Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לסברינג (סברינג 2004 לשם שינוי) יש מנוע דיי חזק 2.7 ליטר אך המנוע דיי עצל בסל"ד נמוך מה שקצת מעיק.

שאלתי היא האם אפשר להוסיף טורבו או סופרצארגר כדי לתת למנוע מומנט בסל"ד נמוך קצת יותר גמישות? והאם יהי צורך בצארגר גדול או יספיק אחד קטן (T2\3)? ובכמה היסתכמו הוצאות על הצארגר ועל הסופר צארגר? מה יותר כדאי?

להבהרה אני לא מעוניין בכ"ס יש לי ממנו והיתר אני מועוניין בסל"ד בלבד שיעזור בהעצות שקטות מעמידה בסל"ד נמוך (2000-1500).

פורסם

לגדוש עולה כמה עשרות אלפי שקלים ותקבל גם כוחות סוס בנוסף למומנט אם תרצה או לא תרצה

כמו כן, האמינות הכללית בסכנה

דבר ראשון יש לבדוק אם הגיר הזה מחזיק תוספת כח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תמצאה את TIG ART שיבנו לך סעפת פליטה מתאימה בכדי לעקוף את הבעיה שאתה מתאר, אם אינך מחפש כוח זה הפתרון היחיד והמשתלם ביותר

פורסם

לפני שאתה בודק כמה כ"ס הגיר יחזיק ומתחיל להזמין דאון-פייפ בייצור מיוחד, כדאי שתבדוק קצת בפורומים בחו"ל אם קיימים פרוייקטים דומים ואם אין - למה.

אין ספק שאתה יכול להכניס את עצמך לפרוייקט גדישה ולצאת ממנו עם פחות כסף ויותר כח אבל השאלה היא מה תקבל ועבור כמה. רוב הסיכויים שאם מה שאתה מחפש זה קצת יותר כח בסל"ד נמוך פרוייקט כזה הוא לא מה שאתה באמת צריך.

מה כן הפתרון? אולי שיפורים מסויימים בנשימה והפליטה יחד עם מיפוי מחדש של ה-ECU יעזרו לשנות את רצועת הכח, ואולי השתלה של אחד המנועים הגדולים יותר של הדגם תיתן את אותו שיפור בכח כמו פרוייקט גדישה מתוסבך אבל עם אמינות, עלויות אחזקה וכאבי ראש קטנים בסדרי גודל.

פורסם

אני תומך בדעתו של זה שמעלי, אם אתה מחפש יותר מומנט בסל"ד נמוך, ע"י שינויים במפות ההצתה ניתן לשנות את רצועת הכח של הרכב. כמובן שבשביל מיפוי כזה צריך מומחה.

דבר עם גיא פרילינג, תראה במה הוא יוכל לעזור לך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תמצאה את TIG ART שיבנו לך סעפת פליטה מתאימה בכדי לעקוף את הבעיה שאתה מתאר, אם אינך מחפש כוח זה הפתרון היחיד והמשתלם ביותר,

בנוסף לתיכנות מפות דלק והצתה מחדש

• תוכן חדש...