Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר אני לא יודע מי אתה ומה אתה , אבל תחנת בשם השור הזועם וקופסאת משחק מהקרקס הרוסי שהיה פה בשנות ה90 זה לא רציני וזה לא מה שיעיד עליי אם אני נהג טוב או לא.

אני טמבל שלא ביקשתי באותו יום את הכסף חזרה , התחייבו עד 12 וחצי נשארתי עד 4 וחצי בשביל מה ? בשביל משקפיים מטומטמות וללכת איתם בין קונוסים ? תגיד אני נרשמתי לקייטנה של אקים ?

הם היו עושים הרבה יותר בשכל , אם היו סוגרים מסלול רציני מסודר עם הקפות ומדידת זמנים ופשוט מאוד ה100 עם הזמנים הכי נמוכים עולים לשלב הבא

במקום כל השטויות שהיו שם שחלק גדול מהם זה בכלל בחינם , כל האוטו המתהפך והשטות הזאת או אופניים שהתגלגלו , זה ספונסרים של ניו פארם והחברה של האוטו המתהפך שניסו לפרסם את עצמם בכל הזדמנות

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי עדיף באמת שתאשר לנהוג בטנדר דודג'

זה GMC :lol:

ולאור: אני גם מאוכזב מאוד וטיפה כועס על זה שלקחו כסף בלי תמורה אבל עדיין, יש גבול מסוים פה.

אין צורך לעשות קבוצה בפייסבוק בשביל לחלוק את האכזבה ואין צורך לדון בזה הרבה יותר.

מה יוצא לך מהקבוצה הזו? סתם עוד מרמור.

שום דבר טוב לא ייצא מזה.

דפקו אותנו? קורה! (ואני די בטוח שזה לא היה בכוונה).

התביעות שהם יקבלו בעתיד אם הם ימשיכו בצורת התנהלות כזו הן הרבה יותר משמעותיות מאשר התלונות הקטנות שיכולות להיות לנו.

זה נגמר, זהו!

בואו נתקדם ולא נישאר תקועים עם הכעס (אצלי זה יותר אכזבה) על התנהלות קלוקלת.

פורסם

יוסי,

תגובה יפה והולמת.

גם אם אני מסכים עם נושא השור הזועם וכו' (ואני מסכים), זה לא רלוונטי. ככה הם עשו, וזה הכללים שהם קבעו, וזה יכול להיות נכון יותר או פחות - עדיין שאפו על היוזמה והביצוע.

טעויות מותרות ומובטחות בהתחלה תמיד.

הכי חשוב - שזה יביא לעוד, ולא שזה יביא למיליון התנהלויות בית משפט שיגרמו לכל יזם שיחשוב על לעשות משהו לחשוב שנית, ולהחליט שהוא עדיין לא איבד את השפיות ולכן לא יעשה..

וסליחה לGMC / דודג', לא סוג הרכב שאני מתמחה בו כנראה...

פורסם

אין צורך לקחת את זה לבית משפט , זה קצת הסחפות , אבל כן היה מאכזב ואני לא מתכוון לשים שקל על המירוץ באילת

נראה בטלוויזיה

ומה הרעיון בלעשות את המירוץ באילת ? למה לא במרכז ? מבחינה עיסקית זה הרבה יותר משתלם הרבה יותר אנשים היו צופים אם זה היה במרכז ולא בסוף הארץ

פורסם
אין צורך לקחת את זה לבית משפט , זה קצת הסחפות , אבל כן היה מאכזב ואני לא מתכוון לשים שקל על המירוץ באילת

נראה בטלוויזיה

ומה הרעיון בלעשות את המירוץ באילת ? למה לא במרכז ? מבחינה עיסקית זה הרבה יותר משתלם הרבה יותר אנשים היו צופים אם זה היה במרכז ולא בסוף הארץ

"יבואו תיירים לראות את זה,זה יחצנות לאילת,יבואו תיירים מחו"ל(שיש להם פאקינג F1 מתחת לאף) לראות FIL"

ועכשיו בלי ציניות,למרות שגם אני התאכזבתי נורא מכל הסיפור הזה,ובאמת שכל מה שהלך שם זה בדיחה עצובה שאין לה שום קשר לאבחון כשרונות לספורט מוטורי,וכבר כל כך אמרו על זה הכל שבאמת אין צורך להמשיך ולרדת למטה,אני בכל זאת אגיד תודה רבה על היוזמה הזו שהיא באמת ראשונה מסוגה,וראיתי שיש כבר נבחרת בערך אז לאחל בהצלחה לכולם,שתהנו כמה שאפשר!,זה יפה לראות שבסופו של דבר זה כן יעשה משהו כלשהו לספורט מוטורי בארץ...

פורסם
ומה הרעיון בלעשות את המירוץ באילת ? למה לא במרכז ?

המירוץ נערך בדצמבר. אני מאמין שכדי להבטיח (או לנסות להבטיח) שהמירוץ הראשון בארץ (עם נהגים שרובם חסרי ניסיון בנהיגה על סינגל סיטרים) יהיה על מסלול יבש ובתנאים נוחים ככל האפשר. במרכז הארץ ובצפונה יש סיכוי גבוה הרבה יותר למירוץ רטוב ומכאן קצרה הדרך לבלגאן.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

נראה בטלוויזיה

הרעיון העיקרי הוא עצם העובדה שעיריית אילת מממנת ויזמה את המירוץ...

• תוכן חדש...