Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צער בעלי חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש נושא שמאוד חשוב לי באופן אישי: בעלי חיים וכל מה שנובע מכך.

כפי שידוע בארץ אוהבים להתעלל בחיות יותר ממה שמתעללים באנשים כאשר אנשים יכולים להגן על עצמם וחיות כמו חתולים כלבים וכו' לא מסוגלים לכן יש אנשים שמנסים בכל דרך לעזור, אם זה במניעת התעללות ואם זה כבר אחרי התעללות כאשר יש חיות שמוצאים אותם כשהם כבר נכים, עיוורים שרופים ולא חסרים מקרים נוספים (לרוב מפורסם בYNET).

הייתי רוצה את עזרתכם שוב, בגיוס תרומות לארגון כמו צער בעלי חיים, תנו לחיות לחיות או כל ארגון שיכול לעזור למען מטרה טובה זאת.

*כל תרומה תגיעה לעמותה רשומה

*אפשר אולי למצוא גוף או עמותה אחת שאפשר יהיה לתת להם את כל הכסף.

*אני לא צד בעניין הכסף ואין לי נגיעה לכל מה שקשור לכסף, אני רק מנסה לעזור כמה שאפשר

אם יש אנשים שמוכנים לתרום אז בבקשה

מודה מראש

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אני חושב שזה רעיון מבורך! וגם לי הנושא הזה מאוד נוגע ללב.

אני חושב שצריך למגר את התופעה ע"י הקמת משטרת בע"ח. כמו שיש בחו"ל.

שם אנשים אשכרה נכנסים לכלא בגלל הזנחה!

פה בארץ בן אדם הורג במכות את הבוקסר של השכנים שלו ויוצא מזה "על תנאי". פשוט בושה! מערכת משפט דפוקה!

יש איזה תוכנית בדיסקבי על חבורת רוכבי הארלי דיווידסון ענקים (פיזית ממש ענקים), שהולכים ומצילים כלבים וחתולים מבעלים מזניחים או מתעללים, שעליהם קיבלו מידע.

אני מוכן להתנדב לכל גוף כזה שיקום! (אם זה יהיה גוף מוכר שמותר לו להשתמש באלימות נגד מתעללים בכלל טוב!!:evil: )

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני חושב שגם ככה יש מספיק בעלי חיים במשטרה, במיוחד חמורים למיניהם, ודווקא עליהם אין לי שום צער.

ברצינות, יש כמה בעיות יותר דחופות במדינה הזאת, עם כל הכבוד לידידו הטוב ביותר של האדם.

פורסם

ומי שיש לו קצת זמן פנוי בימי שבת מוזמן להגיע לתנו לחיות לחיות בכניסה לרמלה מכיוון ראישון לתת יד,לשחק קצת עם כלבים שכלואים רוב הזמן כי אין מי שיוציא אותם אפילו לטייל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני חושב שזה רעיון מבורך! וגם לי הנושא הזה מאוד נוגע ללב.

שם אנשים אשכרה נכנסים לכלא בגלל הזנחה!

פה בארץ בן אדם הורג במכות את הבוקסר של השכנים שלו ויוצא מזה "על תנאי". פשוט בושה! מערכת משפט דפוקה!

יש איזה תוכנית בדיסקבי על חבורת רוכבי הארלי דיווידסון ענקים (פיזית ממש ענקים), שהולכים ומצילים כלבים וחתולים מבעלים מזניחים או מתעללים, שעליהם קיבלו מידע.

אני מוכן להתנדב לכל גוף כזה שיקום! (אם זה יהיה גוף מוכר שמותר לו להשתמש באלימות נגד מתעללים בכלל טוב!!:evil: )

עודד.

יש את "משמר בעלי חיים" , בעלי סמכות משטרתית.

http://www.animalpolice.org.il/

יוזמה מבורכת מאוד.

פורסם

ראשית, כל הכבוד על הרעיון.

מעבר לכך, אני לא חושב שיש צורך בארגון תרומה מרוכזת. זוגתי כבר שנים תורמת אחת לתקופה לעמותת צב"ח. מרגע שאתה מבצע את התרומה הראשונה, אתה נכנס למאגר התורמים שלהם, וכך כל כמה זמן הם מתקשרים מיוזמתם ושואלים האם תרצה לתרום.

בלי קשר, אני חושב שאם מישהו לא רוצה או יכול לתרום כסף, תמיד אפשר להגיע לאחת מהעמותות הללו ולאמץ מהן חיה מסכנה שנידונה לחיי אומללות וסבל. זה מעשה הרבה יותר הומאני ויפה מאשר לרכוש כלב או חתול גזעי באלפי שקלים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...