Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין-COMP ל-CVR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות תקציב דל שומן שהופקד לחשבוני לאחרונה אני לקראת שדרוג קליל של המערכת, הסאב הקודם נמכר ואני לא יודע לאן להתקדם. השאלה שלי אם כדאי לקפוץ 2 רמות קדימה ל-CVR או להסתפק ב-COMP ?

הסאב יוגבר עם מגבר RODEO DRIVE חברה לא מוכרת ופשוטה אך ראוי לציין שהוא הרים את הקומפ של חבר בצורה מנצלת להפליא.

לצורך השוואה בלבד, אם אחבר את ה-CVR למגבר הנ"ל,אקבל אפקט זהה לאפקט של הקומפ?

ידוע לי על חוסר ניצול מצד המגבר כלפי ה-CVR אך אני לוקח בחשבון שדרוג משמעותי בהמשך הדרך ככה שאולי עדיף מעכשיו להתקדם 2 רמות הלאה?

בתודה.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

סאב רועש, לא מדוייק בככל, לא נציל- בקיצר לא הייתי קונה אותו.

בהתחשב שמה שיש לך עכשיו- הקומפ הוא אופציה טובה יותר.

אם אתה רוצה להתקדם שתי רמות ויותר כבר מעכשיו, תקנה סאב של הרץ מדגם ES300, תקרא עליו קצת בפורום ותבין במה מדובר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה רבה, עזרת לי. אשמח לתגובות נוספות

LEON fr 2007

פורסם

גם אני בעד ההמלצה של ההרץ.

אבל, זה תלוי בשדורוג שאתה מתכנן לעשות ולאיזה כיוון אתה מעדיף ללכת, איכות(SQ) או עוצמה (SPL).

אם תכוון ותגיד מה התכנון של השדרוג ולאיזה כיוון אתה הולך, כך יוכלו לתת לך עצות יעילות אף יותר

פורסם

כרגע אני בכיוון של SQ עד כמה שאפשר בתקציב הדל שיש לי.אני מעדיף איכות על עוצמה.

איזה מגבר מנצל היטב את ההרץ הנ"ל?

LEON fr 2007

פורסם
בעקבות תקציב דל שומן שהופקד לחשבוני לאחרונה אני לקראת שדרוג קליל של המערכת, הסאב הקודם נמכר ואני לא יודע לאן להתקדם. השאלה שלי אם כדאי לקפוץ 2 רמות קדימה ל-CVR או להסתפק ב-COMP ?

הסאב יוגבר עם מגבר RODEO DRIVE חברה לא מוכרת ופשוטה אך ראוי לציין שהוא הרים את הקומפ של חבר בצורה מנצלת להפליא.

לצורך השוואה בלבד, אם אחבר את ה-CVR למגבר הנ"ל,אקבל אפקט זהה לאפקט של הקומפ?

ידוע לי על חוסר ניצול מצד המגבר כלפי ה-CVR אך אני לוקח בחשבון שדרוג משמעותי בהמשך הדרך ככה שאולי עדיף מעכשיו להתקדם 2 רמות הלאה?

בתודה.

א

תה לא יכול לשים C VR כסוף על מגבר כמו שלך רקCOM המגבר שלך לא עובד על 2 אום אלא רק על 4 אום.תצטרך לשדרג את המגבר שלך עם תרצה לשים CVR כסוף

פורסם

ליל סאונד תודה.

בוריס,התקציב כרגע מאפשר מגבר 4 ערוצים.עכשיו הפרויקט הוא למצוא מגבר+סאב מותאמים מבחינת נצילויות,התנגדויות וכו'.

א.מגבר שיוציא בגישור הספק שינצל סאבים SQ כראוי/עד כמה שאפשר.

וסאב SQ מותאם למגבר. דוגמת ה-ES300 כמו שכבר הומלץ בברכה.

אשמח לעוד המלצות נוספות של שילוב 'ראוי' בין סאב למגבר.תקציב? דל ככל שאפשר.

LEON fr 2007

פורסם

אודיו קינג,אני איתך.

כל עוד הציוד במצב תקין כמובן, אני לא מהמתנגדים. אשמח להמלצות.

בנוסף, אשמח להמלצות נוספות למגבר שיתאים ל-Kicker comp c12 כיוון שהוא זול ועונה לי על הצרכים.

LEON fr 2007

פורסם

אמנם הוא זול ויכול להיכנס בתקציב עכשיו.

אבל אתה אומר שאתה מתכנן גם ככה לשדרג. לדעתי עדיף לך פשוט לקנות עכשיו את הסאב שאתה רוצה, ושהתקציב ייאפשר לחבר לו מונובלוק ייעודי, או לקנות מגבר 4 ערוצים חזק מאוד ואיכותי שיוכל להריםגם את הסאב וגם את הסט. וזאת במקום לקנות ו"להתקע" עם הסאב הנ"ל.

• תוכן חדש...