Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר תקלה בגיר לנטרה 1.8 אוטומט שנת 98 אתמול ברמזור ואיבחון מעמיק במוסך מקומי, השלמתי עם העובדה...

הגיר לא עובד יותר בשבילי, מעכשיו אני עובד בשבילו!

הסמפטומים:

הילוך אחורי יצא לחופשה עד להודעה חדשה, "סרבן שילוב" יעני,

הראשון חתם קבע, ואם ממש מתעקשים לסחוב אותו עד 4.5 סל"ד אז הוא משתחרר בדפיקה אדירה לכיוון הילוך שלישי....

שזה האחרון בעיניין שלא להשתחרר לכיוון שני ורביעי , לא מתאים לו בזוגיות ...יעני סלט קישואים!!!

הצעות מחיר לשיפוץ עולות הרבה מעל התקציב ולכן...

עשה זאת בעצמך...

רק מה?, חסר השרטוט של כל המפלצת הזאת, וכמובן מאיפה קונים את מה שנדפק....

בקיצור הצילו

היום פרקתי את הגיר מחר אני מתחיל בניתוח, אשמח למידע כל שהוא בנוגע לתעלול....

שרטוט מוח , סדר פלטות, קלצ'ים וכו' וכמובן איפה קונים חלקים חדשים.

יעני כל מה שצריך לדעת בשביל להוציא גיר עובד...

ברכות ותודות לעונים

עומריקו

פורסם

יש לי לינק ששם יש תמונות כלליות של הגיר, בלי הסברים וזה ברוסית :roll: אם אתה דובר השפה אז אולי זה יעזור לך.

כנס ללינק ושם יש עוד לינקים שבחלקם יש שרטוטים.

http://autopartmaster.com/en/?action=catalog_show&cat=hyundai&t_id=3500&added_=HYUNDAI

חוץ מזה יש פה בפורום בחור שהניק שלו "יונדאי שופ". הוא יבואן של חלפים ליונדאי ואני זוכר שהוא הציע לכמה בעלי יונדאי לבוא לחנות ולעיין בספרות טכנית שיש לו על יונדאי. תנסה ליצור איתו קשר.

פורסם

תודה רבה , זה אמנם כללי ואני מחפש את השרטוט של החלקים הפנמיים, יחד עם זאת אנסה לחפש את יונדאי שופ ולהתייעץ אתו

בכל אופן תודה רבה

יום טוב

עומריקו

• תוכן חדש...