Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו יאנג החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני לא יכול לספר לחברים שלי כי אני מתכנן הפתעה והיא תגיע רק באמצע אוקטובר אז אני מספר לכם חברי הפורום ואולי גם תוכלו לתת לי כמה עצות לרכב חדש..

אז אתמול הלכתי ובחנתי את הפולו יאנג ומה לעשות התאהבתי (:(הגירסא של הפולו הרגילה עם 3 דלות ומאובזרת)

הזמנתי אותה היום מאובזרת לחלוטין חוץ מסאן רוף שלדעתי זה יקר ומיותר...

אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים מה לעשות עם רכב חדש ובגלל שהוא שחור איך לטפל בו...(פוליש ווקס[אמרו שכדאי])

ואם למישהו פה יש את הרכב הזה למרות שנראלי זה לא אפשרי אז שיספר עליו קצת (:

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש!

דיסק חובה לרכב:

Paul_Young-No_Parlez_(album_cover).jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פוליש אל תעשה לרכב חדש,פוליש מוריד שכבה דקה של צבע,אתה לא צריך את זה,כדי לעשות ווקס,לפחות פעמיים בשנה,אם הרכב כול הזמן בשמש,כדי לרכוש כיסוי חיצוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב חחח

אני ומכוניות זה כמו נשים ומכוניות

רק שכשאני לומד אני לומד עד הסוף אני פשוט חדש בכל העיניין... חחחח

אז איך להתנהג אליו איך לטפל בו..ידני כמובן אז טיפים..?

ממש הכל.. חחחח אני רוצה אוטו חדש ולשמור עליו ככה... (:

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

אתה צריך להאכיל אותו 3 פעמים ולא לצעוק עליו אחרת לא תהיה צריכת דלק טובה.:wink:

אם תתן שאלות ספציפיות אפשר יהיה יותר קל לענות איך לתחזק נכון,לגבי ניקוי:

1-כדי להשתמש בסבון יעודי לרכב,ווקס כמו שאמרתי,כיסוי חיצוני-ככה תוכל לשמור כמה שיותר על צבע.

2-אל תקרע אותו יש רכב חדש רוצים להשוויץ עזוב,לכול רכב יש הרצה כלומר בערך 1500 ק"מ של נסיעה לא מאמצת,בספר רכב,אגב תקרא את כולו ככה תכיר הכי טוב את הרכב יהיה רשום בדיוק כמה לעשות הרצה.

3-תעשה טיפולים בזמן.

4-תבדוק שמן,מים,לחץ צמיגים פעם בשבוע.

וזהו תהנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש.

מהי עלות הסאנרוף?

מדין אחר בפורום רשמו שבמבצע המכירות הקרוב הסאןרוף ב5K .

אישית אוהב והייתי מוסיף- עדיין לא מעט כסף.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הזמנת כבר?

איזה מנוע ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מישהו יכול להביא נתונים, מנועים ואיבזורים שמשודכים אליהם בארץ ? משהו על הפולו ? יש אפילו באתר של פולקסווגן הרכב לא מופיע .

מולה עומדות סיאט SC, שקודה פאביה ואפילו הלנציה החדשה , יש מקומות שכבר ביצעו השוואות בין הרכבים ? המלצות ?

אשמח לתשובות =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אכן מדובר בגרסה חדשה.

רמת גימור זו מוצעת החל מתחילת ספטמבר בפולו 1.4 ידני בלבד!

מדובר בכל האבזור שדיבר עליו עידן, בנוסף לאבזור ברמת הגימור הבסיסית.

לפי הבנתי המחיר של הרכב הוא כ90 K.

VW POLO TSI 2011 BLACK

• תוכן חדש...