Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עושה רושם נחמד מאוד, מה שכן- הצביעה שעשו לרכב ממש גרועה, אין לה שום ברק.

אל תתרגש מבעיות כאלה ואחרות שתצטרך לתקן מדי פעם, לא קנית רכב חדש וזה לגיטימי שיהיה בלאי ברכב ישן יחסית.

לגבי הרוורס, בעיה מוכרת, כמו שמישהו זרק, הבעיה טמונה בסנכרון של ההילוך האחורי.

לפעמים החלפת השטנגה של הרוורס משפרת מעט את המצב, לא תמיד.

תתחדש ותהנה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לגם לנסות להעביר להילוך שלישי למשל ואז לרווס,אז הוא אמור להיכנס בלי בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב עושה רושם נחמד מאוד, מה שכן- הצביעה שעשו לרכב ממש גרועה, אין לה שום ברק.

אל תתרגש מבעיות כאלה ואחרות שתצטרך לתקן מדי פעם, לא קנית רכב חדש וזה לגיטימי שיהיה בלאי ברכב ישן יחסית.

לגבי הרוורס, בעיה מוכרת, כמו שמישהו זרק, הבעיה טמונה בסנכרון של ההילוך האחורי.

לפעמים החלפת השטנגה של הרוורס משפרת מעט את המצב, לא תמיד.

תתחדש ותהנה!

לא רק חוסר ברק. גם מלא פאקים בצבע, קילופים בקצוות של כל חלק, קילופים מסביב לסמלים על הרכב. ועוד...

תודה

אתה יכול לגם לנסות להעביר להילוך שלישי למשל ואז לרווס,אז הוא אמור להיכנס בלי בעיה.

זה לא פיתרון. אם אני לוחץ ומשחרר את הקלאץ' זה גם מסתדר. לא צריך לשלב לשלישי

או יותר נכון קודם לראשון, ואז שוב רוורס. ככה לפחות זה אצלי.

ניקיתי את תא המנוע בעזרת חומר יעודי לניקוי איזורים אלה. בסניף אוטו דיפו הקרוב לביתך :wink:

וואללה. אין לך את השם של הספריי הזה? ומה עשית עם התעלה ליד בית הבולם השמאלי? זו התעלה של כניסת האוויר למנוע, נכון? אז זה לא יוצר בעיות להתיז לשם ספריי?

אגב, מאיפה קונים מטלית מיקרופייבר בזול יחסית? כמה הן אמורות לעלות?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

התמונות השאירו רושם מעולה...

אבל באמת הצביעה לא משהו..

כל העיצוב הפנימי דומה ל206 הרגילה?לי יש רגילה וזה נראה אותו דבר ככה זה נכון?

רק ב206+ שינו את העיצוב הפנימי

פורסם
חסכון בדלק (עקב תקופת הלימודים הבאה עלינו). אבל כפי שכבר ציינתי, לא מצטער לרגע שהלכתי על XS בסוף.

אני אעלה בשבילך תמונה אחת, שיהיה לך לאן לשאוף :wink: -

copy1y.jpg

אם זה תא מנוע נקי, חכה לתמונה שלי מחר, אני ניקיתי בלי שום חומר ייעודי ושום בטיח, סמרטוט ומברשת שיניים והכל חדש!

פורסם

בוקר טוב,

קצת זמן פנוי בעבודה אז כמובן שאני בפורום.

לגבי ניקוי תא המנוע- נראה לי מגניב לגמרי תא מנוע נקי כזה. ניסיתי ביום שעשיתי לו את הניקוי הראשון- לנקות גם בפנים. אבל זה לא יצא ככה. יותר מדי אבק בפנים, גם הגומיות מאוד מלוכלכות- איך אני מנקה אותן? אפשר להוציא את הגומיות מהמקום לנקות? או שאחרי זה יהיה לי קשה להחזיר אותן למקומן? התעלה הזאת ליד בית הבולם- זו תעלת כניסת האוויר למנוע? איך מנקים אותה?

דבר נוסף- הדיפון המגעיל הזה בתחתית מכסה המנוע קצת נפול ומשוחרר אצלי. איך אני מדביק אותו חזרה למקום?

