"כ תחזור ותספר לנו מה הייתה התגובה של העירייה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

יש לי הצעה :

תשלח מכתב בנוגע לעניין, זה ייחשב כאילו עשית משהו בעניין, ואח"כ תחזור ותספר לנו מה הייתה התגובה של העירייה.

מחכים שתעדכן אותנו בתשובה. :)

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

א. אם היית קורא שרשורים אחרים, היית רואה ומבחין באזהרה מסוימת שפורסמה על ידי אדם מסוים בליל חמישי.

ב. מדובר בקונספירציה. במיוחד עכשיו, כשהחוק המוטורי עומד על הפרק, יחידות סודיות של חברות הביטוח, ידי ביד עם הממשל והעיריות, מפעילות את המים בכדי להרטיב את מעברי החציה ומיצרות משטחי החלקה לאופנועים. הרעיון הוא להפיל כמה שיותר מהם, בכדי להוכיח שזהו כלי מסוכן ושאינו צריך לקבל את הסכמת הציבור.

לך תוכיח(שזה נכון או לא נכון).

:shock:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

אתה חייב להוסיף למכתב את הפירות הקטנים שנופלים מהעצים לאורך אחוזה

כשהם נמעכים על הכביש יחד עם מים זו ממש חגיגה

:crazyeye:

וזו לא רק ההשקייה של איי התנועה

חמור יותר הוא בעלי החנויות ששוטפים את המדרכה לפני העסק שלהם

במקרה הזה כל המים זורמים לכביש

:mad:

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

אם כבר העליתי את נושא החוק המוטורי (כרובי - אני מקוה שזה בסדר להמשיך ככה שרשור אסוציאטיבי), אני מוכרח להביע את דעתי בנושא. אני ידוע כפסימי, מבחינתי ריאלי, ואם נתבונן בפעולות הרשות המחוקקת בעשורים האחרונים ובפעילות הועדות למיניהן נבחין בשני מאפיינים עיקריים.

1. "סחבת" - הכוונה היא לעשות רונדלים בכיכר ללא כוונה ממשית לצאת ממנו.

2. "נסיעה בהילוך לא נכון" - אם כבר יצאו מן הכיכר, יצאו לכיוון הלא נכון, בהילוך לא נכון, ותוך הפניית מבט לאי תנועה הקרב ובא.

משל - אני שמח שסוף סוף יש התעניינות בפשוטי העם המסכנים שרוצים לתת קצת בגאזים במקומות סטריליים, אבל בואו נהיה מציאותיים, גם אם יעבור חוק בשנים הקרובות, הוא בטח יהיה כל כך מגביל ומנוסח בצורה כ"כ דבילית שעדיף תמשיכו לחפש מגרשי חנייה איכותיים!!!

:(

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

אילו הרבה דברים שאמורים להיות יפים וטובים, אבל ככל הנראה אף אחד לא התיעץ במומחה כדי לבנות אותם...

משהו בסיגנון: "שים, שים עוד מלט, כן, יופי... עכשין תניח על זה חלוקי נחל... יפה!!!"

או "אז מה אים אין ניקוז בעדנית, שינזל על הכביש, זה יתיבש..."

החלוקי נחל האילו מ ס ו כ נ י ם !!!, הם מישתחררים מהמלט ו"מטילים" להם לכביש...

לאופנוען זה יכול להסתיים בנפילה. אני ראיתי רכב שנוסע ועלה עם "קצה" הצמיג על האבן, האבן עפה כמו טיל לכיוון המידרכה! אם היה עובר שם מישהו זה היה הורג אותו, בטוח...

גם הקטע של ניקוז מים זו תופע "חאפרית" למדי, בהרבה מיקרים המים נוזלים עם אדמה לכביש, והם נוזלים איפה שהכביש משופע! מ ס ו כ ן !!!

דיברתי עם מישהו במועשה בישוב שלי, ולפי התגובה שלו, לא הולכים לשנות את זה :twisted:

כמו שאומר המישפט: "צריך טיפש אחד כדי לשרוף יער שלם"...

או "אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא" (הטעות במקור)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

במוצ"ש לפני שבועיים חבר טוב שלי ןאני נסענו בטיילת ( ברכב ) כש 30 מטר לפנינו רכב בלם בפתע בגלל תאונה שהיתה שם .

