Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אבסנט בפראג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי טסה השבוע לפראג ואני ממש רוצה אבסינט מקורי שייתן לי בראש!:twisted:

איך אני מסביר איפה ומה לקנות? יש תמונות אולי?

אפשר להביא את זה לארץ ?

יש המלצות לדברים שזולים משמעותית מכאן?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תריץ חיפוש בפורום

לפחות אני דיברתי על זה רבות

מה שיש בארץ או בדיוטי פרי (ואגב גם בארהב) זה לא אבסינט, אולי קוראים לזה ככה וזה בטעם של אבל זה לא וגם לא ליד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עקרונית, לפי תקנות המכס, מותר להביא כמות מסויימת (נדמה לי 1 ליטר) של משקה חריף, לכל נוסע מעל גיל 18.

יש בעיה בהובלת משקאות מאירופה - לפי תקנות הביטחון של האיחוד האירופי חל איסור להכניס נוזלים למטען היד, לכן חובה להעביר בקבוקים במטען בבטן המטוס. אם אמך מסוגלת לארוז את הבקבוק כך שלא ישבר - לא צריכה להיות בעיה להביאו ארצה.

יש אופציה נוספת והיא לרכוש את המשקה בחנות הפטורה ממכס בנמה"ת - אבל הזכרון שלי (מלפני כ-6 שנים) הוא מטיסה בערב, כאשר השדה היה פשוט סגור, בקושי אפשר היה לקנות כוס קפה במכונה אוטומטית. אם אמך חוזרת בטיסת לילה אל תסמוך על קניה בשדה. מעבר לכך - חנויות הדיוטי פרי באירופה בד"כ יקרות מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בעיה לארוז,האני מעדיף שתקנה בפראג עצמה ככה שיהיה לה זמן למצוא את הדבר הנכון.

איך אני מסביר לה מה צריך? תמונה אולי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קודם כל עליך להחליט מה אתה רוצה, ולחפש באינטרנט תמונה של הבקבוק המבוקש. הדפס תמונה של הבקבוק (רצוי לבחור כמה אפשרויות, אינך יודע מה המבחר בחנות זו או אחרת) ותן לאמך לדרך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה כבר אני יכול לרצות?:lol: אני רוצה אבסינט עם לענה שיגרום לי לראות פיות...:-)

כל אחד כזה יהיה טוב!

פורסם

ב"מה אתה רוצה" התכוונתי לסוג המסויים שאתה בוחר. הרי יש מספיק יצרנים ולכל אחד מספר מוצרים. עליך לצייד את אמך במספיק מידע כדי לבחור את המוצר הרצוי לך.

פורסם

אני לא מכיר שום יצרנים ושום סוג בגלל זה פניתי לעזרתכם.

האם אתה שתיתה אבסינט טוב? אם כן שתף אותי בתמונה בבקשה.

פורסם

לא. אבסינת לא ברפרטואר שלי, אולי כיון שעד כה לא היתה לי הזדמנות לטעום. באופן כללי הרעיון של "לדפוק ראש" דוחה אותי אחרי שראיתי שיכורים כמה פעמים בחיים. אני בהחלט נהנה מכוסית של קוניאק, ברנדי ומשקאות דומים, אבל בכמויות מדודות.

פורסם

gsi16 הבנתי שאתה אחד המומחים בתחום,יש הצעות?

או לפחות מה לבדוןק על הבקבוק? אחוז לענה או טוג"ון גבוהה?

פורסם

כרגע חזרתי מפראג, עדיף שתקנה לך בדיוטי כי בפראג היא לא תימצא וגם אם כן זה יבזבז לה חצי חופשה.

בנוסף המחירים שם כמו בארץ.

אם היא לא תיקנה בדיוטי בארץ ולא בפראג אז אין מה לבנות על הדיוטי של פראג,הוא סגור ברובו בלילה וכל המחירים שבדקתי היו יותר יקרים מבחנות רגילה בארץ!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

זה האבסינט שנקנה-150 שקל בערך.35 מ"ג THUJON.

השאלה היא איך לשתות אותו? כולם ממליצים לערבב עם מים אבל גם בשוטים אני יודע שזה בסדר.

מה דעתכם.

293594_2306095044870_1024082634_32781002_672199501_a.jpg

פורסם

זה בול האבסינט שרציתי להמליץ לך עליו - אומנם לא טעמתי אותו, אבל זכרתי אותו בזכות הכמות החומר הפעיל.

אני לא יודע אם תראה פיות, אבל אתמול בערב שתיתי אבסינט שקנינו בדיוטי בברצלונה - לא יודע אם הוא באמת נחשב אבסינט, היום בבוקר היו לי חלומות ממש מוזרים, ממש כמו שמתואר בכל מיני מאמרים באינטרנט, יכול להיות שסתם צירוף מקרים או משהו פסיכולוגי, יכול להיות שזה ה-הזיות שמדברים עליהם, לך תדע.

איך לשתות? אני אישית תמיד שתיתי בשוטים, אבל יש ממש טקסים איך צריך למהול אותו, תחפש ביו טיוב.

פורסם

אם אתה לא אוהב אניס אז צ׳סרים...

אם אתה אוהב אניס (לאבסינט טוב יש גם טעם טוב)

בלי טקסים מיוחדים: מלא חמישית כוס באבסינט, את השאר מלא ב מי קרח/קרים מאוד, תוסיף 1-2 סוכר לפי הטעם

ותתענג על הכוס (בלי קש כמובן) כמו שהיית מתענג על כוס משקה איכות אחרת

חבר סטלן שזכה לקבל ממני כוס כזו אמר: ״אחי זו אשכרה שאכטה נוזלית״ 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

35 מ"ג THUJON זה יחסית נמוך

אבל עדיין יעשה את העבודה נאמנה.

אני חזרתי מפראג לפני שבועיים ושתיתי שוט של אבסנט King of Spirits Gold אם אני לא טועה ככה קוראים לזה.

הדבר הזה העיף אותי לגמרי, למרות שאני תמיד חשבתי שאבסנט זה סתם משקה בטעם של ספירט טעית הוא היה יחסית טעים ומאוד מאוד חזק!

• תוכן חדש...