Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם לגבי לנצ'יה דלתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם לגבי הרכב והמחיר שלו? אני מתכוון לגרסה היותר זולה 175K, כי התוספות שיש ליקרה ממש לא חשובות.

יש לה אבזור עשיר, מרווח טוב, מנוע חזק מאוד. החיסרונות לדעתי זה המראה החיצוני ואמינות שעדיין לא הוכיחה את עצמה לאורך זמן.

אז איך הרכב בכלל וביחס לאחרים באותה קטגוריה?

תודה.

פורסם

הלנצ'יה דלתא רכב מרשים בעיצובו ובאבזורו,ללא ספק יוצא דופן מן העדר!

המנוע קיים באלפא 159(שם בשידוך לתיבה ידנית),אני לא חושב שאמינות צריכה להטריד אותך יותר מדי.

אחת מהחסרונות שלה לצערי הוא חוסר סחירות וירידת ערך גבוהה,כתוצאה מסטיגמות וקהל היעד בארצנו.

פורסם

יופי של אוטו. דווקא מה שאתה מוצא כחסרון, אני מוצא כיתרון והוא העיצוב המרהיב של האוטו הזה, אבל מדובר כמובן בטעם אישי. הוא בהחלט חזק, מהודר, מאובזר, נוח ואם זה חשוב, מוציא אותך מעט מחוץ לעדר. אובדן ערך מסיבי הוא בהחלט חיסרון, אבל כך המצב במרבית המכוניות בקטגוריה שלו. אבל קצת סבלנות, יגיעו לכאן גם אלו שיזכירו לך שהאוטו הזה ממלא את המגרשים בכפר מנדא ( אם אני לא טועה בשם ) ושהוא עושה בחילה, מחליד, מתקלקל ובכלל מי האדיוט שקונה היום אוטו איטלקי כזה כשהוא יכול, ממש באותו כסף לקנות איזו גולף עתירת הישגים. בקיצור, לא הייתי לוקח אף אחד כאן ברצינות, לרבות לא אותי, הולך ומארגן נסיעת מבחן על כמה אלטרנטיבות קרובות במחיר ובתפיסה ומחליט לבד.

פורסם

אם בכל זאת נשווא אותו לרכבים באותה רמת מחיר, מה היתרונות של הרכב? יש חלק שקצת פחות חזקים ומרווחים ממנו ויש כאלה שדי דומים לו בנתונים. אז מה עושה אותו עדיף אל אחרים, חוץ מזה שהוא בולט במראה החיצוני?

פורסם

א. המחיר לרכב חזק ומאובזר

ב. לנצ'יה הוא המותג היחידה בארץ (אאל"ט) שמציע BUYBACK- לאחר שלוש שנים במידה ולא תרצה לעשות טרייד אין תוכל לקבל את כספך חזרה מינוס 10% ממחיר המחירון

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...