Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

מה דגם המנוע אצלך ?

רשום ברישיונות בצד שמאל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מתעלק על השירשור..יש לי גולף 1800 1999 אוטומטית. הוחלפה רצועה ב מאי 2008

הרכב היה עם 105000 קמ. היום הוא עם 129000 צריך להחליף?או אפשר לחכות עוד איזה שנתיים?

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע אצלך מדגם BMY והוא מצוייד במנגנון תיזמון עם שרשרת

ואין לך צורך בהחלפה שלו .

לגבי הבחור עם הגולף 1800 ,ברכב שלך בעל מנוע AGN אני ממליץ על החלפת תיזמון כל

90 K או חמש שנים .

יוצא שלדעתי אתה עוד רחוק מהצורך בהחלפת תיזמון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון שלום,

יכול להיות שגם מנועי 1.8 TSI (של סיאט) מגיעים עם שרשרת תזמון ולא רצועה ?

חיפשתי המון באינטרנט וראיתי שפה ושם מוזכר שמנועי TFSI של סקודה ואאודי מגיעים עם timing chain שזה אומר שרשרת.

לא נראה לי שיש מנוע 1.8 שונה לסיאט סקודה ואאודי, זה אומר שגם בלאון 1.8 TSI יש שרשרת?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
רון שלום,

יכול להיות שגם מנועי 1.8 TSI (של סיאט) מגיעים עם שרשרת תזמון ולא רצועה ?

חיפשתי המון באינטרנט וראיתי שפה ושם מוזכר שמנועי TFSI של סקודה ואאודי מגיעים עם timing chain שזה אומר שרשרת.

לא נראה לי שיש מנוע 1.8 שונה לסיאט סקודה ואאודי, זה אומר שגם בלאון 1.8 TSI יש שרשרת?

אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב בכדי שאוכל לתת לך תשובה חד משמעית.

איזה כייף לי :)

פורסם

כאמור, סיאט ליאון 1.8TSI.

דגם מנוע : CDA

תודה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה רבה שי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

גולף 1.6 (102 כ"ס) שנת 2008, באיזה קילומטראז' יש להחליף טיימינג? מה בערך העלויות?

בתודה מראש, איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...