חברי הטוב בלם אך הרכב לא עצר ביגלל המים על הכביש

תוצאות : 8000 ש"ח נזק + השתתפות עצמית על פגיעה ברכב מאחור !

בכל אופן יש עילה לתביעה בגלל המים שהיו בכביש כתוצאה מהשקיה !

שיהיה לו בהצלחה !

מי שעושה תאונה דומה עם רכב או אופנוע שידע שיש לו עילה להגיש תביעה !

The doctor is the winner

פורסם

אני מכיר אנשים שהחליקו כבר בגלל מים על הכביש בין אם זה פחיות או אופנועים, ולא נגרם להם שום נזק ..

במצב כזה עדין יש עילה לתביעה.....?

חשבתי על לשלוח מכתב אבל יש כ"כ הרבה דברים שמטרידים אותי שזה לא יכנס למכתב אחד, ובנוסף אני לא יודע כבר לאיזו עירייה לשלוח ת'מכתב, לעיר שאני גר בה (הוד השרון) או לעיריות שאני מוצא ת'תופעה בגדול יותר...

בנוסף יש את הקטע שאני צריך להמתין 3 שעות שרמזור יתחלף בגלל שהרמזור לא קולט אותי אז או שאני עובר על החוק בזה שאני עולה על מדרכה או משהו או שמגיעה מכונית לאחר ימים של ציפייה ...

פורסם
אני מכיר אנשים שהחליקו כבר בגלל מים על הכביש בין אם זה פחיות או אופנועים, ולא נגרם להם שום נזק ..

במצב כזה עדין יש עילה לתביעה.....?

חשבתי על לשלוח מכתב אבל יש כ"כ הרבה דברים שמטרידים אותי שזה לא יכנס למכתב אחד, ובנוסף אני לא יודע כבר לאיזו עירייה לשלוח ת'מכתב, לעיר שאני גר בה (הוד השרון) או לעיריות שאני מוצא ת'תופעה בגדול יותר...

בנוסף יש את הקטע שאני צריך להמתין 3 שעות שרמזור יתחלף בגלל שהרמזור לא קולט אותי אז או שאני עובר על החוק בזה שאני עולה על מדרכה או משהו או שמגיעה מכונית לאחר ימים של ציפייה ...

הכי פשוט זה לעצור מישהו ברחוב ולשאול "איפה אני נימצא" ולהוסיף "מועצה מקומית" או "עיריית" לפני המילה שהוא אומר לך :lol:

כשאתה כותב את המיכתב רצוי שכל תקלה תפורט במיכתב ניפרד, ככה היא תקבל את מלא תשומת הלב!

ולפני שאתה שולח, תן למישהו אחר לקרוא את מה שכתבת, לוודא כי אכן הכל כתוב כראוי, ואפשר להבין על מה מדובר... ואם אפשר לצרף צילום, מה טוב... אני עשיתי את זה כמה פעמים... אם אתה צריך עזרה בניסוח, פנה אלי בפרטי :lol:

ותזכור, אם משהו מפריע לך, פנה אליהם, משלמים להם כסף טוב בכדי לשבת בעירייה ולקרוא את המיכתבים האילו!!!

עוד משהו, אם תישלח את המיכתב בדואר רגיל, יכול להיות שהוא ילך לאיבוד, אבל אם תשלח בדואר רשום הוא בטוח יגיע!

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני לא יודע אם זה צירוף מקרים מוזר או משהו שהיה צריך להעיר אותי..

אבל בדיוק יום אחרי שפתחתי ת'שרשור הזה, ז'תומרת יום שבת, נסעתי להנאתי על הקטנוע משלוחים של הפיצריה שאני עובד בה.. נכנסתי לכיכר , שהכביש בה היה רטוב..(נכון ניחשתם ממה... ממטרות ששפכו את מימם במקום הלא נכון, הכביש!! #%!^!#)...

ממש נסעתי לאט אבל הצמיג בלון של הטייפון החליט שהוא מתנגד לי והבאתי אותה בהחלקה.. + הבוס כעס + כאב ברכיים כי נפלתי עליה כבר 3 פעמים...

צירוף מקרים או מקרה שמנסה להבהיר לי משהו...?

• תוכן חדש...