Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! עד כמה שידוע לי כל מנוי יש לו כמות קילומטרים שהוא מסוגל לשרוד... כמו שידוע שמרצדס יכול לנסוע 1000 קילומטרים או נגיד טויוטה קורולה יכולה להגיע ל500 וכאלה... שאלתי היא עד כמה אני צריך לפחד מקילומטרג' כשאני קונה אלמרה או פוקוס של 2001 יש המון רכבים שנמכרים עם 180 אלף או 200... האם שווה המנועים של המכוניות האלה מבחינת ההישרדות בתנאי שלא הוזנחו יכולים לשרוד עוד הרבה או שאלה כבר מנועים בגמלאות?

מי שיוכל להרחיב לגבי הנושא הרגיש הזה של המנוע מאוד יעזור לי בהחלטה אילו רכבים לסנן ביד2 :)

פורסם

לחבר שלי יש פוקוס 2005 עם כ 213K,נוסעת מצוין בנתיים.180K זה ממש לא מנוע גמור אם טופל טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבר הפחיד אותי שקילומטרג' כזה מסוכן לקניה שאני אחפש רק רכב עם קילומטרג כמו 120 140 ...

שאלה במנוע שעבר 180000 דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים זה משהו תקין או זה אומר שהמנוע גמור??

פורסם

אוקיי תודה אז על מה לשים לב בקניית רכב משני הדגמים האלה? אילו מכלולים חשוב לשים לב אליהם ולבקש קבלות על תיקונם אם תוקנו?

איזה רכב פחות סובל מבלאי טבעי פוקוס או אלמרה???

פורסם

תקינות גיר,שאין מכות,לבדוק נזילות,נוזל קירור שלא יהיה מים,בדיקת מערכות חשמל,מיזוג אוויר,רעשים מוזרים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדבר האחרון שהיה מפחיד אותי בקניית רכב הוא המנוע.

נסעתי בסובארו ליאונה עם מנוע שעבר 300K, וברוך השם כל דבר שהוא לא מנוע, התקלקל בו. תאמין לי, זה עלה לא מעט כסף, אפילו שזה לא היה מנוע.

פורסם

זה נכון שלפורד פוקוס יש הרבה בלאי טבעי באקלים שלנו אמרו לי שהולכות הגומיות מהר וכאלה כי הרכב לא מותאם לישראל האם זה נכון או אפשר לקחת אותו בראש שקט? :)

פורסם

רכב לא מותאם לישראל? כול עוד אנחנו לא בחלל,הפוקוס מותאמת לישראל ואין בעיה איתה פה.

פורסם

אני צריך להפסיק לשמוע ל"חברים" סוחרי מכוניות חחח :)

עכשיו שאלה מה הסיבה שפורד איבד כל כך בערך שלו אם הוא אמין וסוס עבודה כמו שמדברים עליו?? :)

פורסם

לפי תורת לוי יצחק אם זה לא טיוטה-המחירים יורדים.

• תוכן חדש...