Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכה דלק גבוהה פיג'ו 207 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו לפני כמה ימים פיג'ו 207 חדשה 2011 ושמתי לב שצריכת הדלק גבוהה מאוד.

לפי נתוני היצרן האוטו עושה 10.3 בעיר ו 18.9 בבינעירוני. אני יודע שנתוני היצרן הם נתוני מעבדה ולא מדוייקים אבל בכל זאת, כשקנינו את הרכב מילאתי פול (מיכל 50 ליטר). מאז נסעתי 90 קילומטר בנסיעות עירוניות בלבד והמחוג של הדלק כמעט בחצי! כלומר, האוטו עשה 90 קילומטר בערך ב 20 ליטר. חישוב פשוט והרכב שלי צורך ליטר ל 4.5 קילומטר (!!!)

צריך לציין שאני נוסע רגוע מאוד ועדיין בהרצה, בלי קיקים ולחיצות מוגזמות על הגז...

פספסתי משהו בחישוב? איך הנתונים יצאו כאלה גרועים? יכול להיות שמכיוון שהרכב חדש הצריכה גבוה וזה יסתדר? במיוחד שמכירי הדלק כל כך גבוהים.

אשמח לתגובות, בנתיים אני יוצא להפגין... 8)

תודה.

פורסם

א. לא סומכים אף פעם על מחוג הדלק.

ב. עשה חיפוש בפורום איך מודדים צריכת דלק .

ג. תן לאוטו לרוץ כמה אלפי קילומטרים לפני שתתחיל למדוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל הרכבים צריכת הדלק גבוהה בהתחלה, אני חושב שאין צורך להסתמך על מחשב רכב, אבל אם אתה אומר שהמחוג מראה כבר על חצי מיכל, זה מעט מוזר. בלי קשר למה שכתבת. כמובן תתחדש וסע בדרכים טובות! תמונות כמובן יתקבלו בברכה :)

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

לא הסתמכתי על מחשב הדרך, אני בכלל לא משתמש בו. עשיתי את החישוב בעצמי לפי כמה דלק נשאר במיכל לעומת מספר הקילומטר שעברתי.

אני אחכה עוד קצת ואז אמלא מיכל מלא שוב ואבדוק כמו שאמרתם לפי המספר המדויק של הליטרים שמילאתי.

מקווה שאכן המחוג מזייף והצריכה יותר טובה ממה שנראה בינתיים, למרות שאני בספק אם יהיה הבדל משמעותי..

וחוץ מזה אני אבדוק שוב בעוד כמה אלפי קילומטרים בתקווה ממש גדולה שזה ישתפר עם הזמן בגלל שהרכב חדש, אבל עד אז הכיס נקרע...

ואני אצלם ואעלה תמונות :)

פורסם

טוב חברים עדכון קטן..

עשיתי בדיקה בדיוק כמו שאמרתם, מילאתי שוב פול וחילקתי את מספר הקילומטרים המדויק במספר הליטרים המדויק ויצא לי צריכה של ליטר ל 6 קילומטר. עדיין מאכזב...

למה לצפות? זה אמור להשתפר?

פורסם

כמו שכתבו לפני, הצריכה אמורה להשתפר בהמשך, בינתיים האוטו שלך רק בן כמה ימים, המנוע אפילו לא נפתח מספיק,

תן לו לרוץ לפחות כמה אלפי ק"מ לפני שתמדוד.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני קניתי את האוטו לפני כחודש, 207 אקטיב, צריכת הדלק לפי החישוב שלי... זה 1 ליטר ל 13 ק"מ.

החישוב התבצע אחרי תדלוק של האוטו, מספר הקילומטרים לחלק לליטרים שתדלקתי.

אני גר במושב לכן רוב הנסיעות שלי מתבצעות מחוץ לעיר ולא בתוך, והנסיעה עם מזגן גם בלילה, והאוטו עבר 2000 ק"מ בסה"כ, לכן צריך לחכות עוד קצת ולחשב שוב.... אבל אם אני טועה זו אמורה להיות הצריכה של האוטו.

• תוכן חדש...