Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בתזמון רכישת הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. שמי משה, לפני כמה שבועות פתחתי כאן נושא התייעצות לקראת רכישת רכב.

הגעתי למסקנה שפונטו ספייס תהיה הבחירה הכי נכונה בשבילי אך בפי שאלה.

כמה נכון לקנות רכב בפרק זמן הנוכחי של השנה כאשר עוד חודשיים +- אנחנו מתגלגלים ל2012, במיוחד כשמחירון הרכב כרגע,

ובפרט המחיר בו הוא נסחר לא בשמיים.

אני אהפוך את השאלה ליותר עניינית. נניח שאחרי החגים בע״ה התחדשתי בפונטו ספייס, בכמה כסף אני ניזוק נירידת הערך בינואר 2012 והאם שווה כבר לחכות לינואר לפני רכישה ?

תודה רבה על העזרה חברים, שיהיה המשך יום מעולה!

פורסם

כעקרון זה הולך לפי חודש עליה על הכביש ולא לפי שנה.

למרות זאת, אם אתה יכול להמתין עד ינואר 2012 אני הייתי מחכה. לדעתי, כשתרצה למכור את אותו תמיד יהיה עדיף שהוא משנת 2012 ולא מ- 2011.

השאלה היא האם בתחילת 2012 מחירו של האוטו ישאר כמו היום.

פורסם
כעקרון זה הולך לפי חודש עליה על הכביש ולא לפי שנה.

למרות זאת, אם אתה יכול להמתין עד ינואר 2012 אני הייתי מחכה. לדעתי, כשתרצה למכור את אותו תמיד יהיה עדיף שהוא משנת 2012 ולא מ- 2011.

השאלה היא האם בתחילת 2012 מחירו של האוטו ישאר כמו היום.

פותח השרשור מתכוון לרכב יד שנייה ולא חדש!

ומשנתונים שהוא מדבר אליהם מחירון הרכב נגזר משנת המודל בלבד! רק לרכבים משנת 2008 ואילך המחירון נגזר גם מחודש עלייה לכביש.

כך שבמקרה של הפונטו ספייס אני לא בטוח שיהיה כזה הבדל רציני אם בכלל בין מחירו כעת לבין מחירו בינואר 2012.

בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מצטער, כנראה שכחתי לציין, למרות שדי אפשר להבין בכל מקרה כי כבר לא מייצרים פונטו ספייס כיום.

אבל על כל מקרה, מדובר על רכב משומש ולא רכב מחברה. אני מודע לעניין לגבי חודש העליה לכביש ברכבים חדשים (כך היה כשהמאזדה ספיריט שבבעלותינו עלתה לכביש באוגוסט) אך מטרת הנושא היא לקבל חוןת דעת דוקא על רכב יד שניה שערכו לא גבוה (ספייס 2001) ולקבל פרופורציה על ההפסד בשקלים כאשר השנה האזרחית מתחלפת.

מצטער אם לא הובנתי נכון, אני פשוט כותב מהאייפון בעבודה אז כנראה פיספסתי את הפרט הזה עקב מחסור בשרירי אגודל :-)

תודה בכל מקרה על העזרה.

פורסם

מחיר רכב במחירון מתעדכן אחת לחודש, כך שירידת הערך תהייה זהה בין נובמבר לדצמבר כמו בין דצמבר לינואר, אם לוקחים בחשבון שזה ”נבואה”. יכול להיות גם שתהיה ירידה גדולה יותר בין נובמבר לדצמבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מחירם של רכבים ישנים יחסית מאוד במצב הרכב.

לגבי הספייס ספיציפית, מדובר ברכב מאוד מבוקש כמשומש אצל סטודנטים וצעירים והתייקרות הדלקים הביטוחים ובעצם כל דבר רק מחזקת את הביקוש לרכבים קטנים זולים וחסכוניים. ירידת הערך ברכב כזה גם לא יכולה להיות מאוד חדה, הוא הרי לא ירד ב-10K גם לא ב-5K אולי במקרה הכי גרוע בעד 3K להערכתי הלא מאוד מלומדת (אבל מבוססת על ניסיון :) ).

אם מצאת רכב במצב טוב, מטופל ושמור חבל להתעכב, תרכוש ואם תהיה ירידה אז לפחות נהינת מהרכב עד שהיא תגיע.

בהצלחה.

• תוכן חדש...