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

אגב, מאיפה קונים מטלית מיקרופייבר בזול יחסית? כמה הן אמורות לעלות?

תתחדש על הרכב, תהנה וסע בשלום.

תעשה קצת ואקס, אולי זה ישפר במעט את ההתרשמות שלך מהצבע ויוסיף טיפה ברק. כמובן שאם הצבע במצב לא טוב, אז אין קסמים.

ניקוי תא מנוע - אני לא מצאתי צורך לשהתמש בתכשירים מיוחדים לניקוי התא. אני עובר פשוט עם סמרטוט שאיתו טיפלתי בפלסטיקים על החלקים השונים בפנים ומוריד אבק בעיקר. מצליח לשמור יופי על מראה נקי. כמו כן אחרי שטיפה מנגב טוב עם ג'ילדה את כל התעלות - גם בתא המנוע ובמכסה. לא ממליץ לך להיכנס לשם עם זרם מים חזק או לחץ אוויר עצבני שלא יקרה איזה נזק. אומרים שהצרפתיות רגישות :)

לגבי הרוורס - זה כנראה תופעה לכל הפיזו'. אני נוסע ככה כבר 5 שנים - זה ממש לא מפריע ובטח לא שווה להתעסק עם זה.

מקסימום כמו שאמרו פה מוציאם הילוך, מכניסים אחר ואז זה משתלב יופי.

לגבי המייקרופייבר: בכל סופר, יש סמרטוטים לריצפה של סנו - מייקרופייבר. תקנה את הגדולים יותר, 30 על חמישים סנטימטר אולי, משהו כזה. עם דוגמה של משבצות עליו - אלו הדקים יותר והשעירים פחות. זה אמור לעלות לא יותר מ 20 ש"ח לאחד.

כמו כן, מצטרף להמלצה על חידוש הפנסים. גם אצל מקצוען זה לא אמור לעלות הרבה - יוסיף מראה מרעננן לחזית הרכב. כנראה שהפלסטיקים האלה אכלו הרבה חנייה בשמש - אבל זה באמת שטויות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לגבי ניקוי תא המנוע- נראה לי מגניב לגמרי תא מנוע נקי כזה. ניסיתי ביום שעשיתי לו את הניקוי הראשון- לנקות גם בפנים. אבל זה לא יצא ככה. יותר מדי אבק בפנים, גם הגומיות מאוד מלוכלכות- איך אני מנקה אותן? אפשר להוציא את הגומיות מהמקום לנקות? או שאחרי זה יהיה לי קשה להחזיר אותן למקומן? התעלה הזאת ליד בית הבולם- זו תעלת כניסת האוויר למנוע? איך מנקים אותה?

דבר נוסף- הדיפון המגעיל הזה בתחתית מכסה המנוע קצת נפול ומשוחרר אצלי. איך אני מדביק אותו חזרה למקום?

אפשר גם לנקות את תא המנוע עם הלשון, או עם התחתונים של השכנה, השאלה כמה זמן יקח לך לקבל תוצאות.

אני לא חסיד גדול של ניקוי סביבת מנוע, אבל כן משתדל לעבור שם "פעם ב" ולהעיף קצת קורי עכביש (וכל בעלי יפנמטיות מוזמנים לגחך עכשיו - כן, גם בצרפתיות יש קורי עכביש).

אני השתמשתי בחומר הזה שקניתי לפני זמן רב לשימושים אחרים. הקדשתי בדיוק 10 דקות לעניין, בזמן שהמתנתי שהפח יתקרר לפני השטיפה החיצונית. את התוצאה ניתן לראות בתמונה הקודמת.

פורסם

תתחדש על הרכב :)

רק משהו אחד לא הבנתי :

רק היא והבת שלה נהגו ברכב, והיא קנתה אותו חדש מהחברה, ככה שהרכב רק יד שניה.

אם היא קנתה חדש מהחברה,איך היא יד שניה? אמורה להיות ראשונה (00)

הבת לקחה את הרכב והעבירו בעלות?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הי,

לי היתה 206 GTI בשנת 2000.

