Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את זה שקמים בבוקר עם דחף לעשות משהו?

אז הלכתי למחשב ובדקתי היכן יש איזה מפגש מכוניות כזה או אחר, ראיתי שמועדון החמש נפגשים בנווה אילן בפאב של אלוויס. התארגנות קצרה על המצלמות ויצאתי לדרך (ניקן D300 בתיק וקונטור HD על השמשה של הרכב) .

הגעתי לנווה אילן, שמה התייצבו להן מבחר מכוניות ישנות ומגוונות בשלל גדלים, גם אופנועי בוטיק היו (יש תמונות אין לי כוח לערוך אותן)...

אז אחרי שמיציתי שמה החלטתי לקחת את הרכב שלי (סיאט לאון 2.0tfsi sport up) שנמצא אצלי חודשיים לנסיעת המבחן הראשונה שלו (אצלי כמובן). מחשבה מהירה הובילה אותי לכביש החדש שנסלל בין אשתאול לצובה, עוד לפני שהספקתי לנגב את הריר רק מהמחשבה על הכביש המגניב, כבר הייתי בצומת של נווה אילן על כביש אחד בדרך לאשתאול...

לאחר נסיעה לא ארוכה וכיפית בירידות של ירושלים הגעתי לכביש 38 אשר מוביל לבית שמש, מספר דקות נסיעה נוספות הגעתי לצומת אשתאול.

ועכשיו סרטון קצר שהכנתי (6 דקות icon_e_smile.gif ), ממבט השמשה (מצלמה קונטור HD)...

http://www.youtube.com/watch?v=H9b1SjHVhXo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

השורה התחתונה:

כביש מאתגר וכיפי , לא ידעתי על קיומו של החלק הצר בכביש שמאלץ אותך לנסוע לאט ביותר,בכל מקרה I WILL BE BACK !!!

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

אחד הסירטונים המרתקים שפגשתי.:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממש מרדים... וגם כמה עברות של קו הפרדה רצוף! לא מבין למה אי אפשר לשמור על הנתיב. חייבים לעלות על קו הפרדה?

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד נסעת רגיל בכביש (אולי טיפה מהר + כמה עברות תנועה) לא רואים איך הסרטון ממחיש את ההנאה מהנהיגה.

אולי אם היית מעלה סרטון נהיגה שדפקת דריפטים עצבניים בשבילי עבר בוציים באיזה שדה אז היה על מה לדבר:twisted:

הכל ברוח טובה כן?

חוץ מזה, מעניין לראות את התמונות של המכוניות הישנות והאופנועים שצילמת.

ד"א פרסמת את זה פעמיים...:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חשבתי שאתה תעלה סירטון שאתה נוסע למקום המפגש,יראו איך אתה מגיע,יהיו תמונות של הרכבים משהו כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מישהו צריך לעשות חשבון נפש לפני שהוא מעלה סרטון עם פלייליסט שזה. :oops:

בדיוק. אני לא מבין איך האפשר להתרכז בנהיגה עם חפירות כאלה ברקע.

emotion of motion

פורסם
אני חשבתי שאתה תעלה סירטון שאתה נוסע למקום המפגש,יראו איך אתה מגיע,יהיו תמונות של הרכבים משהו כזה.

בסופש הקרוב, יהיה מקצה שיפורים (מבחינה צילומית), בכל מקרה שוב תודה על הערות.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

סרטון חמוד

כיף לראות שנהנת.

יש לך ללמוד קצת קוים אתה יותר מידי באמצע

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...