Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לנהיגה בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

הוצאתי רישיון בערך לפני שובעיים וחצי שלוש.

אני נמצא כרגע בחול אצל אבא שלי , הייתי רוצה לדעת האם מותר לי לנהוג פה? שהוא יהיה המלווה שלי.

תודה.

פורסם

צריך לבדוק את החוק פרטנית לגבי אותה מדינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי במדינה. בגדול עם אתה מעל גיל 21 ואם יש לך רישיון בפורמט חדש בינלאומי, אז במדינה בה רישיון של ישראל מוכר בלי רישיון בינלאומי, תוכל לנהג.

יחד עם זאת, לא תוכל לנהג ברכב שכור או לשכור רכב.

כמו כן, כל עוד אתה נהג חדש לא יתנו לך רישיון בינלאומי.

פורסם
תלוי במדינה. בגדול עם אתה מעל גיל 21 ואם יש לך רישיון בפורמט חדש בינלאומי, אז במדינה בה רישיון של ישראל מוכר בלי רישיון בינלאומי, תוכל לנהג.

יחד עם זאת, לא תוכל לנהג ברכב שכור או לשכור רכב.

כמו כן, כל עוד אתה נהג חדש לא יתנו לך רישיון בינלאומי.

המצב הוא כזה אחי

אני נמצא ברוסיה עכשיו אצל משפחה.

אני הוצאתי רישיון לפני שבועיים אני בן 20 , פברואר אני יהיה 21.

האם אני יכול לנהוג פה במכונית פרטית ולידי ישב מישהו שהוא מרוסיה בן 50 ...?

פורסם

בתור התחלה אתה צריך שיהיה לך רישיון נהיגה בינלאומי, שמתורגם לכמה שפות, בין היתר לרוסית.

קח בחשבון שרוב השוטרים ברוסיה לא יודעים אנגלית והנייר/פלסטיק שאתה מראה להם לא אומר להם כלום.

אולי זה כרטיס מנוי לחדר כושר. איך הם אמורים לדעת שזה רישיון נהיגה ?

פורסם
בתור התחלה אתה צריך שיהיה לך רישיון נהיגה בינלאומי, שמתורגם לכמה שפות, בין היתר לרוסית.

קח בחשבון שרוב השוטרים ברוסיה לא יודעים אנגלית והנייר/פלסטיק שאתה מראה להם לא אומר להם כלום.

אולי זה כרטיס מנוי לחדר כושר. איך הם אמורים לדעת שזה רישיון נהיגה ?

אוקי חח עכשיו לבעיה העיקרית שלי .

אני כבר נמצא ברוסיה.. , מה אני עושה?

פורסם
המצב הוא כזה אחי

אני נמצא ברוסיה עכשיו אצל משפחה.

אני הוצאתי רישיון לפני שבועיים אני בן 20 , פברואר אני יהיה 21.

האם אני יכול לנהוג פה במכונית פרטית ולידי ישב מישהו שהוא מרוסיה בן 50 ...?

תשמע, אם יש לך אזרחות רוסיה אתה ממש לא בבעיה, פשוט תוציא רישיון מקומי.

אם אתה לא אזרח רוסיה, אז אתה בבעיה כי ברוסיה צריך רישיון בינלאומי, שאתה אמור להוציא בישראל. אבל, מאחר יש לך רישיון כחודש לא יתנו לך אחד כזה. אז במצב כזה לצערי לא תוכל לנהג.

אגב לפני לא הרבה שנים, הייתה יכול לנהג בלי בעיה גם בלי רישיון ברוסיה ולכל היותר אם עוצרים אותך סוגרים ען השוטר במקום. היום המצב השתנה ואם יתפסו אותך בלי רישיון, תהיה צפוי למשפט. כמו כן היום שוטרים מפחדים לקבל שוחד ואם תנסה לתת לשוטר, תהיה כבר צפוי למאסר ממושך.

פורסם
אוקי חח עכשיו לבעיה העיקרית שלי .

אני כבר נמצא ברוסיה.. , מה אני עושה?

תראה, רישיון פלסטיק ישראלי עם תמונה תקף בהרבה מדינות ואפשר לנהוג איתו.

אבל אם הוצאת רישיון לפני שבועיים אין לך את הפלסטיק, יש לך רישיון זמני מנייר והוא למייטב ידיעתי תקף רק בארץ.

אני חושב שאתה לא יכול לנהוג שם באופן חוקי.

פורסם
תשמע, אם יש לך אזרחות רוסיה אתה ממש לא בבעיה, פשוט תוציא רישיון מקומי.

אם אתה לא אזרח רוסיה, אז אתה בבעיה כי ברוסיה צריך רישיון בינלאומי, שאתה אמור להוציא בישראל. אבל, מאחר יש לך רישיון כחודש לא יתנו לך אחד כזה. אז במצב כזה לצערי לא תוכל לנהג.

אגב לפני לא הרבה שנים, הייתה יכול לנהג בלי בעיה גם בלי רישיון ברוסיה ולכל היותר אם עוצרים אותך סוגרים ען השוטר במקום. היום המצב השתנה ואם יתפסו אותך בלי רישיון, תהיה צפוי למשפט. כמו כן היום שוטרים מפחדים לקבל שוחד ואם תנסה לתת לשוטר, תהיה כבר צפוי למאסר ממושך.

אין לי כל כוונה לנהוג לא חוקי.

השאלה היא אם יש לי אזרחות ברוסיה... , זה בעייתי..? לא בעייתי.?

במידה ואין לי אזרחות ברוסיה.. , כדאי לי להוציא או שזה בלאגן?

כי אני אני רוצה לנהוג פה על מנת לצבור ניסיון נהיגה משהו שבארץ אני לא יכול.

פורסם
אין לי כל כוונה לנהוג לא חוקי.

השאלה היא אם יש לי אזרחות ברוסיה... , זה בעייתי..? לא בעייתי.?

במידה ואין לי אזרחות ברוסיה.. , כדאי לי להוציא או שזה בלאגן?

כי אני אני רוצה לנהוג פה על מנת לצבור ניסיון נהיגה משהו שבארץ אני לא יכול.

אם אתה אזרח רוסיה ואתה תשהה די הרבה זמן שם, לטעמי לא צריכה להיות בעיה להוציא רישיון רוסי (הרבה יותר פשוט מישראל).

פורסם

הכי חשוב לבדוק מבחינת הביטוח (osago ), איזה רשיון תופס ואיזה לא. אתה גם צריך אישור בכתב מבעל הרכב שאתה רשאי לנהוג עליו. בקיצור - תיגש לאחת מסוכנויות הביטוח באזור שלך ותשאל את כל השאלות הללו, התשובות שלהם יהיו מן הסתם הכי נכונות ומדוייקות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...