Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא כן מתווכח עם בעלי מקצוע

אני אפילו מוכן להתווכח עם רושפלד שאין כזה דבר לאטום את הבשר

רושפלד שף מעולה, עם חוש טעם מדהים, אבל מה לעשות, אין כזה דבר לאטום בשר.

יש לצרוב אותו, מה שמשנה את המבנה המולקולרי שלו ומשנה לו את הטעם לאותו טעם טעים שאנחנו אוהבים, אבל זה לא אוטם כלום (וזה מוכח ע"י אין ספור מחקרים ד"א)

ולעינייננו, מלח לימון הוא חומר סינטטי שתכונותיו ידועות ולכן השימוש בו קל ומדוייק כל פעם

לימונים הם פרי שטעמו משתנה בין לימון ללימון ולכן הטחינה לא יוצאת בול אותו דבר מפעם לפעם, לי בבית אין עם זה בעיה, אני אוהב לגוון אבל אם חומוסיה רוצה לשמור על 0 שונות בין פעם לפעם היא לא תהמר על לימונים טבעיים אלה תלך על מלח לימון שתכונותיו מדוייקות.

אני מתנגד לקביעה שלך שמלח לימון הוא חומר מזוויעה, הוא חומר בסדר גמור אין לי שום בעיה לצרוך אותו, טטרזין הוא חומר מזוויע למשל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
למיטב ידיעתי קרוואן (טחינת "יונה" שלא מזמן החליפה אריזה למשהו פחות מוצלח) זה משכם. אתה מתכוון לומר שיש שני מקורות או שהתבלבלת?

כנראה שהתבלבלתי. האריזה נראתה כמו בתמונה ששמת (אבל לא נותרה לי אף אריזה בארון כדי לבדוק).

:turn-l:
פורסם

מה, "חלאל" לא מספיק טוב?

מובטח שלא יהיה בזה חזיר, למשל. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין כזה דבר לאטום בשר.

יש לצרוב אותו, מה שמשנה את המבנה המולקולרי שלו ומשנה לו את הטעם לאותו טעם טעים שאנחנו אוהבים, אבל זה לא אוטם כלום

מעניין. האם ניסית פעם לאפות בשר שנצרב ("נאטם") בהשוואה לבשר שלא עבר תהליך זהה? האם לדעתך שניהם היו עסיסיים באותה מידה?

(וזה מוכח ע"י אין ספור מחקרים ד"א)

אני אשמח לראות מחקר אחד.

5 תוים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ה"אטימה" היא בסך הכול צריבה, והצריבה נותנת את הטעם הודות לתגובת מאייר(ד):

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%93

בנוגע למחקרים - תחפש בעצמך, כתבו על זה אפילו בעברית.

אין שום הבדל באיבוד הנוזלים בין בשר צרוב ללא צרוב, חד וחלק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...