לגבי שעון החום, נורמלי לחלוטין, כאשר נסעתי בעלייה או במהירות גבוהה, שעון החום הגיע גם ל 110.

הכי מצחיק היה לראות את זה בדרך לירושליים, בעליות הוא היה מגיע ל110 ובירידות ל 90.

תקין לחלוטין (ראוי לציין ששלי היתה חדשה מהחברה) ושלך בכל זאת בת 11 10 כבר.

תהנה, אחלה אוטו.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אז לא קיבלתי עוד תשובה לגבי איך אני מנקה את הגומיות בכל הרכב? האם אני מפרק אותן? האם לא יהיה לי קשה מדי להחזיר אותן לאחר מכן?

דבר נוסף, נוצרו לי 2 סדקים בדש בורד, בצד של הנוסע, כמעט בדיוק מעל כרית האוויר של הנוסע. אם מרימים קצת את החלק הזה, אפשר לראות את הכרית.

עכשיו:

האם זה מסוכן? האם יכול להיות שבעת תאונה הכרית הזו לא תיפתח בגלל זה?

האם אני עובר ככה טסט?

איך מתקנים? ובאיזה עלות?

אם זה יקר מדי, האם אפשר להדביק בדבק חם? אני שואל מהבחינה של האם זה לא יפגע בכרית האוויר.

אם זה לא לגמרי ברור איך זה נראה, אני אצלם מחר ואעלה.

תודה ולילה טוב

hagggg55 כתב:

פורסם

תתחדש אחי...

יש לי אחת כזאת בול מאותו שנה ומאותו הדגם xs 90 כוח סוס עם סאנרוף.

אז מה שאני יוכל לענות לך ולעזור אני יעזור

לגבי בחום מנוע מה שאתה מתאר זה בול כמו אצלי כל הזמן בנסיעה רגילה בתוך העיר ועד 100-110 קמש זה על 90 מעבר לזה הוא מטפש קצת..

רד איתה לאילת ותראה בעליות את החום מנוע כמעט ובאדום וזה נחשב תקין!

אתה תראה את המד שמן הוא תקין לחלוטין,איך שאתה מגיע למישור זה מסתדר אל תיבהל ואל תשקיע כספים מיותרים כמוני.

אני החלפתי משאבת מין וטרמוסטט וחיישן יוניט ורדיאטור חדש ועדיין לא יסתדר! אז הגעתי למסקנה וזה גם מה שאמרו במורשה שככה זה פג'ו.

לגבי ההילוך אחורי ברוורס גם לי יש את זה מידי פעם אתה מרים טיפה קלאץ תוך ניסיון עדין לדחף לרוורס והוא יכנס.

אצלי ברישיון רכב רשום שיש סנרוף,תבדוק את זה.

וקח תראה פיג'ו 206 מושקעת ויפייפיה זאת שלי:

וגם שלי עברה צביעה מחדש אבל צביעה מקצועית ברמה..כל הפלסטיקים פורקו החלונות הכל..(זה היה במוסך מורשה)

היית מחכה עוד שנה אני מתכוון למכור את שלי ;)

IMG_0004.JPG

IMG_0005.JPG

250261_1888789550824_1574028714_1834307_102747_n.jpg

פורסם
וואו זה חתיכת תא מנוע נקי! איך הבאת אותו למצב כזה?

לעניות דעתי עדיף ביותר להמנע כלל מניקוי תא המנוע. לא חסרות סיבות להמנעות מניקוי תא המנוע:

- אף יצרן רכב , באף ספר הוראות שימוש ואחזקה אינו ממליץ/מחייב לעשות זאת. (הסיבות להלן)

- פוטנציאל נזק (יקר) למערכות יקרות - אלקטרוניקה,חשמל,מיחשוב.

- צנרת גומי גמישה (במערכת קירור,נשמים וכו') מצופה בחומר יצרן לשמירת גמישות והגנה מיובש וסדקים. שטיפה פוגעת בהגנה והדרך לנזילות,סדקים ובלאי מואץ קצרה.

אם אתה בכ"ז מתעקש מסיבות אסטתיות - קח מטליות לחות לניקוי כללי ונקה ידנית בזהירות רבה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...